Urmărește-ne în Social Media

Post Malone - Chemical

Post Malone îşi pune tremolo-ul la treabă pe noua piesă, "Chemical". Recent rapperul a etalat şi un look nou, pe care îl vedem în videoclipul proaspăt lansat pentru acest track. Disecam totul în articol.

Post Malone vine după un an 2022 excelent, lansând "Twelve Carat Tootache" în iunie. A fost un LP apreciat de fani şi critici, arătând o latură mai sensibilă a muzicianului. Venea la 3 ani de la "Hollywood's Bleeding" şi între timp lui Posty i s-a atribuit revenirea în muzică a lui Ozzy Osbourne. Nu sunt cuvinte mari, deoarece Ozzy a fost revitalizat de o colaborare cu Malone şi apoi pus la treabă în studio alături de producătorul rapperului, Andrew Watt pentru 2 albume.

Înainte de această reinventare, muzicianul îşi arătase flerul pentru rock în plină pandemie, cu un live plin de piese Nirvana. A cântat excelent părţile de chitară şi voce ale lui Kurt Cobain. Acum îl găsim mai slab cu cel puţin 7 kilograme în videoclipul "Chemical", ceva mai dezalcolizat ca privire şi mergând cu mult stil spre platoul de filmări. Etalează o ţinută country şi dansează în continuare în stilul propriu, ca şi cum nu îi pasă dacă îl priveşte cinceva.

Apare chiar şi la bustul gol, deşi nu e cel mai lucrat dintre muzicienii din ziua de azi. Senzaţie face şi mica sa chică din spatele capului. Piesa e mai degrabă una pop, cum au fost cele compuse pentru coloane sonore de "Spider-Man" sau colaborarea cu Doja Cat. E şi ceva trist şi emo în acest single. Cei apropiaţi de artist şi cei care i-au urmărit cariera spun că ar trebui să ne aşteptăm la o reinventare în stil The Weeknd.

Urmează acum un al cincilea album, care va sosi în 2023 şi ne va dezvălui o nouă latură a lui Posty. Vom auzi mai multă chitara pe discul tânărului de 27 de ani, poate şi extra colaborări cu trupe indie ca Fleet Foxes, cum s-a întâmplat şi pe ultimul LP. Malone cochetează şi cu Hollywood-ul, dar nu fizic, ci ca voice over pentru personajul Ray Fillet din noul film "Ţestoasele Ninja". Acolo ar include şi o piesă nouă.

Fizic o să îl vedem în comedia de Crăciun "Dear Santa", unde face echipă cu un alt muzician, Jack Black. Post Malone a rezolvat recent şi problema cu procesul din cauza single-ului "Circles" din 2020 şi pregăteşte jumătate de duzină de concerte în Marea Britanie în mai 2023.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Post Malone lansează piesa "Mourning", single de pe noul album "Austin"

Post Malone îşi continuă seria de lansări soft cu piesa "Mourning", care prefaţează noul său album, "Austin". Muzicianul se află în turneu în Europa şi le pregăteşte fanilor o surpriză în a doua parte a anului.

Publicat

pe

Coperta single Post Malone Mourning
Coperta single Post Malone Mourning │ FOTO: Post Malone

S-a vorbit foarte mult despre Post Malone în ultima vreme, în special pentru că a slăbit foarte mult şi brusc, iar fanii sunt îngrijoraţi pentru sănătatea sa. Artistul a fost nevoit să facă o serie de postări pe Instagram pentru a explica schimbarea sa de look. Aşa am aflat că a pierdut kilograme deoarece a renunţat la sucuri şi a devenit mai concentrat pe rolul de tată.

Post Malone a anunţat în ultima săptămână cel ce-al cincilea său album de studio, "Austin", succesorul lui "Twelve Carat Tootache" din 2022. Noul LP va debuta pe 28 iulie prin casele de discuri Mercury şi Republic. Iată ce a spus muzicianul despre noul disc, pe care cânta la chitara pe fiecare piesă::

A fost una dntre cele mai distractive muzici şi una dintre cele mai generatoare de recompense şi motiv de provocări. Pentru mine cel puţin. Am încercat să îmi depăşesc limitele şi să fac lucruri cool.

Pentru cei care se întreabă, numele noului album este cel real al artistului: Austin Richard Post. Single-ul recent lansat, "Chemical" apare şi el pe LP, alături de "Mourning". Versurile fac aluzie la prieteni falşi, la cei care l-au târât la o petrecere în Malibu şi la dureri de stomac în vreme ce se aude în fundal muzica de la The Commodores. S-a filmat şi un clip pentru single, iar filmările au avut loc în Scoţia, de care Post Malone s-a îndrăgostit.

În aceste zile îl găsim pe Posty în etapa britanică şi irlandeză a turneului european "Twelve Carat Tour". Urmează apoi concerte în Amsterdam şi pe parcursul vetii artistul revine acasă pentru un turneu nord american. Ni s-a promis producţie cool pentru concerte, piese noi, momente acustice şi "un bărbat foarte frumos pe scenă".

"Austin" trebuia să fie iniţial o colecţie de piese acustice, cu accent pus pe chitară.

Citește în continuare