Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Gal Godot cântă "Imagine" din autoizolare, alături de colegi actori, comedianți și cântăreți - VEZI VIDEO

Gal Godot, actrița care o portretizează pe Wonder Woman în popularul film cu supereroi produs de DC Films, a realizat un cover emoționant după hitul lui John Lennon, ”Imagine”. Alături de colegi de breaslă, comedianți și cântăreți, Godot interpretează această piesă pentru a transmite un mesaj pozitiv tuturor celor afectați de pandemia de coronavirus.
Jimmy Fallon / Natalie Portman / Gal Godot / Mark Ruffalo

Jimmy Fallon / Natalie Portman / Gal Godot / Mark Ruffalo

Gal Godot a avut inițiativa unui gest emoționant. Inspirată de un video cu un italian care cântă la trompetă din autoizolare, actrița a hotărât să transmită și ea un mesaj pozitiv tuturor celor care se simt apăsați în această perioadă de criză provocată de coronavirus.

"Acest virus a afectat întreaga lume, pe toată lumea. Nu contează cine ești, de unde ești, suntem cu toții împreună în această criză"

"Bună, tuturor,

E ziua a 6-a în autoizolare și trebuie să mărturisesc, ultimele zile m-au făcut să am o perspectivă ușor filozofică. Acest virus a afectat întreaga lume, pe toată lumea. Nu contează cine ești, de unde ești, suntem cu toții împreună în această criză.

Am văzut un video cu un italian care cânta la trompetă din balconul său pentru toți vecinii săi, care și ei sunt blocați în propriile locuințe, și cânta piesa "Imagine". Și era ceva atât de puternic și de pur în interpretarea sa...așa că iată la ce m-am gândit", spune Gal Godot în debutul clipului ei.

Actrița a apelat la o serie de colegi de la Hollywood și a realizat un colaj în care cu toții interpretează hitul lui John Lennon din 1971, "Imagine". În clip îi veți putea vedea pe Will Ferrell, Jamie Dornan, Natalie Portman, Zoe Kravitz, Jimmy Fallon, Mark Ruffalo, Chris O’Dowd, Sia, Pedro Pascal, Eddie Benjamin, Leslie Odom Jr, Lynda Carter, Ashley Benson, Norah Jones, Cara Delevingne, Kaia Gerber, Labrinth, Annie Mumolo și Maya Rudolph.

Așa cum amintea Gal Godot în mesajul ei, în Italia oamenii au început să cânte de la balcoane pentru a face ca această perioadă de criză provocată de coronavirus să treacă mai ușor. Puteți urmări câteva înregistrări cu astfel de momente într-un articol anterior.

Citește mai multe despre John Lennon
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă Sevdaliza, "Lamp Lady", încă un melanj de genuri pentru artistă - AUDIO

Sevdaliza ne-a strecurat fiori pe şira spinării de multe ori prin track-urile sale şi o face din nou în 2020...

Închide