Urmărește-ne în Social Media

Post Malone - Mourning

Post Malone a fost în vara lui 2023 într-un turneu extins în Europa, una dintre opririle sale favorite fiind cea din Scoţia. Acolo rapperul a filmat videoclipul piesei "Mourning", iar acum putem vedea rezultatul travaliului său artistic.

Când am ascultat piesa prima dată, îmi crease o imagine legată de un party intens şi de prieteni falşi. În realitate Post Malone ne prezintă o versiune modernă a poveştii lui Sisif. De această dată artistul face tot posibilul să mute un uriaş cub de gheaţă pe dealurile nesfârşite ale Scoţiei şi atunci când nu îl poate muta, încearcă să îl topească, folosind un aruncător de flăcări.

De la cubul uriaş de la început ajunge la un cub suficient de mic încât să încapă într-un pahar cu whisky. Peisajele scoţiene sunt superbe, iar Posty îşi continuă relaţia complicată cu acel cub, împingându-l pe un drum de ţară local. Videoclipul "Mourning" este regizat de Ramez Silyan şi ni-l prezintă pe Malone în versiunea 2.0, mai slab, mai tras la faţă, mai melancolic, cu barba crescută.

Acesta este ultimul single de pe viitorul album, "Austin", care va fi lansat pe 28 iulie 2023. Vine prin casele de discuri Mercury şi Republic şi duce discografia artistului la 5 titluri. Post Malone, pe numele său real Austin Richard Post a răspuns fanilor la început de vară că pur şi simplu paternitatea şi faptul că a renunţat la sucuri l-au făcut să piardă atât de multe kilograme.

Precedentul single de pe noul LP a fost "Chemical". Un alt single care s-a auzit recent într-o versiune acustică vulnerabilă a fost "Overdrive". Ne mirăm să vedem încă un album lansat atât de rapid după "Twelve Carat Toothache" din 2022. E clar că Post Malone a stors toată creativitate din el în ultimele 365 de zile. Turneul european l-a dus prn Scoţia, Anglia, Norvegia, Suedia, Belgia, Germania, Olanda.

Pe 4 iulie Posty a împlinit 28 de ani şi a atins deja la această vârstă o performanţă impresionantă: 80 de milioane de discuri vândute.

Comentarii

Albume noi

Taylor Swift a lansat "The Tortured Poets Department", un dublu-album despre complexitatea unei despărțiri

"The Tortured Poets Department", mult-așteptatul album al lui Taylor Swift, a fost lansat. Discul cuprinde colaborări cu Past Malone și Florence and the Machine. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Taylor Swift - "The Tortured Poets Department"
Taylor Swift - "The Tortured Poets Department" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

Taylor Swift explorează din nou iubirea și toate ramificațiile ei, inclusiv despărțirile, în noul său album, "The Tortured Poets Department". A fost compus de artistă, alături de vechii săi colaboratori, Jack Antonoff și Aaron Dessner. Conține 16 piese, printre care două colaborări - "Fornight" (feat. Post Malone) și "Florida!!!" (feat. Florence and The Machine).

Fanii artistei au fost extaziați de această lansare, însă Swift le-a mai pregătit o surpriză. La scurt timp după publicarea albumului, ea a dezvăluit că a pregătit încă o serie de 15 melodii:

<<"The Tortured Poets Department>> este în secret un dublu-album. Am scris atât de multă poezie dureroasă în ultimii 2 ani și am vrut să o împărtășesc pe toată cu voi , așa că iată a doua parte din TTPD: <<The Anthology>>. Și acum povestea nu mai este a mea… este toată a voastră."

Taylor Swift a descris noul său disc drept "o antologie de piese noi care reflectă evenimente, opinii și sentimente dintr-o perioadă trecătoare și fatalistă, una care a fost în același timp senzațională și dureroasă în egală măsură".

A continuat:

"Această perioadă a vieții autorului s-a încheiat acum, capitolul s-a închis și s-a dus. Nu există nimic de răzbunat, nu există obiective de stabilit odată ce rănile s-au vindecat. Și după o reflecție ulterioară, un număr bun din ele s-a dovedit a fi autoprovocat. Acest autor este ferm convins că lacrimile noastre devin sfinte sub formă de cerneală pe o pagină. Odată ce am spus cea mai tristă poveste a noastră, ne putem elibera de ea... și atunci tot ce a rămas în urmă este poezia chinuitoare.

"The Tortured Poets Department" este disponibil pe vinil, CD, casetă și formate digitale. Albumul a fost disponibil și în câteva ediții de colecție, care includeau melodii bonus unice (intitulate "The Bolter", "The Albatros" și "The Black Dog"). În prezent, copii fizice ale albumului cu piesa bonus "The Manuscript" sunt disponibile pe site-ul Taylor Swift.

Citește în continuare