Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Bon Jovi în Piața Constituției - Programul concertului și reguli de acces

Pe 21 iulie, Piața Constituției va vibra pe ritmul hiturilor Bon Jovi. Formația va concerta în România la 8 ani de la primul show în țara noastră, evenimenul făcând parte din turneul "This House Is Not For Sale". Vezi programul concertului.

Publicat

pe

Bon Jovi
Bon Jovi │ FOTO: David Bergman www.facebook.com

Vezi galeria de poze de la concertul Bon Jovi

Turneul"This House Is Not For Sale", ce va ajunge pe 21 iulie la București, pune puternic accentul pe muzica și piesele îndrăgite de fani, pe mașinăria de lucru care a adus trupei Bon Jovi un palmares impresionant de peste 130 de milioane de albume vândute. Turneul a demarat la Moscova pe 31 mai și reunește 18 show-uri în 14 țări europene: Rusia, Estonia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Marea Britanie, Germania, Spania, Elveția, Polonia, Belgia, Austria și România.

Bon Jovi sosește la Bucuresti în formula: Jon Bon Jovi - voce, chitară, David Bryan - clape, Tico Torres - baterie, Hugh McDonald - bas, John Shanks - coproducător, Everett Bradley -multi-instrumentist și Phil X - chitară (cel care l-a înlocuit pe Richie Sambora). Concertul din Piața Constituției va fi deschis de trupele românești Gramofone și Firma.

Programul concertului Bon Jovi:

 • 14:30: Acces Fan Club
 • 15:00: Acces public
 • 17:15 - 18:00: Gramofone
 • 18:30 - 19:30: FiRMA
 • 20:30 - 23:00: Bon Jovi
Programul concertului Bon Jovi

Programul concertului Bon Jovi

Reguli de acces la concertul Bon Jovi

Accesul publicului va fi permis de la ora 15.00 până la ora 21.00.

Fiind o zi destul de călduroasă, spectatorii sunt sfătuiți să se hidrateze corespunzator înainte și în timpul concertelor și să poarte îmbrăcăminte adecvată vremii (culoare deschisă). Accesul cu alimente și băuturi din afara locației NU va fi permis. Organizatorii anunță că vor fi suficiente puncte de vânzare în perimetrul locației de la care se vor putea achiziționa băuturi răcoritoare și gustări.

Accesul copiilor la concert

Din cauza zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 7 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 3 ani este strict interzisă.

Copiii ce au vârsta între 3 și 16 ani pot participa doar însoțiți de părinți, pe baza unui bilet valid cu pret intreg, iar peste 16 ani pot participa neinsotiti. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Este interzis accesul cu:

 • rucsaci sau genti de dimensiuni mai mari de o coala de hartie A4
 • sticle, conserve;
 • scaune pliabile;
 • mancare sau bauturi de orice fel - alcoolice sau nealcoolice - din afara incintei;
 • artificii, arme, obiecte periculoase; cuțite, spray paralizant, lanțuri sau alte obiecte care reprezintă un pericol public
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • Ipad-uri, tablete, laptopuri, camere de filmat Go Pro sau similar, selfie sticks, baterii externe;
 • bannere sau postere de dimensiuni mai mari de A3;
 • umbrele (în caz de ploaie, doar pelerinele sunt permise);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare. Participarea la eveniment se face pe proprie raspundere, inclusiv cu privire la urmatoarele: persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale și audio, reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la acest eveniment. Spectacolul poate include și puternice efecte de lumină, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice.

Pe durata evenimentului, spectatorii sunt rugați să își păstreze biletele pentru control. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face dar, dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Bon Jovi, lider în topuri și în inimile fanilor de peste 30 de ani

Bon Jovi este o trupă americană din Sayreville, New Jersey, formată în 1983 de către solistul Jon Bon Jovi, pianistul și clăparul David Bryan și toboșarul Tico Torres. Stilul muzical al trupei a fost caracterizat în general ca hard-rock, pop/hair metal, arena rock, pop rock. Influența a venit din partea unor trupe de renume precum The Rolling Stones, Aerosmith, Van Helen, The Beatles sau The Animals. Trupa a dobândit recunoașterea la nivel internațional în 1986, cu albumul „Slippery When Wet”, egalat cu același succes în 1988 de cel de-al patrulea album, „New Jersey”.

Bon Jovi e una dintre cele mai bine vândute trupe din lume, cu 130 de milioane de discuri vândute global și cu un total de 2,700 de concerte în mai bine de 50 de țări. Trupa a fost introdusă în UK Music Hall of Fame în 2006 și i s-a oferit și Premiul de merit în 2004 la American Music Awards. În 2009, Jon Bon Jovi și Richie Sambora au fost introduși în Songwriters Hall of Fame drept compozitori și colaboratori.

Discografia trupei conține 13 albume de studio, două compilații și două albume live. Succesul ultimului album - "This House Is Not For Sale", care a debutat în fruntea clasamentelor din întreaga lume, a fost punctul culminant al unei perioade furtunoase în istoria trupei de peste trei decenii. O declarație sfidătoare (”This House Is Not For Sale”), lansată într-o serie de spectacole restrânse în 2016, acest nou produs discografic a devenit punctul de plecare pentru o nouă eră muzicală semnată de către Jon Bon Jovi și colegii săi.

Bilete concert Bon Jovi 2019

 • Acces General - 230 lei
 • Golden Circle - 380 lei
 • Diamond Circle - 600 lei
 • Tribuna VIP (2 tribune stânga-dreapta) - 750 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 21 iulie 2019

Bon Jovi

Loc
Piața Constituției
PUBLICITATE
Comentează

Trending