Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Ascultă piesa Imagine Dragons "Birds", colaborare cu Elisa - AUDIO

Imagine Dragons a decis să îşi reintepreteze piesa "Birds", alături de cântăreaţa italiană Elisa. Track-ul reinventat a sosit pe 20 iunie, preluând scheletul compoziţiei originale, lansate anul trecut pe albumul "Origins". Vă invităm să ascultaţi piesa în articol.
Coperta Single Imagine Dragons Elisa Birds remix

Coperta Single Imagine Dragons Elisa Birds remix (foto: Imagine Dragons)

În ultimii ani am văzut tot mai multe trupe americane recrutând voci europene pentru a îşi reinterpreta piesele. Deseori iau naştere track-uri în limbi internaţionale. Spre exemplu 30 Seconds to Mars a recrutat-o pe Emma Marrone pentru o reinterpretare a hitului "Love Is Madness". Tot la o voce italiană apelează şi Imagine Dragons, doar că Elisa nu cântă limba sa nativă, ci în engleză.

Artista oferă un plus de candoare şi un mood mai suav acestei creaţii cu influenţe trip-hop. Beat-urile sacadate şi vocile melancolice ale băieţilor sunt completate de Elisa. Muziciana cântă despre apusuri şi răsărituri, privit frunzele care îşi schimbă culoarea şi retrăirea trecutului în amintiri, alături de cel drag. Acest single este unul care asociază sentimentul de dragoste cu zborul de păsări.

Plutirea acestora se reflectă în vocalizele uşoare ale artiştilor din "Birds". Elisa a anunţat recent un album nou intitulat "Secret Diaries", pe care va cânta doar în engleză. Artista a lansat albumul "Diari Aperti" în octombrie 2018. Elisa pleacă în turneu în Europa în curând.

Imagine Dragons au apărut recent pe albumul postum al lui Avicii, "Tim" pe piesa "Heart Upon My Sleeve". Artiştii vin după un moment important în carieră, fiind trupa care a deschis ceremonia de la finala Cupei UEFA Champions League, la începutul acestei luni. Grupul a început anul 2019 cu un hit, "Bad Liar", care se aude şi acum la radio şi TV.

Anul trecut i-am auzit pe muzicieni cântând piesa de protest "Machine", dar şi compunând track-uri pentru filmul Disney "Ralph Breaks the Internet".

Într-un interviu recent cu People Magazine solistul Imagine Dragons, Dan Reynolds a explicat cum a reuşit să împace creşterea mormonă cu imaginea sa de prieten al comunităţii LGBTQ. Soţia sa este o activistă implicată în mişcările pentru egalitatea tuturor persoanelor.

Citește mai multe despre ElisaImagine Dragons
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și reguli de acces la spectacolul Lord of the Dance - Dangerous Games

Dangerous Games, unul dintre cele mai aplaudate spectacole din lume susținute de maeștrii dansului irlandez - Lord of the Dance,...

Închide