Urmărește-ne în Social Media

Post Malone - Chemical

Post Malone îşi pune tremolo-ul la treabă pe noua piesă, "Chemical". Recent rapperul a etalat şi un look nou, pe care îl vedem în videoclipul proaspăt lansat pentru acest track. Disecam totul în articol.

Post Malone vine după un an 2022 excelent, lansând "Twelve Carat Tootache" în iunie. A fost un LP apreciat de fani şi critici, arătând o latură mai sensibilă a muzicianului. Venea la 3 ani de la "Hollywood's Bleeding" şi între timp lui Posty i s-a atribuit revenirea în muzică a lui Ozzy Osbourne. Nu sunt cuvinte mari, deoarece Ozzy a fost revitalizat de o colaborare cu Malone şi apoi pus la treabă în studio alături de producătorul rapperului, Andrew Watt pentru 2 albume.

Înainte de această reinventare, muzicianul îşi arătase flerul pentru rock în plină pandemie, cu un live plin de piese Nirvana. A cântat excelent părţile de chitară şi voce ale lui Kurt Cobain. Acum îl găsim mai slab cu cel puţin 7 kilograme în videoclipul "Chemical", ceva mai dezalcolizat ca privire şi mergând cu mult stil spre platoul de filmări. Etalează o ţinută country şi dansează în continuare în stilul propriu, ca şi cum nu îi pasă dacă îl priveşte cinceva.

Apare chiar şi la bustul gol, deşi nu e cel mai lucrat dintre muzicienii din ziua de azi. Senzaţie face şi mica sa chică din spatele capului. Piesa e mai degrabă una pop, cum au fost cele compuse pentru coloane sonore de "Spider-Man" sau colaborarea cu Doja Cat. E şi ceva trist şi emo în acest single. Cei apropiaţi de artist şi cei care i-au urmărit cariera spun că ar trebui să ne aşteptăm la o reinventare în stil The Weeknd.

Urmează acum un al cincilea album, care va sosi în 2023 şi ne va dezvălui o nouă latură a lui Posty. Vom auzi mai multă chitara pe discul tânărului de 27 de ani, poate şi extra colaborări cu trupe indie ca Fleet Foxes, cum s-a întâmplat şi pe ultimul LP. Malone cochetează şi cu Hollywood-ul, dar nu fizic, ci ca voice over pentru personajul Ray Fillet din noul film "Ţestoasele Ninja". Acolo ar include şi o piesă nouă.

Fizic o să îl vedem în comedia de Crăciun "Dear Santa", unde face echipă cu un alt muzician, Jack Black. Post Malone a rezolvat recent şi problema cu procesul din cauza single-ului "Circles" din 2020 şi pregăteşte jumătate de duzină de concerte în Marea Britanie în mai 2023.

Comentarii

Albume noi

Taylor Swift a lansat "The Tortured Poets Department", un dublu-album despre complexitatea unei despărțiri

"The Tortured Poets Department", mult-așteptatul album al lui Taylor Swift, a fost lansat. Discul cuprinde colaborări cu Past Malone și Florence and the Machine. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Taylor Swift - "The Tortured Poets Department"
Taylor Swift - "The Tortured Poets Department" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

Taylor Swift explorează din nou iubirea și toate ramificațiile ei, inclusiv despărțirile, în noul său album, "The Tortured Poets Department". A fost compus de artistă, alături de vechii săi colaboratori, Jack Antonoff și Aaron Dessner. Conține 16 piese, printre care două colaborări - "Fornight" (feat. Post Malone) și "Florida!!!" (feat. Florence and The Machine).

Fanii artistei au fost extaziați de această lansare, însă Swift le-a mai pregătit o surpriză. La scurt timp după publicarea albumului, ea a dezvăluit că a pregătit încă o serie de 15 melodii:

<<"The Tortured Poets Department>> este în secret un dublu-album. Am scris atât de multă poezie dureroasă în ultimii 2 ani și am vrut să o împărtășesc pe toată cu voi , așa că iată a doua parte din TTPD: <<The Anthology>>. Și acum povestea nu mai este a mea… este toată a voastră."

Taylor Swift a descris noul său disc drept "o antologie de piese noi care reflectă evenimente, opinii și sentimente dintr-o perioadă trecătoare și fatalistă, una care a fost în același timp senzațională și dureroasă în egală măsură".

A continuat:

"Această perioadă a vieții autorului s-a încheiat acum, capitolul s-a închis și s-a dus. Nu există nimic de răzbunat, nu există obiective de stabilit odată ce rănile s-au vindecat. Și după o reflecție ulterioară, un număr bun din ele s-a dovedit a fi autoprovocat. Acest autor este ferm convins că lacrimile noastre devin sfinte sub formă de cerneală pe o pagină. Odată ce am spus cea mai tristă poveste a noastră, ne putem elibera de ea... și atunci tot ce a rămas în urmă este poezia chinuitoare.

"The Tortured Poets Department" este disponibil pe vinil, CD, casetă și formate digitale. Albumul a fost disponibil și în câteva ediții de colecție, care includeau melodii bonus unice (intitulate "The Bolter", "The Albatros" și "The Black Dog"). În prezent, copii fizice ale albumului cu piesa bonus "The Manuscript" sunt disponibile pe site-ul Taylor Swift.

Citește în continuare