Urmărește-ne în Social Media

Sport & Divertisment

VIDEO: Urmărește show-ul Imagine Dragons de la UEFA Champions League 2019

Imagine Dragons a cântat la ceremonia de deschidere a finalei UEFA Champions League 2019, stârnind valuri de aprecieri în online. Show-ul formației a fost catalogat drept mai bun decât ultima reprezentație din cadrul Super Bowl.

Publicat

pe

Imagine Dragons la UEFA Champions League 2019
Imagine Dragons la UEFA Champions League 2019

Recunoscută pentru show-urile live încărcate de adrenalină, Imagine Dragons a demonstrat încă o dată că merită să cânte pe cele mai mari scene ale lumii. Trupa a deschis finala UEFA Champions League cu un recital de aproape 7 minute ce a cuprins patru dintre cele mai energice și populare piese ale formației.

"E incredibil. E un stadion imens, iar șansa de a cânta în fața a zeci de milioane de oameni, e visul nostru din copilărie", declara solistul Dan Reynolds înaintea finalei UEFA de sâmbătă.

Neafectați, însă, de emoții, Dan și colegii de trupă au ridicat în picioare întreg stadionul Wanda Metropolitano din Madrid, a cărui capacitate ajunge la 67 de mii de spectatori. Mai mult decât atât, formația a impresionat și cele câteva zeci de milioane de telespectatori care au urmărit finala UEFA de pe 1 iunie, stârnind pe YouTube valuri de aprecieri. În secțiunea de comentarii, show-ul Imagine Dragons a fost catalogat drept mult mai bun decât controversatul show din cadrul Super Bowl 2019, susținut de Maroon 5.

Setlist Imagine Dragons în ceremonia de deschidere a UEFA Champions League:

  1. Believer
  2. Thunder
  3. Radioactive
  4. On top of the world

VIDEO: Imagine Dragons la UEFA Champions League 2019

Cel mai recent material discografic al trupei Imagine Dragons este "Origins" (noiembrie 2018). Albumul urmează direcția generală a predecesorului său, "Evolve", continuând seria de călătorii specifice trupei. Discul surprinde un amestec de rock, hip-hop, pop și folk, alături de versuri de o luciditate dureroasă, menite să trezească la realitate și să inspire ascultătorul.

Solistul Imagine Dragons a fost distins în 2014 cu premiul Hal David Starlight în cadrul galei Songwriters Hall of Fame de la New York. Distincția este acordată tinerilor muzicieni care au compus muzică ce a influențat vizibil industria muzicală. În lista artiștilor care au primit acest premiu în anii anteriori se află și Rob Thomas, Alicia Keys, John Mayer, John Legend, John Rzeznik, Jason Mraz, Taylor Swift, Drake, Ne-Yo.

Trending