Urmărește-ne în Social Media

Ozzy Osbourne - One of Those Days (Feat Eric Clapton)

Ozzy Osbourne a lansat videoclipul piesei "One of Those Days", o baladă moody care îl are la chitară pe legendarul Eric Clapton. Este doar una dintre colaborările cu nume mari de pe noul album al lui Ozzy, "Patient Number 9". Ce ne aduce acest LP aflaţi în articol.

Muzicianul de 73 de ani a lansat un nou album solo pe 9 septembrie, "Patient Number 9". El vine la doar 2 ani după "Ordinary Man", pe care a colaborat cu Post Malone şi Elton John şi care i-a redat pofta de viaţă şi de muzică. De fapt totul a început când Ozzy a apărut pe o piesă a lui Post Malone şi i-a plăcut aşa mult să lucreze cu producătorul Andrew Watt, încât a pus la cale primul său album după un deceniu. Acum îl primim şi pe al doilea.

"One of Those Days" vine după single-ul "Nothing Feels Right", colaborare cu Zakk Wyle şi după "Degradation Rules", pe care îl auzim la chitară pe Tony Iommi, veteranul Black Sabbath. Ei bine acum vine rândul lui Clapton să facă chitara să toarcă, în vreme ce Ozzy ne priveşte fix şi ameninţător în videoclipul care ţipă "VH1" şi e înţesat cu lilieci cu capete de schelet. Eric Clapton pare a fi în mare formă, deşi se plângea în ultimii ani că a fost afectat negativ de artrită şi vaccinul anti Covid, pierzând controlul asupra degetelor sale.

"Patient Number 9" a fost compus de către Ozzy, Watt, basistul Metallica Robert Trujillo, dar şi toboşarul Red Hot Chili Peppers, Chad Smith. Include un solo fabulos de la chitaristul Jeff Beck. Cât despre videoclipul pe care îl vedem în acest articol, el este o creaţie semnată Todd McFarlane, ilustrator de benzi desenate. Pe noul disc îi mai auzim şi pe Mike McCready de la Pearl Jam, dar şi pe Taylor Hawkins de la Foo Fighters, care din păcate a încetat din viaţă în acest an.

La bas îl auzim pe Trujillo, care a făcut parte din trupa lui Ozzy până să ajungă în Metallica. Duff McKagan de la Guns N' roses şi Chris Chaney de la Janes Addiction completează şi ei secţiuni de bas. "Patient Number 9" are 13 piese şi vine pe fondul unui reviriment al lui Ozzy, care tocmai a cântat la pauză primului meci NFL din acest sezon. Artistul a fost ţinut departe de scenă câţiva ani, între pandemie şi operaţiile suferite la gât şi coloană.

Cu o uriaşă carieră în spate şi 100 de milioane de discuri vândute, Ozzy Osbourne e o forţă de neoprit şi ne pregăteşte încă un show TV... ca pe vremuri.

Comentarii

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare