Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Consultă programului concertului The Cure de la București - REGULI ACCES

Pentru prima oară în România, The Cure va concerta pe 22 iulie, în Piața Constituției. God is An Astronaut și Editors se alătură concertului The Cure. Pe scenă vor mai urca, în deschidere, Coma și Days of Confusion. Află programul complet al evenimentului.

Publicat

pe

The Cure
The Cure

Programul concertului The Cure la București

  • 15:00 - Acces public
  • 15:00 - 15:30 - DJ
  • 15:30 - 16:00 - Coma
  • 16:30 - 17:15 - Days of Confusion
  • 17:45 - 18:30 - Gos is an Astronaut
  • 19:00 - 20:00 - Editors
  • 20:45 - 23:00 - The Cure

Vezi galeria de poze de la concertul The Cure

 Bilete concert The Cure

  • Diamond Circle -  390 lei 
  • Golden Circle - 280 lei
  • Acces General / Standing - 220 lei

Reguli de acces la concertul The Cure

Accesul publicului va fi permis de la ora 15.00 până la ora 21.00.

Fiind o zi destul de călduroasă, spectatorii sunt sfătuiți să se hidrateze corespunzator înainte și în timpul concertelor și să poarte îmbrăcăminte adecvată vremii (culoare deschisă). Accesul cu alimente și băuturi din afara locației NU va fi permis. Organizatorii anunță că vor fi suficiente puncte de vânzare în perimetrul locației de la care se vor putea achiziționa băuturi răcoritoare și gustări.

Accesul copiilor la concert

Din cauza zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 7 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 3 ani este strict interzisă.

Copiii ce au vârsta între 3 și 16 ani pot participa doar însoțiți de părinți, pe baza unui bilet valid cu pret intreg, iar peste 16 ani pot participa neinsotiti. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Este interzis accesul cu:

  • rucsaci sau genti de dimensiuni mai mari de o coala de hartie A4
  • sticle, conserve;
  • scaune pliabile;
  • mancare sau bauturi de orice fel - alcoolice sau nealcoolice - din afara incintei;
  • artificii, arme, obiecte periculoase; cuțite, spray paralizant, lanțuri sau alte obiecte care reprezintă un pericol public
  • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
  • Ipad-uri, tablete, laptopuri, camere de filmat Go Pro sau similar, selfie sticks, baterii externe;
  • bannere sau postere de dimensiuni mai mari de A3;
  • umbrele (în caz de ploaie, doar pelerinele sunt permise);
  • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
  • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
  • animale de companie;

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare. Participarea la eveniment se face pe proprie raspundere, inclusiv cu privire la urmatoarele: persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale și audio, reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la acest eveniment. Spectacolul poate include și puternice efecte de lumină, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice.

Pe durata evenimentului, spectatorii sunt rugați să își păstreze biletele pentru control. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face dar, dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

The Cure

Trupa britanică de rock The Cure s-a format în Crawley, Sussex, în 1976, ca Easy Cure și este considerată pionieră în zona rockului alternativ englezesc. Formație cu un trecut muzical extrem de interesant, a suferit mai multe schimbări de componență, vocalistul, chitaristul și principalul compozitor, Robert Smith, fiind singurul membru constant al formației britanice.

Încă de la înființare, The Cure a abordat sonorități cu totul diferite. Primul material, "Three Imaginary Boys" (1979) și câteva single-uri ce au precedat acest album au făcut ca trupa The Cure să fie considerată o emblemă a post-punk-ului si mișcării New Wave, ce s-a conturat în urma revoluției punk din Regatul Unit.

După lansarea albumului "Pornography" (1982), viitorul trupei devine nesigur și Robert Smith este dornic de a schimba imaginea dark, pe care o dobândise trupa sa. Odată cu lansarea single-ului “Let's Go To Bed”, din 1982, Smith a început să injecteze treptat și sigur un touch pop în muzica formației, formația căpătând și un aspect scenic diferit. Popularitatea trupei era în creștere, cu precădere în Statele Unite, unde piesele "Just Like Heaven", "Lovesong" și "Friday I'm in Love" și-au găsit loc în topul Billboard Hot 100.

La începutul anilor 1990, The Cure era una dintre cele mai populare trupe de rock alternativ din lume. În 1990, au câștigat cu piesa “Lullaby” sectiunea Best Video la premiile Brit Awards, iar în 1991, au primit, tot la Brit Awards, premiul Best British Band.

