Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Iată costumul cu care vei putea merge la concert şi în club pe timp de pandemie

În vreme ce aşteptăm ca viaţa să revină la normal după pandemia Covid-19, au început să apară soluţii alternative pentru a ne continua existenta şi în această perioadă. Spre exemplu a fost dezvoltat un costum special cu care poţi merge în club sau la concert în timpul pandemiei. Se numeşte Micrashell şi îl puteţi vedea în articol.

Publicat

pe

Costum protectie club concert micrashell production club 2020 (1)
Costum protectie club concert micrashell production club 2020 (1) │ FOTO: Production Club

Costumul de protecţie Micrashell te apără de virus, dar în acelaşi timp este şi stilat şi dotat cu tot ce trebuie pentru party. Este o creaţie a studioului din Los Angeles Production Club, dar e doar un concept şi o serie de schiţe deocamdată. Micrashell are la bază un costum perfect izolat şi o cască transparentă, toate realizate dn material rezistent la tăieturi. Este inclus şi un sistem de filtrare a particulelor bazat pe standardul N95.

Există şi un sistem de difuzoare integrat, dar şi un locaş special pentru smartphone. Iluminarea RGB aminteşte de cea a PC-urilor de gaming şi poate fi personalizată pentru a reflecta starea de spirit. Poate indica ceea ce doreşti de la un barman, să avertizezi pe cineva că nu eşti într-o stare bună sau că ai chef de socializare. Production Club afirmă chiar că poţi folosi aparate de vaping şi... face sex. Probabil cu un mecanism de andocare precum cel al Staţiei Spaţiale, la care nici nu vreau să mă gândesc.

Băuturile şi vaping-ul se fac cu ajutorul unor cartuşe ataşate la "conectori" speciali ai costumului. Producătorii au avut grijă să facă acest costum comod şi să permită mişcări complexe de dans. E şi foarte uşor de îmbrăcat şi dat jos, dar vine şi cu un sistem de comunicare wireless prin voce, o cameră video şi o aplicaţie smartphone dedicată. Micrashell este modular şi pe viitor ar putea primi şi ataşamente, adăugate cu velcro, magneţi şi alte modalităţi de ataşare.  Încă nu ştim cum rămâne cu mersul la baie totuşi. Compania din spatele acestei iniţiative a mai lucrat până acum cu Skrillex, Grimes, The Chainsmokers, realizând instalaţii artistice pentru ei.

Partea bună la acest proiect? Dacă se termină pandemia şi scăpăm de tot de Covid-19, costumele se pot refolosi atunci când Elon Musk ne va duce pe Marte şi vom avea concerte acolo.

Comentează

Trending