Urmărește-ne în Social Media

COMA - Calista (visualizer)

COMA a lansat "Calista", cel de-al patrulea single de pe albumul "Acordul părinților", programat să apară în primăvara lui 2023. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

"De multe ori, încercând să ne rezolvam problemele, ne-am trezit că tot ce am realizat a fost să nenorocim situațiile și mai tare.... <<Calista>> vorbește despre toate părțile noastre conflictuale la care nu dorim să renunțăm, dar și despre urmările posibile la care nimeni nu se mai gândește.
Pe <<Acordul părinților>> piesele sunt gândite în tandem, opunând diferite teme ale trăirilor noastre interioare ascunse sau uitate ca într-o balanță, în speranța unei confruntări care să ducă la echilibru. <<Calista>> este gândită a fi așezată lângă <<Iza>>, explorând variante de conviețuire între Conflict și Liniște",  a declarat formația COMA.

"Aurora" a fost primul cântec de pe "Acordul părinților". El poartă numele zeiței romane a dimineții pentru că mesajul său este strâns legat de puterea pe care o poate avea acest moment al zilei asupra omului, asupra ta - acea putere de a te face, pierzându-te în razele ei, să ai curaj să pornești spre dorințele tale cele mai abandonate, să le scoți la iveală și să le permiți să explodeze.

"NYX" a fost a doua melodie lansată de COMA de pe următorul material, care a sosit ca o promisiune către "sine". Noaptea (Nyx), de pe poziţia de "sfetnic cel bun", ajută la limpezirea gândurilor, iar floarea de Nu-mă-uita, prin proiectarea semnificaţiei asupra propriei persoane, stabileşte condiţiile funcţionării acestei promisiuni.

"Iza" a fost al treilea single de pe "Acordul părinților" și poartă numele unei prietene a formației care, cu o înregistrare a interpretării la pian, în maniera proprie, a unei piese COMA, a adus inspirație și liniște. Tema muzicală este construită din sample-uri inspirate din acea înregistrare, iar versurile merg pe aceeași linie a introspecției, gravitând în jurul ideii de împăcare.

"Acordul părinților" este colecție de șase melodii, rezultată în urma unui experiment desfășurat în timpul pandemiei, când membrii formației au lucrat individual. Materialul urmează să apară în primăvara anului viitor.

PUBLICITATE
Comentarii
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2