Urmărește-ne în Social Media

Post Malone, Doja Cat - I Like You (A Happier Song)

Post Malone ne-a oferit pe 25 iulie cel mai nou single de pe albumului său, "I like You (A Happier Song)". La mai bine de o lună de la debutul LP-ului primim pentru acest featuring cu Doja Cat un videoclip, în care artista apare alergând topless, totul evident cenzurat.

La 3 ani de la albumul "Hollywood's Bleeding" a sosit "Twelve Carat Toothache" pe 3 iunie 2022. Post Malone îşi arată o latură emo pe acest LP, în special prin colaborarea cu Fleet Foxes şi acea "scrisoare de dragoste şi ură către alcool". Şi prima piesă de pe LP, "Reputation" este tristă, melancolică şi aminteşte de Phil Collins pe alocuri. Poate cea mai veselă şi jucăuşă melodie de pe disc este "I Like You (A Happier Song)", colaborare cu Doja Cat.

În ultima lună s-a vorbit mult despre Doja Cat, artista rap fiind prinsă într-un scandal cu unul dintre starurile din serialul "Stranger Things". E vorba despre tânărul Noah Schnapp, care îl joacă pe Will Byers în serial şi căruia Doja Cat i-a cerut contactele lui "Eddie" din serial. Noah a făcut asta public, spre supărarea artistei, care i-a făcut apoi scandal live pe Instagram, urmând a pierde multe zeci de mii de fani după.

"I Like You" a debutat că single pe locul 9 în topul Billboard Hot 100, fiind al unsprezecelea hit top 10 pentru Posty şi al şaselea pentru Doja Cat. Aceasta este prima colaborare între cei doi, iar de pe LP se mai remarcă şi colaborarea cu The Weeknd pe "One Right Now" şi pe "Cooped Up" cu Roddy Ricch. Cât despre album în sine, el a debutat direct pe locul 2 în topul Billboard 200. Precedentele 2 LP-uri au debutat pe locul întâi.

Malone îşi va începe turneul american în septembrie, cu 33 opriri în marile oraşe din State, alături de Roddy Ricch. În 2020 multă lume şi-a schimbat părerea despre Post Malone, atunci când acesta a făcut un live stream caritabil, în care a cântat numai piese Nirvana şi a făcut-o în mod fantastic, surprinzând privitorii. Ulterior avea să fie bombardat cu propuneri de a mai face muzică rock, dar a rămas la trap şi rap.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Post Malone lansează piesa "Mourning", single de pe noul album "Austin"

Post Malone îşi continuă seria de lansări soft cu piesa "Mourning", care prefaţează noul său album, "Austin". Muzicianul se află în turneu în Europa şi le pregăteşte fanilor o surpriză în a doua parte a anului.

Publicat

pe

Coperta single Post Malone Mourning
Coperta single Post Malone Mourning │ FOTO: Post Malone

S-a vorbit foarte mult despre Post Malone în ultima vreme, în special pentru că a slăbit foarte mult şi brusc, iar fanii sunt îngrijoraţi pentru sănătatea sa. Artistul a fost nevoit să facă o serie de postări pe Instagram pentru a explica schimbarea sa de look. Aşa am aflat că a pierdut kilograme deoarece a renunţat la sucuri şi a devenit mai concentrat pe rolul de tată.

Post Malone a anunţat în ultima săptămână cel ce-al cincilea său album de studio, "Austin", succesorul lui "Twelve Carat Tootache" din 2022. Noul LP va debuta pe 28 iulie prin casele de discuri Mercury şi Republic. Iată ce a spus muzicianul despre noul disc, pe care cânta la chitara pe fiecare piesă::

A fost una dntre cele mai distractive muzici şi una dintre cele mai generatoare de recompense şi motiv de provocări. Pentru mine cel puţin. Am încercat să îmi depăşesc limitele şi să fac lucruri cool.

Pentru cei care se întreabă, numele noului album este cel real al artistului: Austin Richard Post. Single-ul recent lansat, "Chemical" apare şi el pe LP, alături de "Mourning". Versurile fac aluzie la prieteni falşi, la cei care l-au târât la o petrecere în Malibu şi la dureri de stomac în vreme ce se aude în fundal muzica de la The Commodores. S-a filmat şi un clip pentru single, iar filmările au avut loc în Scoţia, de care Post Malone s-a îndrăgostit.

În aceste zile îl găsim pe Posty în etapa britanică şi irlandeză a turneului european "Twelve Carat Tour". Urmează apoi concerte în Amsterdam şi pe parcursul vetii artistul revine acasă pentru un turneu nord american. Ni s-a promis producţie cool pentru concerte, piese noi, momente acustice şi "un bărbat foarte frumos pe scenă".

"Austin" trebuia să fie iniţial o colecţie de piese acustice, cu accent pus pe chitară.

Citește în continuare