La evenimentul din București, de pe 22 iulie 2019, The Cure se va prezenta pe scenă în formula: Simon Gallup - bas, Jason Cooper - baterie, Roger O'donnell - clapă, Reeves Gabrels - chitară și Robert Smith - voce și chitară.

God Is An Astronaut

God Is An Astronaut este una dintre cele mai apreciate formații din zona post-rock-ului actual. Încă de la înființare, în 2002, trio-ul irlandez a fost considerat un adevărat reper în spectrul trupelor din zona instrumentală, cu elemente din zona muzicii electronice, krautrock și space rock și, cel mai important, reminiscente din universul muzical Tangerine Dream.

Și-au început activitatea în 2002, la inițiativa lui Torsten Kinsella (voce, chitara, clape), a fratelui său geaman, Niels Kinsella, (bass, chitara, visuals), și a lui Lloyd Hanney (tobe, synth). În același an a văzut lumina zilei primul material de studio, ”The End of the Beginning”, lansat la propria casă de producție.


God Is An Astronaut a susținut mai multe concerte în România. În martie 2012, trupa a concertat la The Silver Church, în București, revenind în capitală doi ani mai târziu, pentru a cânta în Farbrica. Tot în 2014 au concertat și la Cluj. În 2018 au susținut alte două concerte în țara noastră: pe 3 octombrie în Brașov, iar pe 9 octombrie la Cluj.

Editors

Editors și-a început activitatea în 2002, în orașul Birmingham. Începuturile muzicale le-au desfășurat sub titulatura Pilot, The Pride și Snowfield, ca mai apoi, în 2002, să evolueze sub denumirea care i-a consacrat, cea de Editors.

Formația are în palmares șase albume, două dintre ele de platină, și milioane de discuri vândute la nivel internațional. Albumul lor de debut, "The Back Room", a fost lansat în 2005 și a primit o nominalizare la Mercury Prize Awards. Discul conține hit-urile "Munich" și "Blood".

Alături de aprecierile critice și succesul lor în topuri, formația a beneficiat în mod constant de turnee sold-out și numeroase distribuții ca headlineri în foarte multe festivaluri. Sound-ul dark-indie rock specific Editors este, de obicei, comparat cu sunetul unor trupe precum Echo & Bunnymen, Joy Division, Interpol, The Chameleons și U2.

Days of Confusion

Days of Confusion este una din cele mai cunoscute trupe românești de alternative metal/post-grunge, ce a luat fiinţă în anul 2010 în București și îi are în componenţa sa pe Cezar Popescu (voce/chitară), Cosmin Lupu (voce/chitară), Alex Hălmăgean (tobe), Mihai Ardelean (clape, chitară), Andrei Zamfir (bas) și Alecu (chitară/chitară bas).

Coma 

Coma a fost înființată în 1999 de șase tineri din București: Dan Costea, Cătălin Cheleman, Răzvan Albu, Răzvan Rădulescu (DJ Hefe), Sorin Petrescu, Matei Tibacu și Călin Marcu. Prima apariție pe scenă a fost în anul 2000, la Timișoara, în cadrul StudentFest. Coma a cântat, de-a lungul timpului, în deschiderea concertelor unor trupe și artiști precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie.

De la înființare până în prezent, trupa a susținut zeci de concerte în România și a fost prezentă la multe festivaluri importante precum Bestfest, Peninsula, Coke Live, Stuffstock, Studentfest Timișoara, Iubim 2 Roti Fest, Burger Fest, Street Delivery Route 68 Fest, Zilele Prieteniei Bergenbier 2014, Shine Fest, Artmania și multe altele.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 22 iulie 2019

The Cure

Loc
Piața Constituției

Concerte & turnee

Începe CODRU Festival 2024, un eveniment dedicat muzicii și naturii

CODRU Festival își deschide astăzi porțile pentru toți iubitorii de distracție și natură. Între 30 august și 1 septembrie, zeci de mii de fani sunt așteptați în Pădurea Verde de lângă Timișoara să se bucure de muzica unora dintre cei mai îndrăgiți artiști români și internaționali.

Publicat

pe

Logo CODRU Festival 2024
Logo CODRU Festival 2024 │ FOTO: captură YouTube / CODRU Festival

Calum Scott, Editors, Faithless (DJ Set), Patrice, Wilkinson, Subcarpați, HVNDS, Vița de Vie sau Vama sunt doar câțiva dintre artiștii care vor urca pe scene în cele trei zile de festival. Intitulat și festivalul care plantează, CODRU este singurul eveniment de entertainment ale cărui profituri sunt redirecționate exclusiv către cauze ecologice. În acest context, CODRU Festival a lansat și un video manifesto dedicat protejării pădurilor din România.

