Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shawn Mendes -"Wonder" (secvență videoclip)Shawn Mendes lansează albumul "Wonder" - VIDEO TEASER VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-teVunk feat. Lidia Buble - Vino, Du-te Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus

VIDEO: BTS, Billie Eilish, Dua Lipa și Bocelli au cântat la James Corden’s Homefest

James Corden a realizat o emisiune specială, de acasă, în care a invitat o parte dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. În cadrul show-ului James Corden’s Homefest îi veți putea urmări cântând pe BTS, Dua Lipa, Billie Eilish & Finneas și Andrea Bocelli.
Andrea Bocelli / Billie Eilish & Finneas / Dua Lipa / BTS @James Corden Homefest

Andrea Bocelli / Billie Eilish & Finneas / Dua Lipa / BTS @James Corden Homefest

James Corden urmează exemplul altor realizatori de show-uri de divertisment din America și realizează o întreagă emisiune de acasă. Show-ul James Corden’s Homefest a fost filmat parțial în garajul lui Corden, momentele muzicale fiind transmise prin live streaming din locuințele artiștilor invitați.

"În seara asta vrem să aducem puțină bucurie și puțină muzică în casele voastre"

Ca și în cazul emisiunii caritabile prezentate de Elton John, oamenii au fost invitați să păstreze distanțarea socială și, dacă se află în poziția de a o face, să sprijine prin donații ONG-urile care luptă împotriva corovirusului.

"În seara asta vrem să aducem puțină bucurie și puțină muzică în casele voastre într-o perioadă pe care o putem considera, fără îndoială, drept cea mai ciudată și înfricoșătoare din viețile noastre. Suntem cu toții în situația asta împreună. Să fim sinceri, nimeni dintre noi nu știe ce zi a săptămânii e. Ar putea fi o duminică din luna mai. E pentru prima oară în două săptămâni și jumătate când nu port pantaloni de trening", a declarat James Corden în debutul emisiunii.

Lista invitaților lui Corden a cuprins o parte dintre cele mai populare nume din industria muzicală. Senzația muzicii K-pop BTS a interpretat hitul "Boy with Luv", Billie Eilish a cântat "Everything I Wanted" alături de fratele ei, Finneas, Andrea Bocelli a adus un omagiu Italiei cu piesa "Con te partirò", iar Dua Lipa a invitat publicul pe ringul de dans cu unul dintre single-urile ei recente, "Don’t Stop Now".

VIDEO: Dua Lipa cântă la James Corden’s Homefest

VIDEO: Billie Eilish cântă la James Corden’s Homefest

VIDEO: Andrea Bocelli cântă la James Corden’s Homefest

VIDEO: BTS cântă la James Corden’s Homefest

Ce alte concerte poți urmări online

O serie de artiști susțin deja concerte online gratuite. Global Citizen în parteneriat cu World Health au inaugurat seria "Together At Home", în cadrul căreia i-am putut urmări pe Chris Martin de la ColdplayCamila Cabello și Shawn Mendes și Amy Lee de la Evanescence.

Și Metallica pune la dispoziția publicului o serie de concerte. Trupa va urca pe YouTube în fiecare luni câte un nou concert celebru al formației.

Citește mai multe despre Andrea BocelliBillie EilishBTSDua LipaFINNEAS
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sam Smith îşi amână şi redenumeşte albumul "To Die For", în contextul pandemiei Covid-19

Sam Smith a decis să îşi amâne viitorul album, intitulat "To Die For", dar şi să îi schimbe titlul, considerându-l...

Închide