Urmărește-ne în Social Media

electronica

Celine Dion - Flying On My Own

Celine Dion a lansat un videoclip cu versuri pentru noul său single EDM, "Flying on My Own". Melodia este deja Number One în Quebec.

Publicat

pe

Compusă de Jörgen Elofsson, Liz Rodrigues și Anton "Hybrid" Mårtensson, piesa "Flying on My Own" a fost prezentată publicului în premieră pe 7 iunie, când Celine Dion și-a încheiat rezidența de 16 ani din Las Vegas. În ultima ei seară petrecută în fastuoasa sală de concerte de la Ceasar's Palace, îndrăgita artistă canadiană a interpretat acest nou single, mărturisind la momentul respectiv că are mari emoții.

"Am așteptat acest moment pentru mult, mult timp...e noua mea piesă. Trebuie să recunosc că îmi tremură genunchii în acest moment, sunt foarte emoționată", spunea Celine Dion înainte de a cânta noul ei single.

Piesa "Flying On My Own" a primit review-uri pozitive din partea criticilor, Hilary Hughes de la Billboard scriind că odată cu această lansare, Celine Dion și-a scris piesa de club cu vibe de Sin City. Noul single se va regăsi pe viitorul album al artistei, "Courage".

În perioada următoare, Celine Dion va da startul unui nou turneu mondial - Courage World Tour, în care va cânta atât hituri consacrate cât și piese de pe noul său album.

Piesa care dă nume turneului, "Courage", este despre curajul de a depăși greutățile vieții, versurile fiind inspirate din povestea personală a artistei, care și-a pierdut soțul în 2016. "Courage" este și titlul noului album artistei, așteptat pe piață în noiembrie 2019.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Celine Dion a fost diagnosticată cu o afecțiune neurologică rară - VIDEO

Celine Dion s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate, conducând la amânări și anulari de concerte. Artista a dezvăluit că suferă de o boală neurologică rară, ce afectează o persoană la un milion. Află ce a declarat cântăreața despre acest diagnostic.

Publicat

pe

Celine Dion dezvăluind boala de care suferă
Celine Dion dezvăluind boala de care suferă │ FOTO: Celine Dion

Celine Dion a fost diagnosticată cu boala Moersch - Woltman sau sindromul omului înțepenit, o tulburare neurologică rară, caracterizată prin rigiditatea progresivă.  Cântăreața (în vârstă de 54 de ani) s-a confruntat cu spasme musculare persistente, care au împiedicat-o să mai concerteze. În cele din urmă, medicii au putut găsi un diagnostic. Acum, artista se află sub îngrijiri medicale și terapii fizice.

Într-un clip publicat pe rețele de socializare, Celine Dion a transmis un mesaj tuturor fanilor ei, dezvăluind boala de care suferă, efectele ei, dar și faptul că nu va putea să-și reia concertele europene din vara lui 2023.

"M-am confruntat cu probleme de sănătate de multă vreme și mi-e foarte greu să trec peste aceste dificultăți și să vorbesc despre lucrurile prin care trec. Recent, am fost diagnosticată cu o afecțiune neurologică foarte rară, numită sindromul omului înțepenit, ce afectează cam unul dintr-un milion de oameni. Deși de abia învățăm despre această boală rară, acum am înțeles ce anume îmi cauza toate spasmele pe care le-am avut. Din păcate, spasmele îmi afectează toate aspectele vieții de zi cu zi. Câteodată, îmi cauzează dificultăți când merg, nu-mi permit să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum sunt obișnuită. Îmi e greu să vă spun astăzi că acest lucru înseamnă că nu voi fi pregătită ca în februarie să-mi reîncep turneul din Europa", este o parte din mesajul transmis de artistă.

Celine Dion a adăugat că este susținută de copiii săi și de o echipă extraordinară de medici. Merge la terapie pentru a-și recăpăta puterea fizică și pentru a ține sub control simptomele bolii. Artista a declarat că în perioada următoare se va concentra pe sănătate și recuperare.