Încă de la înființare, CODRU a făcut din sustenabilitate o misiune pe care o duce mai departe an de an. CODRU este mai mult decât un festival, este un program cultural, un manifest dedicat naturii și artei și se bazează pe 4 piloni importanți: artă și cultură, educație, entertainment și sustenabilitate. Festivalul este dublat de sesiuni de plantare și acțiuni de ecologizare a pădurilor. Fiecare participant la CODRU Festival se alătură implicit și misiunii de responsabilizare și ecologizare pentru că fiecare bilet reprezintă un copac plantat. Până acum s-au plantat peste 45.000 de puieți în Pădurea Bistra și în alte zone din Timiș.

VIDEO: Festivalul care plantează - CODRU Festival

Programul concertelor la CODRU Festival 2024:

Festivalul va aduce pe scenele sale zeci de artiști din diverse genuri muzicale. Fiecare scenă va oferi o atmosferă unică, reflectând diversitatea muzicală care dă festivalului un farmec aparte.

Vineri, 30 august, în prima zi de festival, sunt așteptați pe scenă artiști precum: Editors, Wilkinson, Subcarpați împreună cu Orchestra Filarmonicii Banatul și DOPE D.O.D., Alternosfera, Puya, Erika Isac și mulți alții.

Sâmbătă, a doua zi de distracție, îi aduce în fața fanilor pe Patrice, Faithless (DJ set), Lupii lui Calancea, Vița de Vie, Ioana Milculescu, Ian și Oscar.

Unul dintre cei mai așteptați artiști ai ediției de anul acesta, Calum Scott, va concerta în ultima zi a festivalului, adică duminică, pe 1 septembrie. Este al doilea concert susținut în România anul acesta, după ce acesta a cântat la București în deschiderea concertului lui Ed Sheeran. Calum Scott este renumit pentru interpretările sale pline de emoție, în special pentru hiturile "Dancing on My Own" și "You Are the Reason", dar și pentru colaborarea sa din 2023, "Where are you now", alături de Lost Frequencies. Tot duminică vor concerta și artiștii români HVNDS, Azteca, Rava, Nane și mulți alții.

Bilete CODRU Festival 2024

Biletele se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 111,15 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Concerte & turnee

CODRU Festival 2024 - program pe scene și ore, informații utile pentru participanți

CODRU Festival revine anul acesta cu o nouă ediție specială, programată pentru perioada 30 august - 1 septembrie 2024 la Timișoara. Printre headlineri se numără Calum Scott, Editors și Faithless (DJ Set), dar lineup-ul este completat și de artiști români îndrăgiți.

Publicat

pe

Tom Smith în concertul Editors de la București pe 19 august 2023
Tom Smith în concertul Editors de la București pe 19 august 2023 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

CODRU Festival 2024 are loc în Pădurea Verde din Timișoara, în locul fostei Grădini Zoologice, între 30 august și 1 septembrie. Ca în fiecare an, CODRU promite să fie o experiență multiculturală vibrantă. Programul va cuprinde trei scene principale, concerte, DJ set-uri, zeci de ore de muzică live, instalații artistice (land art), performance-uri și zone special amenajate pentru copii.

Program CODRU Festival 2024:

Vineri, 30 august

Scena Sub Soare

  • 20:00 - 21:00 - Alternosfera
  • 22:30 - 23:00 - Subcarpați & Filarmonica Banatul Special Guest Dope D.O.D.
  • 23:30 - 00:30 - Editors
  • 00:45 - 02:00 - Wilkinson DJ Set

Scena Lumea Nouă

  • 18:30 - 19:30 - Cred Că Sunt Extraterestru
  • 20:00 - 21:00 - Erika Isac
  • 21:30 - 22:30 - Puya
  • 23:00 - 00:30 - Deelow
  • 00:30 - 02:30 - Du Mad
  • 02:30 - 04:00 - Gorjan

Scena Sub Codru

  • 18:00 - 19:00 - Raul Moro
  • 19:30 - 20:30 - Ioan Popovici
  • 21:00 - 22:00 - The Case

Scena Sub Nori

  • 14:00 - 17:00 - Raul Prodan B2B Marlo Șandru
  • 17:00 - 20:00 - Bogdan Sandu
  • 02:00 - 04:00 - Raul Prodan B2B Mihai Gabriel

