Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Billie Eilish și tatăl ei vor fi gazdele unui show radio pe Apple Music

Billie Eilish va putea fi ascultată pe Apple Music în cadrul unui show radio pe care îl va găzdui împreună cu tatăl ei. Intitulată simplu Me & My Dad Radio, emisiunea va oferi publicului șansa de a asculta selecții muzicale realizate de cei doi.
Billie Eilish live în 2019 (Screenshot)

Billie Eilish live în 2019 (Screenshot)

Billie Eilish a ascultat mereu cu plăcere muzica pe care tatăl ei, Patrick O’Connell, i-a recomandat-o, de aici și din relația pe care o au vizavi de sound-uri vechi și noi pornind ideea unui show pe radio.

"Eu și tatăl meu am ascultat muzică împreună de când mă știu și vrem să împărtășim asta cu voi. De-a lungul anilor, am dezvoltat această relație de a face schimb de muzică. Tata mi-a arătat unele dintre piesele pe care acum le îndrăgesc cel mai mult, iar eu i-am arătat, la rândul meu, piese pe care el le iubește și le adoră", a detaliat Billie într-un interviu cu Zane Lowe.

Patrick O’Connell: "O să vă recomand niște muzică de care nu ați auzit, dar care eu cred că e grozavă"

Show-ul se va intitula Me & My Dad Radio și va avea premiera pe Apple Music pe 8 mai, la ora 10 p.m. (ora României). În cadrul emisiunii, publicul va putea asculta muzica pe care Billie și tatăl ei o ascultă cu plăcere, cei doi urmând să poarte și conversații pe tema pieselor ascultate.

"De aici a pornit ideea întregului show - o să vă recomand niște muzică de care nu ați auzit, dar care eu cred că e grozavă", a completat tatăl lui Billie în discuția pe care cei doi au avut-o cu Zane.

Playlistul fiecărui episod din show-ul Me & My Dad Radio va deveni disponibil pe Apple Music, astfel încât cei care au îndrăgit o piesă anume să o poată reasculta.

La debutul pandemiei, înainte ca restricțiile să ducă la anularea sau reprogramarea tuturor evenimentelor cu public, Billie Eilish era în plin sezon concertistic. Artista tocmai dăduse startul turneului mondial "Where Do We Go?" cu un show incendiar pe pe American Airlines Arena din Miami.

În debutul concertului, tânăra în vârstă de 18 ani a prezentat publicului un trailer de turneu, în care a atins o serie de teme despre care a mai discutat și în trecut, în cadrul interviurilor pe care le-a acordat. Billie vorbește în acest video despre nevoia permanentă a oamenilor de a o eticheta și de a o judeca pentru corpul ei și pentru deciziile vestimentare.

"Dacă mă acopăr mai mult, dacă mă acopăr mai puțin, cine decide ce spune asta despre mine? Cine decide ce înseamna asta?

E valoarea mea bazată doar pe percepția voastră?", spune Billie în trailer.

Citește mai multe despre Billie Eilish
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Matt Bellamy de la Muse lansează piesa "Tomorrow's World"

Inspirat de perioada de izolare, Matt Bellamy a compus o piesă nouă, intitulată "Tomorrow's World". Vocalistul Muse va împărtăși publicului...

Închide