Urmărește-ne în Social Media

Post Malone - Circles

Post Malone se transformă în "Sir Post Malone" în videoclipul piesei "Circles". La câteva zile după debutul melodiei vine acest videoclip cu tematică medievală, care ni-l prezintă pe Posty în armură și gata de luptă. Urmărește videoclipul în articol.

După ce Post Malone a tras cu tancul într-o lume post apocaliptică în clipul "Psycho", acum se întoarce cu multe secole în urmă. În clipul "Circles" îl vedem pe rapperul american îngenunchiat în fața sabiei sale după o luptă cu mulți morți și răniți. Acțiunea se petrece cândva în anii 800 în Marea Britanie.

Extenuat după luptă și cu spada în mână, Post Malone cântă despre tendința de a repetă aceleași greșeli. Imaginile cu câmpul de luptă sunt alternate cu o cetate în care se află o prințesă cu gura acoperită de o vrajă. Viziuni ale progatonistului scufundat în mlaștină, ars pe rug sau scufundat în apa o bântuie pe prințesă.

"Circles" este cel mai nou single de pe albumul "Hollywood's Bleeding". De pe acel LP am mai putut asculta hitul "Goodbyes", cu un videoclip la fel de cinematic. Pe acel track apărea și rapperul Young Thug. Noul disc se lansează pe 6 septembrie și include colaborări cu Travis Scott, Swae Lee și Future.

Sunt și colaborări ceva mai neobișnuite, cu Ozzy Osbourne și Halsey. Ultimul album al lui Posty a fost "Beerbongs & Bentleys", lansat în primăvara anului trecut. Noul disc include 17 piese, printre care și "Sunflower", colaborarea cu Swae Lee de pe coloană sonoră a filmului "Spider-Man: Into the Spider-Verse". Apare și "Wow", piesă lansată în perioadă Crăciunului în 2018.

Post Malone a fost headliner la festivalul Reading & Leeds luna trecută, unde a cântat un cover după piesa Oasis "Don't Look Back in Anger, alături de cei de la Twenty One Pilots. Pe numele său real Austin Richard Post, tânărul de 24 de ani este cunoscut pentru versurile introspective și un stil vocal laconic.

Debuta în muzică în 2015 prin piesă "White Iverson", care a ajuns în top 20 US Billboard Hot 100". A urmat un contract cu Republic Records și albumul de debut "Stoney" în 2016.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Post Malone a lansat piesa "Cooped Up", colaborare cu Roddy Ricch, care s-a auzit la SNL

Post Malone s-a întors după luni bune de pauză cu un nou single, "Cooped Up". Acesta este o colaborare cu rapperul Roddy Ricch şi s-a auzit live pe 14 mai, în cadrul episodului Saturday Night Live, în care Selena Gomez a fost invitat special şi a jucat în sketch-uri. Piesa se ascultă în articol.

Publicat

pe

Post Malone la Saturday Night Live 14 mai 2022
Post Malone la Saturday Night Live 14 mai 2022 │ FOTO: NBC

Post Malone continuă să fie unul dintre cei mai pricepuţi oameni din trap şi rap la folosirea autotune-ului împreună cu tremolo-ul vocal cu care l-a înzestrat natura. Piesa "Cooped Up" a sosit după câteva săptămâni de teasing intens. Aceste teasere au venit după ce artistul a confirmat că va lansa un nou album în 2022, sub numele de "Twelve Carat Toothache". El vine pe 3 iunie şi va include colaborări cu Robin Pecknold de la Fleet Foxes şi cu The Kid Laroi.

Pe piesa cu Pecknold Malone va face confesiuni despre problemele cu alcoolul şi speră să influenţeze oamenii care se luptă cu această adicţie. Melodia se numeşte "A Love/Hate Latter to Alcohol" şi s-a auzit deja live la Saturday Night Live.. Kid Laroi va apărea pe melodia "Wasting Angels", "un imn al sărbătoririi spiritului uman şi al vieţii". Doja Cat va apărea pe melodia "Happy". Acest disc este primul după 3 ani de pauză pentru rapperul american, care ne-a oferit "Hollywood's Bleeding" în 2019. Acel album s-a bucurat de un uriaş succes, primind 3 discuri de platină şi intrând în topul Billboard 200 pe locul întâi.

Posty a avut prima apariţie la Saturday Night Live pe 14 mai 2022 şi e doar începutul unui turneu pe la toate marile show-uri TV. Colaborarea cu Roddy nu e prima pentru Malone, cei doi cântând împreună şi pe track-ul "wow" din 2019. Pe final de an 2021 muzicianul şi-a încercat mâna cu un stil mai suav, odată cu melodia "One Right Now", pe care îl auzim şi pe The Weeknd. În ultimele luni Post Malone a fost mai degrabă subiectul unor clipuri virale pe YouTube, jucându-se că orice gamer normal Call of Duty şi Apex Legends şi conversând cu fanii, fără vreun aer de superioritate sau celebritate. Şi asta chiar şi cu facecam-ul pornit.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31