Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Gal Godot cântă "Imagine" din autoizolare, alături de colegi actori, comedianți și cântăreți - VEZI VIDEO

Gal Godot, actrița care o portretizează pe Wonder Woman în popularul film cu supereroi produs de DC Films, a realizat un cover emoționant după hitul lui John Lennon, ”Imagine”. Alături de colegi de breaslă, comedianți și cântăreți, Godot interpretează această piesă pentru a transmite un mesaj pozitiv tuturor celor afectați de pandemia de coronavirus.

Publicat

pe

Jimmy Fallon / Natalie Portman / Gal Godot / Mark Ruffalo
Jimmy Fallon / Natalie Portman / Gal Godot / Mark Ruffalo

Gal Godot a avut inițiativa unui gest emoționant. Inspirată de un video cu un italian care cântă la trompetă din autoizolare, actrița a hotărât să transmită și ea un mesaj pozitiv tuturor celor care se simt apăsați în această perioadă de criză provocată de coronavirus.

"Acest virus a afectat întreaga lume, pe toată lumea. Nu contează cine ești, de unde ești, suntem cu toții împreună în această criză"

"Bună, tuturor,

E ziua a 6-a în autoizolare și trebuie să mărturisesc, ultimele zile m-au făcut să am o perspectivă ușor filozofică. Acest virus a afectat întreaga lume, pe toată lumea. Nu contează cine ești, de unde ești, suntem cu toții împreună în această criză.

Am văzut un video cu un italian care cânta la trompetă din balconul său pentru toți vecinii săi, care și ei sunt blocați în propriile locuințe, și cânta piesa "Imagine". Și era ceva atât de puternic și de pur în interpretarea sa...așa că iată la ce m-am gândit", spune Gal Godot în debutul clipului ei.

Actrița a apelat la o serie de colegi de la Hollywood și a realizat un colaj în care cu toții interpretează hitul lui John Lennon din 1971, "Imagine". În clip îi veți putea vedea pe Will Ferrell, Jamie Dornan, Natalie Portman, Zoe Kravitz, Jimmy Fallon, Mark Ruffalo, Chris O’Dowd, Sia, Pedro Pascal, Eddie Benjamin, Leslie Odom Jr, Lynda Carter, Ashley Benson, Norah Jones, Cara Delevingne, Kaia Gerber, Labrinth, Annie Mumolo și Maya Rudolph.

Așa cum amintea Gal Godot în mesajul ei, în Italia oamenii au început să cânte de la balcoane pentru a face ca această perioadă de criză provocată de coronavirus să treacă mai ușor. Puteți urmări câteva înregistrări cu astfel de momente într-un articol anterior.

Trending