Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Chris Martin a cântat de acasă pentru fanii Coldplay - VEZI VIDEO (Together At Home)

Chris Martin le-a făcut fanilor Coldplay o surpriză plăcută susținând live pe Instagram un recital de aproximativ jumătate de oră. Artistul a acceptat propuneri de piese de la fani, le-a citit comentariile, a oferit informații cu privire la criza provocată de coronavirus și a propus ca această întâlnire cu publicul să se numească Together At Home (Împreună de acasă).
Chris Martin #TogetherAtHome

Chris Martin #TogetherAtHome

Pandemia de coronavirus ne afectează viețile tuturor, în această situație aflându-se și Chris Martin. Vocalistul trupei Coldplay ar fi trebuit să se întâlnească recent cu membrii formației pentru a cânta împreună, însă restricțiile impuse de răspândirea virusului COVID-19 au făcut ca acest lucru să fie imposibil.

Așa a apărut ideea de a susține un scurt recital de acasă. Chris a intitulat această întâlnire Together At Home și a propus ca această idee să fie preluată și de alți artiști.

"M-am gândit că ar fi drăguț să mă văd cu o parte dintre voi și să aflu unde sunteți și ce pot face pentru voi"

"Sunt oarecum singur în casa în care mă aflu și ar fi trebuit să fiu cu trupa Coldplay azi, dar suntem blocați în țări diferite. Nu putem cânta împreună. Așa că m-am gândit că ar fi drăguț să mă văd cu o parte dintre voi și să aflu unde sunteți și ce pot face pentru voi. Mi-a venit o idee: am putea denumi întâlnirea asta Together At Home. Cine știe, poate mâine ideea va fi preluată de altcineva.

Așa că sunt aici, la dispoziția voastră, pentru următoarele 20 și ceva de minute. N-am mai făcut asta până acum, așa că dacă sunt puțin emoționat, îmi cer scuze. Am să încerc să citesc niște comentarii și să primesc solicitări de piese", a spus Chris în debutul recitalului său,

Întregul setlist a fost compus doar din piese cerute de fani, Chris interpretând fragmente din melodiile solicitate. Între melodii, artistul a povestit despre modul în care anumite compoziții au fost scrise, scuzându-se pentru faptul că este prea dimineață pentru a interpreta vocal anumite partituri.

  • A Sky Full Of Stars
  • Trouble
  • Vive La Vida
  • Green Eyes
  • Clocks
  • Up&Up
  • Yellow
  • Life On Mars (cover David Bowie)
  • Us Against The World
  • Fly On

Cu prilejul acestui concert, Chris a dezvăluit și faptul că trupa Coldplay are o piesă nouă, oferind publicului și o sursă bună de informare cu privire la pandemia de coronavirus, respectiv www.globalcitizen.org

VIDEO: Together At Home with Chris Martin

Citește mai multe despre Chris MartinColdplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sezonul 3 din serialul "Westworld" a debutat pe HBO şi HBO Go

Cel mai aşteptat serial al primăverii este cu siguranţă "Westworld", care tocmai a revenit pe HBO şi HBO Go. Sezonul...

Închide