Urmărește-ne în Social Media

COMA - Lângă brad feat. Macanache

COMA demarează un nou proiect de Crăciun cu melodia "Lângă brad", alături de Macanache. Lansarea muzicală este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Lângă brad" este prima melodie dintr-un proiect mai amplu de sărbători, ce își propune o reinterpretare, în fiecare an, alături de un nou invitat, a aceleiași melodii, însoțite de o serie de produse de Crăciun cu scop caritabil.

"Începem un proiect ce ne dorim să dureze cât mai mult și prin care ne propunem să fim alături de cei care încearcă să aducă bucurie acolo unde aceasta nu ajunge așa de ușor.

<<Lângă brad>> este o piesă care a stat în sertarul nostru încă dinainte de a ne numi COMA. La momentul acela era doar un cântec de Crăciun, făcut de fun, fără substanță sau vreun gând mai mare în spate. Acum un an, ne-am adus din nou aminte de el, la fel ca de multe alte ori în prag de Sărbători. Ne-am propus să îl scoatem la lumină, dar de data asta cu o idee și să îl transformăm în cea mai tare piesă de Crăciun din câte există :))

Ca temă generală, am vrut ca piesa să aibă un videoclip în care <<Familia Coma>> se pregătește de Sărbători. Ne-am dorit ca piesa să aibă un invitat - și am fost încântați că Macanache a îmbrăcat haina lui Moș Crăciun. În fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, ne propunem să reinterpretăm piesa <<Lângă brad>>, alături de câte un nou invitat", a declarat trupa COMA.

Odată cu lansarea acestei melodii, COMA a demarat și o serie de produse "de Crăciun", al căror profit va fi redirecționat către o cauză caritabilă. Este vorba de o colecție de tricouri și hanorace, dar și de un vin special.

Profitul care provine din produsele comandate până pe data de 19 decembrie 2022 va ajunge la Asociația Merci Charity Boutique, iar beneficiarii sunt 46 de copii de la grădinița și școala primară din satul Bazga, jud Iași.

PUBLICITATE
Comentarii