Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

50 Cent scoate la iveală o colaborare cu Post Malone, "Tryna F*ck Me Over" - VIDEO

50 Cent a scos din arhive un videoclip pe care l-a filmat cu Post Malone, de pe vremea când tânărul rapper nu îşi tatuase încă faţa. Clipul poartă numele de "Tryna F*ck Me Over" şi este tipic Fiddy, cu un negativ cu influenţe orientale şi paranoia faţă de hateri versificată. Puteţi urmări clipul în articol.
Videoclip Post Malone 50 Cent Tryna F*ck Me Over

Videoclip Post Malone 50 Cent Tryna F*ck Me Over (foto: 50 Cent)

Posty apare în acest videoclip "Tryna F*ck Me Over" cu imaginea care l-a consacrat de la primele single-uri: grila dentară metalică, codiţe împletite, lanţuri la gât şi cămaşă grunge. Post Malone primeşte câteva versuri în piesa lui 50 Cent, care pare să fie clasica etalare de averi, maşini scumpe, bijuterii şi ameninţări la adresa haterilor. Videoclipul acesta datează din 2015, dar nu a mai fost făcut public până acum.

În acel an debuta Post Malone în mainstream lansând primul său single de succes, "White Iverson". Fanii lui 50 Cent au glumit în social media, scriind în comentarii ca "rapperul şi-a găsit în sfârşit parola la contul vechi YouTube". Piesa "Tryna F*ck Me Over" se găsea pe un mixtape al rapperului devenit actor, cunoscut drept "The Kanan Tape". Melodia include un instrumental de la începutul anilor 2000 marca Scoop DeVillle, cu sampling din "Off the Books" de la The Beatnuts.

Clipul a fost regizat de către Eif Rivera şi include numeroase efecte vizuale pe bază de flăcări, şampanii scumpe, bolizi şi femei care dansează lasciv, cu măşti extravagante. 50 Cent a fost activ în social media în ultima vreme, încercând să recruteze artişti pentru un nou album "Pop Smoke", pe care ar dori să îl producă. Artistul e foarte aproape să fie un mogul al producţiilor TV, între un contract de 150 de milioane de dolari cu Starz şi seriale ca "Trill League" şi "Power".

Post Malone a surprins plăcut în weekend-ul trecut, atunci când a ţinut un concert caritabil acasă, axat pe coveruri Nirvana. Artistul a strâns peste 500.000 de dolari pentru combaterea Covid-19, iar Malone a cântat la chitară şi voce, în vreme ce prin distanţare socială i s-au alături Travis Barker la tobe, Brian Lee la bas şi Nick Mack la chitară. Cei 4 au cântat în camere diferite ale casei lui Posty în Salt Lake City, Utah.

Citește mai multe despre 50 CentPost Malone
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sting susține un recital online, găzduit de National Air and Space Museum (Link live stream)

Sting va participa la un eveniment online găzduit de The Smithsonian National Air and Space Museum. Transmis live pe YouTube,...

Închide