Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Celion Dion a confirmat concertul din România printr-un mesaj transmis fanilor

Se pare că zvonurile despre concertul lui Celine Dion în România s-au adeverit, iar legendara voce canadiană va ajunge în ţara noastră la anul. Artista a postat pe reţelele de socializare un clip în care îşi salută fanii într-o duzină de limbi, inclusiv în română.

Publicat

pe

Celine Dion mesaj Romania concert 2020
Celine Dion mesaj Romania concert 2020 │ FOTO: Celine Dion

Mesajul trimis de Celine Dion în social media este "Ne vedem în curând!". Cu câteva săptămâni în urmă Primăria Capitalei a confirmat că a primit o solicitare de la impresarii artistei cu privire la un concert organizat pe Arena Naţională vara viitoare. Sursele citate de ziarul Libertatea au vorbit despre un eveniment desfăşurat în luna lulie a anului 2020.

Totul trebuie stabilit cu Federaţia Română de Fotbal, pentru că acel concert să nu se suprapună cu calendarul competiţional. Cu o săptămână în urmă Celine Dion a lansat 3 single-uri noi, prefaţând albumul "Courage", care va sosi pe 15 noiembrie. E vorba despre melodiile "Lying Down", "Imperfections" şi "Courage". Înainte de acestea artista canadiană a lansat single-ul "Flying on My Own", interpretat live pentru prima oară în ultima noapte de rezidenţă a lui Celine în Las Vegas.

Odată cu lansarea melodiilor noi, Celine a dat startul turneului global "Courage". Acesta a început pe 18 septembrie în Quebec City şi include numeroase reprezentaţii în Canada şi SUA. 66 de evenimente au fost confirmate pentru America de Nord, dar lucrurile nu merg prea bine acum. Pe 25 septembrie artista a anunţat că va anula primele 4 concerte din Montreal, din cauza unui virus care îi afectează gâtul şi vocea.

Muziciana îşi ia o săptămână de recuperare şi va reveni pe 4 octombrie la Bell Centre. Au fost amânate doar concertele din Montreal programate pentru 26, 27, 30 septembrie şi 1 octombrie. Ele au fost mutate pe 18, 19, 20 şi 21 noiembrie. Celine Dion a ajuns recent subiect de ştiri, după ce l-a rugat pe rapperul canadian Drake să nu îşi facă tatuaj cu chipul său.

Artistul de 32 de ani a anunţat că doreşte un astfel de tatuaj, pentru a completa colecţia de portrete de pe trupul său. Aceasta include chipuri ale lui Sade, Rihanna, Lil Wayne sau Aaliah, dar Celine nu e deloc încântată de idee, considerând că imaginea nu va "îmbătrâni" frumos.

Celine Dion se pregăteşte să revină pe scena globală, cu un turneu de anvergură, primul de acest gen de la moartea soţului său din 2016. De altfel întreaga idee de "Courage" este inspirată de lupta artistei de a se reface după tragedie, a se regăsi şi a învăţa să iubească din nou.

Muzică și film

Celine Dion își va descrie problemele de sănătate în documentarul "I Am: Celine Dion"

"I Am: Celine Dion" nu se va concentra pe viața și cariera artistei de 55 de ani, ci va relata dificultățile cu care aceasta s-a confruntat după ce a fost diagnosticată cu o afecțiune neurologică rară. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Celine Dion
Celine Dion │ FOTO: Celien Dion www.facebook.com

Documentarul va fi regizat de Irene Taylor și va fi disponibil pe Prime Video la o dată care nu a fost încă stabilită. Proiectul documentează aproximativ un an din viața lui Celine Dion, prezentând luptele artistei cu boala Moersch - Woltman sau sindromul omului înțepenit. Este o tulburare neurologică rară, caracterizată prin rigiditatea progresivă, ce afectează creierul și măduva spinării. În cazul lui Dion, boala i-a afectat viața de zi cu zi, precum și capacitatea de a performa.

Celine Dion a dezvăluit oficial diagnosticul în decembrie 2022, anunțând atunci că se vede nevoită să amâne turneul mondial din cauza spasmelor care au afectat felul în care merge și cântă.

"Ultimii ani au fost o provocare pentru mine, o călătorie de la a înțelege condiția mele până la a învăța cum să trăiesc cu ea și să o gestionez, dar să nu o las să mă definească. Pe măsură ce drumul către reluarea carierei mele de interpret continuă, mi-am dat seama cât de mult mi-a lipsit să-mi văd fanii. În timpul acestei absențe, am decis că vreau să documentez această parte a vieții mele, să atrag atenția asupra acestei afecțiuni puțin cunoscute și să ajut alți oameni care au acest diagnostic", a declarat Celine Dion despre viitorul documentar.

"I Am: Celine Dion" va fi produs de Sony Music Vision, în parteneriat cu Sony Music Entertainment Canada și Vermilion Films. Amazon MGM Studios a achiziționat drepturile la nivel mondial pentru acest documentar.

Celine Dion este una dintre cele mai de succes interprete din istoria muzicii pop. Cariera sa a început să înflorească încă din adolescență, fiind încununată de numeroase piese de succes, concerte sold out și peste 250 de milioane de albume vândute. Printre hit-urile artistei se numără "My Heart Will Go On", extras de pe coloana sonoră a filmului "Titanic", "Because You Loved Me", "It's All Coming Back to Me Now", "All By Myself" sau "Tell Him" în duet cu Barbra Streisand.

Citește în continuare

Trending