Sâmbătă, 31 august

Scena Sub Soare

  • 20:00 - 21:00 - Vița de Vie
  • 21:30 - 22:30 - Lupii lui Calancea
  • 23:00 - 00:00 - Patrice
  • 00:15 - 01:30 - Faithless DJ Set

Scena Lumea Nouă

  • 17:00 - 18:00 - Ioana Milculescu
  • 18:30 - 19:30 - NOUĂ UNȘPE
  • 20:00 - 21:00 - Oscar
  • 21:30 - 22:30 - IAN
  • 23:00 - 01:00 - Tulvan B2B Exob
  • 01:00 - 02:30 - Ria
  • 02:30 - 04:00 - Nistor

Scena Sub Codru

  • 18:00 - 19:00 - Mannou
  • 19:30 - 20:30 - Berlin Divison
  • 21:00 - 22:00 - Floare de Maidan

Scena Sub Nori

  • 14:00 - 17:00 - Mario Șandru
  • 17:00 - 20:00 - 4AWL
  • 02:00 - 04:00 - Revan & Friends

Duminică, 1 septembrie

Scena Sub Soare

  • 20:00 - 21:00 - HVNDS
  • 21:30 - 22:30 - Vama
  • 23:00 - 00:00 - Calum Scott

Scena Lumea Nouă

  • 18:30 - 19:30 - Azteca
  • 20:00 - 21:00 - Rava
  • 21:30 - 22:30 - Nane
  • 23:00 - 00:30 - Venter
  • 00:30 - 02:30 - Alen B2B Geo MG
  • 02:30 - 04:00 - Narciss

Scena Sub Codru

  • 18:00 - 19:00 - UFO
  • 19:30 - 20:30 - The Pucks
  • 21:00 - 22:00 - Tumbe

Scena Sub Nori

  • 14:00 - 17:00 - ZOLEEVEE
  • 17:00 - 20:00 - Rareș Țone
  • 02:00 - 04:00 - Denis Predoi VS Mihai Chende

Reguli de acces CODRU Festival 2024:

  • Porțile festivalului se deschid vineri, vineri, 30 august, de la ora 16:00. Sâmbătă și duminică, accesul se face începând cu ora 14:00.
  • Minorii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit în perimetrul festivalului, dar trebuie să fie însoțiți de o persoană majoră.
  • Accesul în festival este permis cu animale de companie. Dacă este de talie mică, să fie în lesă. Dacă este de talie medie și mare este necesar să aibă botniță.

Top-Up și Refund Brățară

  • Ca parte a unui sistem super confortabil, fără numerar, poți plăti pentru toate achizițiile tale la CODRU Festival 2024 folosind brățara #CODRU, un voucher de cumpărare electronic emis de CODRU Festival SRL.
  • Brățara de festival are un sistem integrat de plată prin care tot ce trebuie să faci atunci când plătești este să atingi POS-ul cu brățara. E o metodă sigură, iar în cazul în care brățara se deteriorează, banii pot fi transferați pe una nouă.
  • Când ajungi la intrarea în CODRU, biletul va fi transformat în brățara ta de festival, care are un sistem integrat de plată. Brățara se încarcă la oricare dintre punctele de Top-Up din incinta festivalului, cu suma dorită (maxim 3000 lei), doar apropiind brățara de POS-ul special. Pentru a activa brățara, la prima tranzacție se percepe o taxă de activare în valoare de 5 lei, nerambursabili.
  • Poți adăuga bani pe brățară în orice moment al festivalului folosind fie un card bancar, fie plata în numerar, la oricare din punctele de Top-Up din incinta festivalului. Fiecare plată se va face doar folosind brățara. Nu sunt acceptate alte metode de plată în incinta festivalului.
  • Dacă ți-au rămas bani pe brățară și vrei să îi scoți, e la fel de simplu. Mergi la orice punct de Top-up din festival, menționezi că vrei să scoți suma rămasă, atingi POS-ul special cu brățara, iar suma de pe brățară îți va fi returnată.
  • Returnarea sumei rămase se poate face în orice moment al festivalului și după terminarea acestuia, dar nu mai târziu de 2 septembrie 2024, în intervalul 12:00-18:00. Organizatorii recomandă să soliciți banii rămași pe brățară cel târziu la momentul în care pleci din festival, în ultima zi de participare.
  • Procedura de returnare a banilor se face doar dacă brățara este încă pe mâna festivalierului și nu prezintă urme compromițătoare de uzură.

Bilete CODRU Festival 2024

Biletele se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 111,15 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Program și reguli de acces Rocanotherworld 2024

Cea de-a noua ediție a festivalului Rocanotherworld are loc între 20 și 23 iunie la Brizo, pe malul lacului Aroneanu, Iași. Timp de patru zile, participanții vor experimenta bucuria unui festival aparte, cu un program divers, concerte de neratat și activități recreative. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Robin and the Backstabbers
Robin and the Backstabbers │ FOTO: Andrei Popa (The Phope)

Rocanotherworld 2024 este organizat sub semnul echilibrului, îmbinând armonios energia interpretărilor live cu varietatea și dinamica evenimentelor conexe dăruite unui public ghidat de cele trei valori definitorii ale festivalului: #becurious, #bedifferent și #beforothers.

Pe lângă lineup-ul divers, festivalul include și o serie de activități educative și recreative: workshop-uri, sesiuni de yoga și ecstatic dance, dezbateri, meditații ghidate, zone de relaxare special amenajate, jocuri pentru cei mici și mari, o zona de food court și multe altele. Sunt încurajate și implementate principiile de sustenabilitate, reciclarea tuturor deșeurilor, evitarea risipei, precum și responsabilitatea față de natură.

Program Rocanotherworld 2024

Joi, 20 iunie

Mainstage

  • 17:00 - DJ set
  • 19:00 - Paul Tihan & Andra Andriucă
  • 20:15 - Fără Zahăr
  • 21:30 - Sarmalele Reci
  • 23:00 - om la lună

Silent Disco Stage

  • 21:00 - 01:00 - Alien
  • 21:00 - 01:00 - Amivers
  • 21:00 - 01:00 - Donisan

Equilibrium

  • 19:30 - Solstice Expansion: Pranayama and guided meditation

Vineri, 21 iunie

Mainstage

  • 17:00 - Eduard Draude
  • 19:00 - Dimitri's Bats
  • 20:00 - Dora Gaitanovici
  • 21:20 - Deliric & Silent Strike X Muse Quartet
  • 23:00 - Argatu'

The Dome Stage

  • 23:00 - Andrei C
  • 01:30 - Danny The Menace

Silent Disco Stage

  • 21:00 - 01:00 - Alien
  • 21:00 - 01:00 - Amivers
  • 21:00 - 01:00 - Donisan

Equilibrium

  • 19:30 - Restorative

Sâmbătă, 22 iunie

Mainstage

  • 16:00 - Eduard Draude
  • 18:00 - K not K
  • 19:00 - Jurjak
  • 20:15 - La Chica
  • 22:00 - Asaf Avidan
  • 00:00 - Frate Gheorghe

The Dome Stage

  • 23:00 - Gala
  • 01:00 - Rosario Internullo
  • 03:00 - Emann

Silent Disco Stage

  • 21:00 - 01:00 - Alien
  • 21:00 - 01:00 - Amivers
  • 21:00 - 01:00 - Donisan

Equilibrium

  • Ecstatic Dance - 19:30

Duminică, 23 iunie

Mainstage

  • 16:00 - Eduard Draude
  • 18:00 - Denorm
  • 19:00 - RoadkillSoda
  • 20:15 - Robin and the Backstabbers
  • 21:30 - Coma
  • 23:15 - Alternosfera

Dezbateri în Grădina Palas

În Grădina Palas vor avea loc două dezbateri pe 22 iunie și 23 iunie, de la orele 11:00. Invitații Cristina Oltean, Bogdan Șerban, Alexandru Lebedev, Mihai Mija, Giorgiana Dumitru și Emil Munteanu vor discuta teme actuale, cum ar fi inovația versus durabilitatea și mainstream versus nișă. Dezbaterile vor fi moderate de Ștefan Teișanu, iar accesul la aceste activități este liber.

Reguli de acces Rocanotherworld 2024:

  • Accesul la evenimente se face joi și vineri începând cu orele 17:00, iar sâmbătă și duminică începând cu orele 15:00;
  • Accesul în festival se face prin schimbarea biletului cu brățara de acces și scanarea acesteia la intrare.
  • Toți copiii care au sub 14 ani trebuie însoțiți de un adult. Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani se va face doar cu prezentarea declarației din partea părinților sau a reprezentanților legali în vederea participării la eveniment.
    Prin achiziționarea biletelor / abonamentelor, participanții își oferă acordul privind utilizarea imaginilor fotografice și a înregistrărilor audio și video în scopul promovării activităților festivalului.
  • Este permis accesul cu animale în perimetrul festivalului dacă acestea sunt ținute în zgardă, ham şi lesă sau alte accesorii conforme cu legislația în vigoare. Proprietarul este singurul răspunzător pentru orice incident/ accident produs pe teritoriul festivalului, precum și pentru orice pagubă sau prejudiciu cauzate de animalul de companie atât organizatorului cât și oricărui participant la festival.

