Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Iron Maiden și Muse revin în România în cadrul Rock The City 2016

Iron Maiden și Muse vor concerta vara aceasta la București, în cadrul Rock The City 2016. Iron Maiden va fi headliner în cea de-a doua zi a festivalului, pe 30 iulie, trupa de rock alternativ Muse fiind headliner vineri, pe 29 iulie. Rock The City 2016 se va desfășura în Piața Constituției din București.

Publicat

pe

Iron Maiden și Muse, headlineri la Rock The City 2016
Iron Maiden și Muse, headlineri la Rock The City 2016

La 3 ani de la ultima ediție Rock The City, festivalul revine în 2016 cu un lineup consistent. Iron Maiden și Muse vor fi headlinerii celor două zile de festival: 30, respectiv 29 iulie. Evenimentul se va defășura în Piața Constituției din București, fiind organizat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

Prețurile biletelor la Rock The City 2016:

Bilete de o zi la Muse / Bilete de o zi la Iron Maiden:

  • Categoria diamond: 356,4 lei / 291,6 lei
  • Categoria gold: 270 lei / 226,8 lei
  • Categoria general: 194,4 lei / 172,8 lei
  • Categoria early bird: 162 lei / 145,8 lei

Abonamente pe două zile la Rock The City 2016:

  • Diamond Circle: 464,4 lei
  • Golden Circle: 367,2 lei
  • General: 270 lei
  • Early Bird: 216 lei
Iron Maiden - ”The Book of Souls” (copertă album)

Iron Maiden - ”The Book of Souls” (copertă album)

Iron Maiden va promova la București cel mai recent album, "The Book of Souls". Discul lansat în 2015 a debutat pe prima poziție în topurile a 24 de țări. Cel de-al 16-lea album de studio le-a adus, totodată, veteranilor de la Iron Maiden cel de-al 5-lea Number One în UK, după ”The Number of the Beast” (1982), ”Seventh Son of a Seventh Son” (1988), ”Fear of the Dark” (1992) și ”The Final Frontier” (2010).

The Books of Souls” marchează o premieră în cariera formației, acesta fiind primul dublu album de studio înregistrat în cei 40 de ani de activitate.

„Am început să lucrăm la album în vara lui 2014 și l-am înregistrat la Guillame Tell Studios din Paris, acolo unde am tras și albumul ”Brave New World” lansat în 2000, așa încât studio-ul păstrează niște amintiri speciale pentru fiecare dintre noi. Am fost încântați să descoperim același vibe magic încă viu și vibrând la maximă intensitate… Până să terminăm, cu toții am căzut de acord că fiecare piesă părea a face parte dintr-un întreg, așa încât am decis că dacă va fi nevoie să facem un album dublu, atunci așa vom face!”, a declarat solistul Iron Maiden, Bruce Dickinson.

Muse va încânta fanii de la București cu piese de pe albumul ”Drones”, recent premiat la Grammy cu Best Rock Album. Discul lansat pe 8 iunie 2015 are ca tematică dezumanizarea și controlul pe care îl exercită ”dronele” asupra oamenilor.

„Pentru mine, dronele sunt metafore pentru psihopați care se comportă ca atare fără a exista consecințe. Lumea este condusă de Drone care folosesc alte Drone pentru a ne transforma pe toți în Drone. Albumul explorează călătoria umană, de la abandon și pierderea oricărei speranțe, la îndoctrinare prin puterea sistemului de a transforma oamenii în drone, până la eventuala defecțiune a asupritorilor”, a detaliat solistul Muse, Matt Bellamy.

Atât Iron Maiden, cât și Muse au mai concertat în România. Ultimul concert susținut de Iron Maiden în țara noastră a avut loc în 2013, Muse cântând la București în 2007.

Trending