Urmărește-ne în Social Media

Post Malone, Doja Cat - I Like You (A Happier Song)

Post Malone ne-a oferit pe 25 iulie cel mai nou single de pe albumului său, "I like You (A Happier Song)". La mai bine de o lună de la debutul LP-ului primim pentru acest featuring cu Doja Cat un videoclip, în care artista apare alergând topless, totul evident cenzurat.

La 3 ani de la albumul "Hollywood's Bleeding" a sosit "Twelve Carat Toothache" pe 3 iunie 2022. Post Malone îşi arată o latură emo pe acest LP, în special prin colaborarea cu Fleet Foxes şi acea "scrisoare de dragoste şi ură către alcool". Şi prima piesă de pe LP, "Reputation" este tristă, melancolică şi aminteşte de Phil Collins pe alocuri. Poate cea mai veselă şi jucăuşă melodie de pe disc este "I Like You (A Happier Song)", colaborare cu Doja Cat.

În ultima lună s-a vorbit mult despre Doja Cat, artista rap fiind prinsă într-un scandal cu unul dintre starurile din serialul "Stranger Things". E vorba despre tânărul Noah Schnapp, care îl joacă pe Will Byers în serial şi căruia Doja Cat i-a cerut contactele lui "Eddie" din serial. Noah a făcut asta public, spre supărarea artistei, care i-a făcut apoi scandal live pe Instagram, urmând a pierde multe zeci de mii de fani după.

"I Like You" a debutat că single pe locul 9 în topul Billboard Hot 100, fiind al unsprezecelea hit top 10 pentru Posty şi al şaselea pentru Doja Cat. Aceasta este prima colaborare între cei doi, iar de pe LP se mai remarcă şi colaborarea cu The Weeknd pe "One Right Now" şi pe "Cooped Up" cu Roddy Ricch. Cât despre album în sine, el a debutat direct pe locul 2 în topul Billboard 200. Precedentele 2 LP-uri au debutat pe locul întâi.

Malone îşi va începe turneul american în septembrie, cu 33 opriri în marile oraşe din State, alături de Roddy Ricch. În 2020 multă lume şi-a schimbat părerea despre Post Malone, atunci când acesta a făcut un live stream caritabil, în care a cântat numai piese Nirvana şi a făcut-o în mod fantastic, surprinzând privitorii. Ulterior avea să fie bombardat cu propuneri de a mai face muzică rock, dar a rămas la trap şi rap.

Comentarii

Albume noi

Taylor Swift a lansat "The Tortured Poets Department", un dublu-album despre complexitatea unei despărțiri

"The Tortured Poets Department", mult-așteptatul album al lui Taylor Swift, a fost lansat. Discul cuprinde colaborări cu Past Malone și Florence and the Machine. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Taylor Swift - "The Tortured Poets Department"
Taylor Swift - "The Tortured Poets Department" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

Taylor Swift explorează din nou iubirea și toate ramificațiile ei, inclusiv despărțirile, în noul său album, "The Tortured Poets Department". A fost compus de artistă, alături de vechii săi colaboratori, Jack Antonoff și Aaron Dessner. Conține 16 piese, printre care două colaborări - "Fornight" (feat. Post Malone) și "Florida!!!" (feat. Florence and The Machine).

Fanii artistei au fost extaziați de această lansare, însă Swift le-a mai pregătit o surpriză. La scurt timp după publicarea albumului, ea a dezvăluit că a pregătit încă o serie de 15 melodii:

<<"The Tortured Poets Department>> este în secret un dublu-album. Am scris atât de multă poezie dureroasă în ultimii 2 ani și am vrut să o împărtășesc pe toată cu voi , așa că iată a doua parte din TTPD: <<The Anthology>>. Și acum povestea nu mai este a mea… este toată a voastră."

Taylor Swift a descris noul său disc drept "o antologie de piese noi care reflectă evenimente, opinii și sentimente dintr-o perioadă trecătoare și fatalistă, una care a fost în același timp senzațională și dureroasă în egală măsură".

A continuat:

"Această perioadă a vieții autorului s-a încheiat acum, capitolul s-a închis și s-a dus. Nu există nimic de răzbunat, nu există obiective de stabilit odată ce rănile s-au vindecat. Și după o reflecție ulterioară, un număr bun din ele s-a dovedit a fi autoprovocat. Acest autor este ferm convins că lacrimile noastre devin sfinte sub formă de cerneală pe o pagină. Odată ce am spus cea mai tristă poveste a noastră, ne putem elibera de ea... și atunci tot ce a rămas în urmă este poezia chinuitoare.

"The Tortured Poets Department" este disponibil pe vinil, CD, casetă și formate digitale. Albumul a fost disponibil și în câteva ediții de colecție, care includeau melodii bonus unice (intitulate "The Bolter", "The Albatros" și "The Black Dog"). În prezent, copii fizice ale albumului cu piesa bonus "The Manuscript" sunt disponibile pe site-ul Taylor Swift.

Citește în continuare