Urmărește-ne în Social Media

Post Malone - Circles

Post Malone se transformă în "Sir Post Malone" în videoclipul piesei "Circles". La câteva zile după debutul melodiei vine acest videoclip cu tematică medievală, care ni-l prezintă pe Posty în armură și gata de luptă. Urmărește videoclipul în articol.

După ce Post Malone a tras cu tancul într-o lume post apocaliptică în clipul "Psycho", acum se întoarce cu multe secole în urmă. În clipul "Circles" îl vedem pe rapperul american îngenunchiat în fața sabiei sale după o luptă cu mulți morți și răniți. Acțiunea se petrece cândva în anii 800 în Marea Britanie.

Extenuat după luptă și cu spada în mână, Post Malone cântă despre tendința de a repetă aceleași greșeli. Imaginile cu câmpul de luptă sunt alternate cu o cetate în care se află o prințesă cu gura acoperită de o vrajă. Viziuni ale progatonistului scufundat în mlaștină, ars pe rug sau scufundat în apa o bântuie pe prințesă.

"Circles" este cel mai nou single de pe albumul "Hollywood's Bleeding". De pe acel LP am mai putut asculta hitul "Goodbyes", cu un videoclip la fel de cinematic. Pe acel track apărea și rapperul Young Thug. Noul disc se lansează pe 6 septembrie și include colaborări cu Travis Scott, Swae Lee și Future.

Sunt și colaborări ceva mai neobișnuite, cu Ozzy Osbourne și Halsey. Ultimul album al lui Posty a fost "Beerbongs & Bentleys", lansat în primăvara anului trecut. Noul disc include 17 piese, printre care și "Sunflower", colaborarea cu Swae Lee de pe coloană sonoră a filmului "Spider-Man: Into the Spider-Verse". Apare și "Wow", piesă lansată în perioadă Crăciunului în 2018.

Post Malone a fost headliner la festivalul Reading & Leeds luna trecută, unde a cântat un cover după piesa Oasis "Don't Look Back in Anger, alături de cei de la Twenty One Pilots. Pe numele său real Austin Richard Post, tânărul de 24 de ani este cunoscut pentru versurile introspective și un stil vocal laconic.

Debuta în muzică în 2015 prin piesă "White Iverson", care a ajuns în top 20 US Billboard Hot 100". A urmat un contract cu Republic Records și albumul de debut "Stoney" în 2016.

Comentarii

Albume noi

Taylor Swift a lansat "The Tortured Poets Department", un dublu-album despre complexitatea unei despărțiri

"The Tortured Poets Department", mult-așteptatul album al lui Taylor Swift, a fost lansat. Discul cuprinde colaborări cu Past Malone și Florence and the Machine. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Taylor Swift - "The Tortured Poets Department"
Taylor Swift - "The Tortured Poets Department" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

Taylor Swift explorează din nou iubirea și toate ramificațiile ei, inclusiv despărțirile, în noul său album, "The Tortured Poets Department". A fost compus de artistă, alături de vechii săi colaboratori, Jack Antonoff și Aaron Dessner. Conține 16 piese, printre care două colaborări - "Fornight" (feat. Post Malone) și "Florida!!!" (feat. Florence and The Machine).

Fanii artistei au fost extaziați de această lansare, însă Swift le-a mai pregătit o surpriză. La scurt timp după publicarea albumului, ea a dezvăluit că a pregătit încă o serie de 15 melodii:

<<"The Tortured Poets Department>> este în secret un dublu-album. Am scris atât de multă poezie dureroasă în ultimii 2 ani și am vrut să o împărtășesc pe toată cu voi , așa că iată a doua parte din TTPD: <<The Anthology>>. Și acum povestea nu mai este a mea… este toată a voastră."

Taylor Swift a descris noul său disc drept "o antologie de piese noi care reflectă evenimente, opinii și sentimente dintr-o perioadă trecătoare și fatalistă, una care a fost în același timp senzațională și dureroasă în egală măsură".

A continuat:

"Această perioadă a vieții autorului s-a încheiat acum, capitolul s-a închis și s-a dus. Nu există nimic de răzbunat, nu există obiective de stabilit odată ce rănile s-au vindecat. Și după o reflecție ulterioară, un număr bun din ele s-a dovedit a fi autoprovocat. Acest autor este ferm convins că lacrimile noastre devin sfinte sub formă de cerneală pe o pagină. Odată ce am spus cea mai tristă poveste a noastră, ne putem elibera de ea... și atunci tot ce a rămas în urmă este poezia chinuitoare.

"The Tortured Poets Department" este disponibil pe vinil, CD, casetă și formate digitale. Albumul a fost disponibil și în câteva ediții de colecție, care includeau melodii bonus unice (intitulate "The Bolter", "The Albatros" și "The Black Dog"). În prezent, copii fizice ale albumului cu piesa bonus "The Manuscript" sunt disponibile pe site-ul Taylor Swift.

Citește în continuare