Urmărește-ne în Social Media

Evanescence - Yeah Right

Evanescence a lansat în ultima zi din anul 2023 videoclipul piesei "Yeah Right", cel mai nou single de pe albumul "The Bitter Truth", care a debutat în 2021. Imaginile provin din turneul din America de Sud al trupei.

"Yeah Right" este cel mai nou single de pe albumul "The Bitter Truth", primul LP cu muzică nouă şi originală a grupului din ultimul deceniu. A debutat în martie 2021 prin BMG şi a inclus single-uri ca "Better Without You", "Use My Voice", "The Game Is Over" şi "Wasted on You". Pe "Yeah Right" îl ştim că single încă de acum 3 ani, promovat ca un atac la adresa crudei industrii muzicale.

Videoclipul acestui single a fost regizat şi editat de către Eric Richter şi îi prezintă pe Amy Lee and co în vâltoarea turneului din America de Sud. Imaginile cu artiştii prin hoteluri şi săli de repetiţii alternează cu imagini din concerte. Filmările s-au făcut la concertele din octombrie 2023, în America Latină.

În acest moment Evanescence îi are în componenţă pe Emma Anzai de la Sick Puppies, la bas şi pe Tom McCord la chitară (fost basist Evanescence). Amy Lee a cunoscut-o pe Emma atunci când trupa sa şi Sick Puppies au fost împreună în turneu. Au fost şi schimbări de lineup în ultimii ani, chitaristul Jen Majura plecând în mai 2022. Ea sosea în cadrul trupei în 2015, ca înlocuitor pentru Terry Balsamo.

Povestea Evanescence lua naştere în 1994, trupa fiind fondată de către solista Amy Lee şi chitaristul Ben Moody. Asta înseamnă că grupul împlineşte în 2024 30 de ani de carieră. După o serie de EP-uri care nu au prins neapărat la public a venit şi albumul hit din 2003, "Fallen", LP-ul de debut de altfel. Pe el se aflau hituri ca "Bring Me to Life", cu videoclip filmat în România, dar şi "My Immortal".

A vândut peste 4 milioane de copii în SUA până în ianuarie 2004 şi i-a adus grupului două premii Grammy din 6 nominalizări. Al doilea album a fost "The Open Door", lansat în 2006 şi compus de Amy Lee alături de Terry Balsamo. A primit o nominalizare la Grammy şi s-a vândut în peste 6 milioane de copii.

Comentarii