Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Chris Martin a cântat de acasă pentru fanii Coldplay - VEZI VIDEO (Together At Home)

Chris Martin le-a făcut fanilor Coldplay o surpriză plăcută susținând live pe Instagram un recital de aproximativ jumătate de oră. Artistul a acceptat propuneri de piese de la fani, le-a citit comentariile, a oferit informații cu privire la criza provocată de coronavirus și a propus ca această întâlnire cu publicul să se numească Together At Home (Împreună de acasă).

Publicat

pe

Chris Martin #TogetherAtHome
Chris Martin #TogetherAtHome

Pandemia de coronavirus ne afectează viețile tuturor, în această situație aflându-se și Chris Martin. Vocalistul trupei Coldplay ar fi trebuit să se întâlnească recent cu membrii formației pentru a cânta împreună, însă restricțiile impuse de răspândirea virusului COVID-19 au făcut ca acest lucru să fie imposibil.

Așa a apărut ideea de a susține un scurt recital de acasă. Chris a intitulat această întâlnire Together At Home și a propus ca această idee să fie preluată și de alți artiști.

"M-am gândit că ar fi drăguț să mă văd cu o parte dintre voi și să aflu unde sunteți și ce pot face pentru voi"

"Sunt oarecum singur în casa în care mă aflu și ar fi trebuit să fiu cu trupa Coldplay azi, dar suntem blocați în țări diferite. Nu putem cânta împreună. Așa că m-am gândit că ar fi drăguț să mă văd cu o parte dintre voi și să aflu unde sunteți și ce pot face pentru voi. Mi-a venit o idee: am putea denumi întâlnirea asta Together At Home. Cine știe, poate mâine ideea va fi preluată de altcineva.

Așa că sunt aici, la dispoziția voastră, pentru următoarele 20 și ceva de minute. N-am mai făcut asta până acum, așa că dacă sunt puțin emoționat, îmi cer scuze. Am să încerc să citesc niște comentarii și să primesc solicitări de piese", a spus Chris în debutul recitalului său,

Întregul setlist a fost compus doar din piese cerute de fani, Chris interpretând fragmente din melodiile solicitate. Între melodii, artistul a povestit despre modul în care anumite compoziții au fost scrise, scuzându-se pentru faptul că este prea dimineață pentru a interpreta vocal anumite partituri.

  • A Sky Full Of Stars
  • Trouble
  • Vive La Vida
  • Green Eyes
  • Clocks
  • Up&Up
  • Yellow
  • Life On Mars (cover David Bowie)
  • Us Against The World
  • Fly On

Cu prilejul acestui concert, Chris a dezvăluit și faptul că trupa Coldplay are o piesă nouă, oferind publicului și o sursă bună de informare cu privire la pandemia de coronavirus, respectiv www.globalcitizen.org

VIDEO: Together At Home with Chris Martin

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Coldplay își amână turneul; Chris Martin are probleme de sănătate

Coldplay a anunțat că amână mai multe concerte din cel mai recent turneu mondial din cauza unor probleme de sănătate cu care se confruntă solistul Chris Martin. Trupa le-a transmis un mesaj fanilor.

Publicat

pe

Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”
Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan” │ FOTO: Captură YouTube

Într-o declarație postată online, Coldplay și-a exprimat profund regretul că se vede nevoită să amâne opt concerte din Brazilia, ce fac parte din turneul de promovare a albumului "Music of the Spheres". Chris Martin a contractat o infecție la plămâni, aflându-se acum sub supraveghere medicală. Muzicianului i-a fost recomandată și o perioadă de odihnă, de cel puțin trei săptămâni.

Concertele amânate, toate la Rio de Janeiro și São Paulo, vor fi reprogramate la începutul anului viitor.

"Încercăm cât mai repede posibil să reprogramăm concertele și vom reveni cu mai multe informații în zilele următoare. Ne pare foarte rău pentru orice inconveniență și vă suntem recunoscători pentru înțelegere în acest moment dificil în care trebuie să acordăm prioritate sănătății lui Chris.

Avem speranța că Chris își va reveni după pauza medicală recomandată și așteptăm cu nerăbdare să reluăm turneul", este o parte din mesajul transmis de Coldplay.

Formația britanică a făcut numeroase opriri în întreaga lume ca parte a turneului global "Music of the Spheres". Călătoria muzicală a început în martie 2022 și urmează să se încheie în iulie anul viitor. Pe listă ar urma Argentina, ca apoi, în 2023, Coldplay să ajungă în Europa, cu evenimente în Portugalia, Spania, Italia, Elveția, Danemarca sau Suedia.

Albumul "Music of the Spheres" a fost lansat pe 15 octombrie și a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK și în US Top Rock Albums (Billboard).

Tracklist "Music of the Spheres":

01. [Ringed Planet Emoji]
02. Higher Power
03. Humankind
04. ✨
05. Let Somebody Go
06. ❤️
07. People of the Pride
08. Biutyful
09. 🌎
10. My Universe
11. ♾
12. Coloratura

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending