Urmărește-ne în Social Media

Post Malone - Mourning

Post Malone a fost în vara lui 2023 într-un turneu extins în Europa, una dintre opririle sale favorite fiind cea din Scoţia. Acolo rapperul a filmat videoclipul piesei "Mourning", iar acum putem vedea rezultatul travaliului său artistic.

Când am ascultat piesa prima dată, îmi crease o imagine legată de un party intens şi de prieteni falşi. În realitate Post Malone ne prezintă o versiune modernă a poveştii lui Sisif. De această dată artistul face tot posibilul să mute un uriaş cub de gheaţă pe dealurile nesfârşite ale Scoţiei şi atunci când nu îl poate muta, încearcă să îl topească, folosind un aruncător de flăcări.

De la cubul uriaş de la început ajunge la un cub suficient de mic încât să încapă într-un pahar cu whisky. Peisajele scoţiene sunt superbe, iar Posty îşi continuă relaţia complicată cu acel cub, împingându-l pe un drum de ţară local. Videoclipul "Mourning" este regizat de Ramez Silyan şi ni-l prezintă pe Malone în versiunea 2.0, mai slab, mai tras la faţă, mai melancolic, cu barba crescută.

Acesta este ultimul single de pe viitorul album, "Austin", care va fi lansat pe 28 iulie 2023. Vine prin casele de discuri Mercury şi Republic şi duce discografia artistului la 5 titluri. Post Malone, pe numele său real Austin Richard Post a răspuns fanilor la început de vară că pur şi simplu paternitatea şi faptul că a renunţat la sucuri l-au făcut să piardă atât de multe kilograme.

Precedentul single de pe noul LP a fost "Chemical". Un alt single care s-a auzit recent într-o versiune acustică vulnerabilă a fost "Overdrive". Ne mirăm să vedem încă un album lansat atât de rapid după "Twelve Carat Toothache" din 2022. E clar că Post Malone a stors toată creativitate din el în ultimele 365 de zile. Turneul european l-a dus prn Scoţia, Anglia, Norvegia, Suedia, Belgia, Germania, Olanda.

Pe 4 iulie Posty a împlinit 28 de ani şi a atins deja la această vârstă o performanţă impresionantă: 80 de milioane de discuri vândute.

Comentarii