Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Camila Cabello și Shawn Mendes ne cântă de acasă - VIDEO (Together At Home)

Camila Cabello și Shawn Mendes ne oferă motive să zâmbim și să uităm de rutina izolării la domiciliu. Cei doi artiști au cântat pentru fani de acasă, urmând exemplul lui Chris Martin de la Coldplay.

Publicat

pe

Together At Home with Shawn Mendes & Camila Cabello
Together At Home with Shawn Mendes & Camila Cabello

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din industria muzicală, Camila Cabello și Shawn Mendes, se alătură inițiativei Global Citizen de a le oferi sprijin moral celor aflați în carantină și izolare în contextul stopării răspândirii coronavirusului. Cei doi au încurajat publicul să se încarce pozitiv ascultând muzică și să rămână în izolare.

"Sunt niște vremuri ciudate, dar vom reuși să trecem de perioada asta împreună"

"Salutări tuturor,

Cum sunteți? O să vă cântăm câteva piese astăzi. Ne-am gândit că distanțarea socială nu trebuie să fie plictisitoare. Sunt niște vremuri ciudate, dar vom reuși să trecem de perioada asta împreună, o vom depăși. Până atunci ne vom conecta și vom încerca să ne facem unii pe alții să zâmbim. Din aceste motive facem live-ul ăsta. Vă vom oferi divertisment, dar nu vă putem promite că va fi extraordinar. Nu va fi, dar vom da tot ce avem mai bun.

Vă iubim din toată inima. S-ar putea să latre niște câini pe fundal, s-ar putea să se audă niște copii cum dansează, multe lucruri", au declarat cei doi.

Camila și Shawn au interpretat pentru public atât melodii din repertoriile lor, precum "Havana" și "Senorita", cât și cover-uri după artiști pe care îi apreciază.

Global Citizen, gazda acestei serii de concerte online, ce a debutat cu Chris Martin de la Coldplay, oferă informații despre metode de combatere a pandemiei de COVID-19. Prin intermediul acestei platforme se pot face și donații pentru cei aflați în nevoie.

VIDEO: Camila Cabello și Shawn Mendes (Together At Home)

În urmă cu câteva zile, Camila Cabello a publicat un mesaj pe Instagram prin care ne-a îndemnat să medităm pentru a alunga anxietatea provocată de coronavirus  Artista în vârstă de 23 de ani practică meditația de câteva luni și a mărturisit că a simțit o schimbare majoră în viața sa.

"Meditația mi-a schimbat viața în ultimele câteva luni. Nu am împărtășit asta cu voi la acea vreme, deoarece, sinceră să fiu, încercam să fiu în regulă, dar m-am confruntat cu o anxietate severă. Meditația m-a ajutat - practicând în fiecare zi, de mai multe ori pe zi, am început să mă simt mai bine și, în afară de faptul că mă ajută să administrez emoții puternice precum anxietatea și stresul, mă ajută să fiu un om mai bun", a declarat Camila Cabello.

Trending