Din cauza stării de sănătate, Celine s-a văzut nevoită să anuleze câteva concerte din Europa, ce făceau parte din turneul "Courage World Tour". Printre acestea, se numără și spectacolul de la București, programat pe 11 iulie la Arena Națională.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Celine Dion a anulat concertul de la București, parte a turneului "Courage World Tour"

Celine Dion a anulat concertele programate în vara anului 2023, ca parte a turneului "Courage World Tour". Evenimentul de la București, ce urma să se țină pe 11 iunie 2023, la Arena Națională, a fost, de asemenea, anulat. Găsești în articol informații despre rambursarea contravalorii biletelor.

Publicat

pe

Celine Dion
Celine Dion │ FOTO: Celien Dion www.facebook.com

Celine Dion încă se recuperează în urma problemelor de sănătate pe care le-a avut și a anunțat că va fi nevoită să anuleze un număr de opt concerte programate pentru vara lui 2023, din care face parte și show-ul de la Arena Națională din București.

Celine a onorat primele 52 de date ale turneului mondial "Courage World Tour" în America de Nord înainte de începutul pandemiei, când, în luna martie 2020, turneul a trebuit să ia o pauză. De atunci, Celine primește tratament și se recuperează în urma unor spasme musculare persistente, care au împiedicat-o să mai concerteze. Recent, artista a dezvăluit că a fost diagnosticată cu Sindromul omului înțepenit (boala Moersch-Woltman), o afecțiune neurologică rară. Echipa medicală a artistei continuă să urmărească evoluția afecțiunii și să o trateze.

"Mă doare să vă anunț că nu voi fi pregătită să-mi reiau turneul în Europa. Mi-e dor să vă văd pe toți, să fiu pe scenă, să cânt pentru voi. Întotdeauna mă dăruiesc 100% în show-urile mele, dar nu vă pot oferi asta acum. Ca să pot ajunge din nou la voi nu am altă variantă decât să mă concentrez pe sănătate și să sper că sunt pe drumul cel bun spre vindecare", a declarat Celine Dion.

Bilete și rambursarea contravalorii acestora

Valoarea biletelor achiziționate pentru cele opt concerte din vara va fi rambursată, inclusiv pentru show-ul de la Bucuresti din 11 iunie 2023.

Rambursările se vor realiza cu respectarea termenilor și condițiilor organizatorului - Emagic, prin accesarea formularului de retur disponibil la iabilet.ro/retur, în termen de 14 zile de la data anunțului anulării (astăzi, 8 decembrie).

După aceasta perioadă, nicio solicitare de rambursare nu va mai fi luată în calcul. Rambursarea contravalorii biletelor poate fi efectuată numai în condițiile în care biletele sunt intacte, suma rambursată incluzând doar prețul biletelor, nu și prețul serviciilor de intermediere aferente achiziției făcute, precum comisioane de editare, emitere, tipărire și distribuție sau costurile suplimentare (cazare, transport, curierat etc) și se va face în termen de maximum 90 de zile de la terminarea perioadei în care deținătorii de bilete pot solicita restituirea acestora.

Având în vedere lunga perioadă de timp scursă de la data punerii în vânzare a biletelor, returnarea contravalorii în mod automat în conturile clienților nu mai este posibilă. Pentru a putea efectua rambursarea, este necesară completarea formularului de retur, unde deținătorii de bilete să introducă un cod IBAN aferent contului bancar în care se va face rambursarea contravalorii biletelor.

Concertele anulate din cadrul turneului "Courage World Tour" ce ar fi avut loc la vară:

  • Tel Aviv, Israel - 31 mai
  • Nicosia, Cipru - 3 iunie
  • Attard, Malta - 6 iunie
  • Atena, Grecia - 9 iunie
  • București, România - 11 iunie
  • Carhaix, Franța, 13 iulie
  • Lucca, Italia - 15 iulie
  • Nyon, Elveția - 17 iulie
Citește în continuare

Trending