Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Amy Lee de la Evanescence ne cântă de acasă - VIDEO (Together At Home)

Amy Lee de la Evanescence ne invită să ne bucurăm de muzică împreună, de acasă. Artista a susținut un recital online, în cadrul seriei Together At Home. O veți putea asculta interpretând coveruri după Whitney Houston și Ben E King.

Publicat

pe

Amy Lee de la Evanescence - Together At Home
Amy Lee de la Evanescence - Together At Home

Amy Lee și-a încântat fanii cu un recital de acasă, compus din piese proprii și cover-uri. Vocalista Evanescence ne-a încurajat să stăm acasă, pentru a opri răspândirea coronavirusului.

"E important să stați acasă (...) Vom trece peste asta, prin puterea iubirii, a speranței, a umanității și a muzicii"

"Suntem aici pentru a promova distanțarea socială și pentru a găsi modalități prin care să stăm acasă, dar să ne simțim și bine. Suntem împreună, de acasă. Puteți și să donați la adresa www.globalcitizen.org/coronavirus, pentru a-i ajuta pe cei de la această organizație să lupte împotriva răspândirii acestui virus, să obțină mai multe informații despre virus, să-i ajute pe cei infectați și să le ofere îngrijirea medicală de care au nevoie, să ajute personalul medical cu toate echipamentele de care au nevoie, de la măști la sisteme de ventilație.

Așadar, dacă vreți să ajutați în vreun fel, vă rog să o faceți. Dacă aveți posibilitatea, desigur, pentru că e dificil din punct de vedere financiar pentru toată lumea. Suntem forțați să nu muncim, iar asta face ca perioada asta să fie foarte complicată. E o nebunie, ceea ce se întâmplă ne face pe toți să suferim, pentru că suntem în aceeași barcă cu toții, indiferent din ce colț al lumii am fi. Asta mă face să mă simt conectată la toți oamenii de pe glob. Dacă putem, să ne ajutăm unii pe alții prin donații, dacă nu e posibil, e ok. E important să stați acasă. Noi nu am mai ieșit de vreo două săptămâni, cu excepția drumurilor la supermarket, și știu că mulți dintre voi faceți asta. Vă rog să continuați, haideți să ne abținem cu toții și să oprim răspândirea acestui virus. Vom trece peste asta, prin puterea iubirii, a speranței, a umanității și a muzicii!", ne-a transmis Amy Lee.

În cadrul recitalului, o veți putea asculta pe Amy interpretând piese din propriul repertoriu, precum "Good Enough", dar și coveruri inedite după "I Wanna Dance With Somebody" de la Whitney Houston și după "Stand By Me" de la Ben E King. Amy transformă piesa lui Whitney într-o frumoasă baladă la pian, pentru piesa Ben. E King apelând la ukulele.

VIDEO: Amy Lee de la Evanescence - Together At Home

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Evanescence a lansat piesa "Across the Universe", cover după Beatles

Probabil aţi remarcat în ultimele zile o efervescenţă a marilor artişti pe tema trupei Beatles. În această perioadă de sărbători şi relaxare muzicienii au putut urmări documentarul lui Peter Jackson, "Get Back" şi îi aduc tributuri în fel şi chip. Evanescence spre exemplu a lansat piesa "Across the Universe", cover după una dintre cele mai apreciate piese The Beatles.

Publicat

pe

Coperta single Evanescence Across the Universe
Coperta single Evanescence Across the Universe │ FOTO: Evanescence

Noul track a debutat pe 17 decembrie şi este un cover cu un puternic element orchestral, amintind de perioada "Synthesis" de la Evanescence. "Across the Universe" sună a melodie de pe coloana sonoră a unui joc video sau a unui film. Personal mi-a amintit de filmul "Across the Universe", construit din piese Beatles pentru a spune povestea unor tineri îndrăgostiţi în vremea războiului din Vietnam şi a protestelor şi mişcării hippie din anii '70. O are pe Evan Rachel Wood în rol pivotal.

Similaritatea cu perioada "Synthesis" nu este o coincidenţă, deoarece piesa a fost interpretată în premieră în cadrul turneului cu acelaşi nume din 2018. Fanii cunoşteau doar versiunea live a acestui cover, care a aprut pe discul doi din colecţia "A Live Session From Rock Falcon Studio". Ei bine în decembrie 2021 coverul legendei britanice a primit şi o versiune de studio, pe care fanii o pot savura, cu o orchestraţie perfect înregistrată.

Ultimul album lansat de Evanescence a fost "The Bitter Truth", care a debutat pe 26 martie 2021. A ajuns pe locul 4 în topurile din UK şi a fost cel mai bine vândut album rock şi rock alternativ din SUA la începutul anului conform Nielsen Music Connect. A prins şi top 10 iTunes în 22 de ţări. Materialul a fost înregistrat pe parcursul pandemiei şi reflectă o realitate întunecată pe care am trăit-o cu toţii în lockdown. Muzica a fost produsă de Nick Raskulinecz, acelaşi "maestru al butoanelor" care a lucrat şi la albumul "Evanescence" din 2011.

Evanescence va reveni la Bucureşti în iunie 2022, urmând a cânta la Arenele Romane. Acolo i-am văzut pe Amy Lee and co în septembrie 2019, pentru a cincea oară în ţara noastră. Atunci am aflat că solista şi-a făcut primul paşaport pentru a veni în România, unde a filmat clipul pentru hitul "Bring Me to Life".

Citește în continuare

Concerte & turnee

Evanescence revine la București în iunie 2022

Evanescence va susține un nou concert la București în vara anului viitor. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane și va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării.

Publicat

pe

Concert Evanescence la Arenele Romane din București pe 29 iunie 2017

Pe 7 iunie 2022, Evanescence revine la București, urmând să prezinte fanilor piese de pe cel mai recent material, "The Bitter Truth". Show-ul va avea loc la 3 ani de la ultima vizită a formației în țara noastră, ce s-a soldat cu un concert desfășurat tot la Arenele Romane. Noul eveniment, din 2022, va marca cel de-al șaselea concert Evanescence în România.

Evanescence se află din nou într-o formulă magică în care vocea celebrei vocaliste Amy Lee înnobilează piesele care au consacrat trupa și care au rămas nemuritoare pe buzele fanilor din întreaga lume. Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume, muzica Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări și premii internaționale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesa "Bring Me To Life", la categoriile "Best New Artist" și "Best Hard Rock Performance".

Albumul "Fallen" a ramas până în prezent în topul preferințelor celor ce iubesc muzica rock, acesta fiind certificat cu platină în întreaga lume. "Fallen" este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reușit să rămâna în top Billboad 200 pentru o perioada mai mare de un an. "The Open Door" (2006) a marcat un nou succes în palmaresul celebrului grup, cu piese precum "Lithium" sau "Sweet Sacrifice", iar "Evanescence" (2011) a ajuns pe primele locuri imediat după lansare și a fost premiat cu Aur în Australia, Canada și Marea Britanie.

Muzica formației Evanescence poartă o paletă întreagă de influențe și a fost încadrată de către critici în diverse categorii, de la rock, nu metal și gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valențe sofisticate și o atenție deosebită pentru detalii, Evanescence a reușit să ofere publicului piese fascinante, care au trecut deja proba timpului.

Prețuri bilete la concertul Evanescence din iunie 2022:

Primele 200 de bilete vor avea prețuri Early Bird, pentru fiecare categorie în parte. Se vor putea cumpăra atât bilete cu loc, cât și fără. Pentru mai multe detalii, accesați Agenda InfoMusic.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending