Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Celine Dion a lansat 3 piese noi: "Lying Down", "Imperfections" şi "Courage" - AUDIO

Celion Dion a revenit pe scena muzicală, lansând 3 piese noi, "Courage", "Lying Down" şi "Imperfections". Odată cu aceste 3 track-uri a sosit şi vestea unui turneu global, dar şi un mesaj de dragoste şi împăcare oferit de artistă. Vă invităm să ascultaţi noile melodii în articol.

Publicat

pe

Coperta single Celine Dion Courage
Coperta single Celine Dion Courage │ FOTO: Celine Dion

"Lying Down", "Imperfections" şi "Courage" sunt 3 single-uri de pe viitorul album al lui Celine Dion. Materialul se numeşte "Courage" şi va debuta pe 15 noiembrie prin Sony Music Entertainment Canada/Columbia. Înainte de aceste release-uri am putut asculta melodia "Flying On My Own", care a debutat în ultima noapte de rezistenţă în Las Vegas a artistei, în luna iunie.

Recent au apărut zvonuri că Celine Dion ar urma să susţină un concert pe Arena Naţională din Bucureşti în vara anului viitor. Încă aşteptăm confirmarea lor, dar până atunci ştim că artista pregăteşte un turneu global, primul de la moartea soţului său din 2016.

"Courage" este albumul cu numărul 12 în limba engleză al lui Celine şi vine după o pauză de 6 ani de la "Loved Me Back to Life", o colecţie de piese lansată în 2013. Legendara voce canadiană a surprins pe toată lumea cu alegerea sa, atunci când a lansat piesa "Ashes" anul trecut, compusă special pentru coloana sonoră a filmului "Deadpool 2". Faptul că starul filmului, Ryan Reynolds este tot canadian e posibil să fi influenţat această alegere.

Revenind la noile single-uri, "Courage" este o piesă inspirată din trăirile artistei, care a trebuit să îşi reconstruiască sufletul după pierderea soţului. E despre curajul de a trece mai departe şi de a descoperi un nou capitol din viaţă. "Lying Down" e genul de baladă care începe moale, dar ajunge înălţătoare la refren şi are acel aer de hit care urcă pe locul întâi în topuri şi stă multă vreme acolo.

Este o compoziţie mai complexă, care include orchestraţie şi percuţie, aducând un uşor aer cinematic. "Imperfections" schimbă total vibe-ul, fiind o piesă pop dansabilă. Celine a lucrat la noile piese de pe viitorul album cu Sia şi David Guetta, iar "Imperfections" a fost compusă alături de cantautorul Lauv.

Turneul global "Courage" a început pe 18 septembrie în Quebec City şi va include numeroase opriri în Canada şi SUA în acest an, plus Europa anul viitor. 66 de concerte sunt programate doar în America de Nord.

Comentează

Muzică și film

Celine Dion își va descrie problemele de sănătate în documentarul "I Am: Celine Dion"

"I Am: Celine Dion" nu se va concentra pe viața și cariera artistei de 55 de ani, ci va relata dificultățile cu care aceasta s-a confruntat după ce a fost diagnosticată cu o afecțiune neurologică rară. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Celine Dion
Celine Dion │ FOTO: Celien Dion www.facebook.com

Documentarul va fi regizat de Irene Taylor și va fi disponibil pe Prime Video la o dată care nu a fost încă stabilită. Proiectul documentează aproximativ un an din viața lui Celine Dion, prezentând luptele artistei cu boala Moersch - Woltman sau sindromul omului înțepenit. Este o tulburare neurologică rară, caracterizată prin rigiditatea progresivă, ce afectează creierul și măduva spinării. În cazul lui Dion, boala i-a afectat viața de zi cu zi, precum și capacitatea de a performa.

Celine Dion a dezvăluit oficial diagnosticul în decembrie 2022, anunțând atunci că se vede nevoită să amâne turneul mondial din cauza spasmelor care au afectat felul în care merge și cântă.

"Ultimii ani au fost o provocare pentru mine, o călătorie de la a înțelege condiția mele până la a învăța cum să trăiesc cu ea și să o gestionez, dar să nu o las să mă definească. Pe măsură ce drumul către reluarea carierei mele de interpret continuă, mi-am dat seama cât de mult mi-a lipsit să-mi văd fanii. În timpul acestei absențe, am decis că vreau să documentez această parte a vieții mele, să atrag atenția asupra acestei afecțiuni puțin cunoscute și să ajut alți oameni care au acest diagnostic", a declarat Celine Dion despre viitorul documentar.

"I Am: Celine Dion" va fi produs de Sony Music Vision, în parteneriat cu Sony Music Entertainment Canada și Vermilion Films. Amazon MGM Studios a achiziționat drepturile la nivel mondial pentru acest documentar.

Celine Dion este una dintre cele mai de succes interprete din istoria muzicii pop. Cariera sa a început să înflorească încă din adolescență, fiind încununată de numeroase piese de succes, concerte sold out și peste 250 de milioane de albume vândute. Printre hit-urile artistei se numără "My Heart Will Go On", extras de pe coloana sonoră a filmului "Titanic", "Because You Loved Me", "It's All Coming Back to Me Now", "All By Myself" sau "Tell Him" în duet cu Barbra Streisand.

Citește în continuare

Trending