Urmărește-ne în Social Media

Celine Dion - Love Again

Celine Dion a lansat piesa "Love Again", extrasă de pe coloana sonoră a peliculei cu același nume. Artista va juca în film alături de Priyanka Chopra Jonas și Sam Heughan. Detalii și video în articol.

"Love Again" este prima dintr-o serie de cinci piese prin care Celine Dion a contribuit la coloana sonoră a filmului. Soundtrack-ul complet înglobează un total de 14 melodii și va fi lansat pe 12 mai. Materialul mai conține șase dintre hiturile anterioare ale lui Celine și alte trei compoziții care vor înfrumuseța povestea filmului "Love Again".

"Love Again" este prima lansare a artistei de la albumul "Courage" din 2019. De asemenea, este prima melodie de când a dezvăluit că a fost diagnosticată cu boala Moersch - Woltman sau sindromul omului înțepenit, o tulburare neurologică rară, caracterizată prin rigiditatea progresivă.

În ceea ce privește filmul "Love Again", acesta reprezintă debutul actoricesc al cântăreței. Celine Dion este acompaniată pe ecran de Priyanka Chopra Jonas și Sam Heughan. Despre proiect, artista a declarat:

"M-am distrat foarte mult făcând acest film. Să am privilegiul de a apărea alături de frumoșii și talentații actori Priyanka Chopra Jonas și Sam Heughan în primul meu lungmetraj este un cadou pe care îl voi prețui pentru totdeauna. Cred că este o poveste minunată și sper că oamenilor le va plăcea, alături de noile melodii".

"Love Again" este un film scris și regizat de James C. Strouse, cu lansare pe 5 mai. Este un remake în limba engleză a filmului german "SMS für Dich" din 2016, și bazat pe un roman scris de Sofie Cramer. Pelicula spune povestea unei tinere pe nume Mira Ray (Priyanka Chopra Jonas) care încearcă să treacă mai ușor peste moartea logodnicului său trimiţând mesaje romantice pe vechiul lui număr de telefon. Nu știe însă că acesta a fost reatribuit şi ajunge să formeze o legătură cu noul proprietar al numărului.

PUBLICITATE
Comentarii