Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Imagine Dragons - Children of the Sky (a Starfield song)

Trupa Imagine Dragons a lansat piesa "Children of the Sky", extrasă de pe coloana sonoră a jocului sci-fi "Starfield". Melodia este acompaniată de un visualizer disponibil în articol.

Publicat

pe

"Children of the Sky" este lansată alături de un videoclip care îl poartă pe privitor printr-o suită de planete, toate preluate din lumea jocului "Starfield". Întreaga coloană sonoră a proiectului a fost curatoriată de Inon Zur, compozitor israeliano-american de coloane sonore pentru film, televiziune și jocuri video. De-a lungul carierei sale, a compus muzică pentru zeci de jocuri video și alte proiecte, inclusiv Dragon Age, Everquest, Fallout, Prince of Persia, Star Trek, seria Syberia.

"Cântecul, ca și jocul, pune unele dintre cele mai dificile întrebări cu care ne confruntăm ca oameni, încercând să ne găsim locul în univers. Bethesda (n.r. companie de jocuri video) a creat jocuri emblematice pe care le-am jucat aproape toată viața și suntem onorați că am colaborat cu această melodie pentru jocul <<Starfield>>", a declarat Dan Reynolds, solistul Imagine Dragons.

"Children of the Sky" nu este prima incursiune în jocurile video a trupei Imagine Dragons. Formația americană a apărut pe coloana sonoră a show-ului animat "Arcane", un prequel "League Of Legends", cu melodia "Enemy". Anterior, piesa "Warriors" a fost folosită pentru un videoclip promoțional al Campionatului Mondial League of Legends din 2014.

În plus, cântece precum "On Top Of The World", "Whatever It Takes" și "Radioactive" au apărut în jocuri precum Beat Saber, FIFA, Madden NFL, MLB The Show, NBA 2K, NHL și multe altele de-a lungul anilor.

Trending