Este INTERZIS accesul cu:

  • umbrele, băuturi îmbuteliate sau recipiente reutilizabile pentru băuturi, substanțe periculoase, toxice sau halucinogene, obiecte contondente, stroboscop, făclii, torțe, artificii, petarde, arme, curele metalice, Aparate foto/video profesionale, inscripţii, bannere, pancarde și alte elemente vizuale care incită la discriminări de orice fel și violenţă publică

Cum plătești la Rocanotherworld 2024?

  • În interiorul festivalului plățile se pot efectua doar folosind tag-ul atașat brățării festivalului.
  • Brățara se poate încărca la punctele de top-up din perimetrul festivalului, cu numerar sau prin card. Limita pentru o singură încărcare a brățării este de 1.000 lei.
  • Sumele neutilizate de pe brățară pot fi preschimbate în bani la punctele de top-up din perimetrul festivalului, pe toată durata festivalului.

Transport Rocanotherworld 2024:

  • Participanții sunt încurajați să utilizeze transportul public: CTP Iași pune la dispoziția publicului o rută specială Piața Unirii - Rocanotherworld și retur, din oră în oră pentru care e valabil biletul achiziționat pentru Zona 1. Programul de funcționare al acestei curse speciale este: Joi, 20 iunie: 15:00 - 01:00 | Vineri, 21 iunie: 15:00 - 03:00 | Sâmbătă, 22 iunie: 13:00 - 03:00 | Duminică, 23 iunie: 13:00 - 01:00.
  • În perimetrul festivalului există o parcare de biciclete special amenajată, iar participanții sunt încurajați să vină cu bicicletele sau să facă ride sharing.

Alte informații utile

  • Organizatorii recomandă folosirea protecției solare și anti-țânțari.
  • Persoanelor care au probleme de ordin auditiv le sunt recomandate folosirea dopurilor de protecție pentru urechi.
  • În caz de ploaie, se recomandă folosirea pelerinelor de ploaie.
  • Organizatorii nu recomandă utilizarea autoturismelor proprii datorită locurilor limitate de parcare din zonă.
  • Sunteți încurajați să returnați ambalajele cu simbolul "Ambalaj cu garanție" - goale, neturtite, cu eticheta intactă - la automatul din perimetrul festivalului și primești înapoi garanția de 50 de bani pentru fiecare ambalaj returnat.
  • Pentru prima băutură achiziționată la bar și servită într-un pahar Ză Kup, se reține o garanție de 10 lei. La achiziția următoarei băuturi, se returnează paharul utilizat și se primește un alt pahar curat. Returnarea garanției se face la final când se returnează paharul sau acesta poate fi păstrat ca suvenir. Garanția nu se va returna pentru pahare deteriorate: sparte (crăpate), clema deteriorată (ruptă, îndoită, crăpată), murdare cu altceva în afară de lichidul consumat, sticker, zgâriate, desenate / marcate cu pix, cariocă sau marker.

Campania "Ai cumva o păturică?"

Tradiția de a sprijini animalele fără adăpost continuă, iar Rocanotherworld găzduiește din nou campania "Ai cumva o păturica?". Pe malul lacului Aroneanu doritorii pot dona hrană, medicamente și alte lucruri necesare cățeilor și pisicilor fără adăpost din Iași, în zilele de 22 și 23 iunie, între orele 17:00 și 19:30. Fie că este vorba de recipiente pentru mâncare și apă, nisip/silicat pentru litieră sau produse pentru curățenie, acestea sunt binevenite și de mare ajutor.

Bilete Rocanotherworld 2024

  • Abonament - 600 lei (+comision)
  • Abonament studenți - 300 lei (+comision)
  • Bilet pe zi - 200 lei (+comision)
  • Bilet pe zi studenți - 100 lei (+comision)
  • Group Ticket 4 persoane (bilet pe zi) - 600 lei (+comision)
  • Full Pass Group Ticket 4 persoane - 1800 lei (+comision)
Citește în continuare

Trending