Urmărește-ne în Social Media

Post Malone, Doja Cat - I Like You (A Happier Song)

Post Malone ne-a oferit pe 25 iulie cel mai nou single de pe albumului său, "I like You (A Happier Song)". La mai bine de o lună de la debutul LP-ului primim pentru acest featuring cu Doja Cat un videoclip, în care artista apare alergând topless, totul evident cenzurat.

La 3 ani de la albumul "Hollywood's Bleeding" a sosit "Twelve Carat Toothache" pe 3 iunie 2022. Post Malone îşi arată o latură emo pe acest LP, în special prin colaborarea cu Fleet Foxes şi acea "scrisoare de dragoste şi ură către alcool". Şi prima piesă de pe LP, "Reputation" este tristă, melancolică şi aminteşte de Phil Collins pe alocuri. Poate cea mai veselă şi jucăuşă melodie de pe disc este "I Like You (A Happier Song)", colaborare cu Doja Cat.

În ultima lună s-a vorbit mult despre Doja Cat, artista rap fiind prinsă într-un scandal cu unul dintre starurile din serialul "Stranger Things". E vorba despre tânărul Noah Schnapp, care îl joacă pe Will Byers în serial şi căruia Doja Cat i-a cerut contactele lui "Eddie" din serial. Noah a făcut asta public, spre supărarea artistei, care i-a făcut apoi scandal live pe Instagram, urmând a pierde multe zeci de mii de fani după.

"I Like You" a debutat că single pe locul 9 în topul Billboard Hot 100, fiind al unsprezecelea hit top 10 pentru Posty şi al şaselea pentru Doja Cat. Aceasta este prima colaborare între cei doi, iar de pe LP se mai remarcă şi colaborarea cu The Weeknd pe "One Right Now" şi pe "Cooped Up" cu Roddy Ricch. Cât despre album în sine, el a debutat direct pe locul 2 în topul Billboard 200. Precedentele 2 LP-uri au debutat pe locul întâi.

Malone îşi va începe turneul american în septembrie, cu 33 opriri în marile oraşe din State, alături de Roddy Ricch. În 2020 multă lume şi-a schimbat părerea despre Post Malone, atunci când acesta a făcut un live stream caritabil, în care a cântat numai piese Nirvana şi a făcut-o în mod fantastic, surprinzând privitorii. Ulterior avea să fie bombardat cu propuneri de a mai face muzică rock, dar a rămas la trap şi rap.

PUBLICITATE
Comentarii