Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

The Chemical Brothers a anulat concertul de la Electric Castle 2023

Duo-ul britanic The Chemical Brothers, unul dintre headlinerii Electric Castle 2023, a anulat show-ul programat pentru astăzi, 21 iulie. Află motivul.

Publicat

pe

Roata de la Electric Castle
Roata de la Electric Castle │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

The Chemical Brothers și-au anulat show-ul programat din motive medicale, Tom Rowlands suferind o infecție a urechii în urma căreia medicii i-au recomandat să evite orice deplasare cu avionul sau expunere la sunete de intensitate puternică. Organizatorii împărtășesc dezamăgirea fanilor trupei, după doi ani în care au așteptat acești artiști în festival, după toate eforturile echipei EC care, împreună cu tehnicienii artiștilor, a pregătit întreaga producție. Aceștia își doresc, însă, ca publicul să se bucure de celelalte show-uri programate.

Astăzi, pe Main Stage vor urca Coma, Tash Sultana, Iggy Pop și Pendulum live. Află aici mai multe detalii despre program.

Absența celor The Chemical Brothers este cea mai recentă dintr-un șir de anulări. Ieri am aflat că Peggy Gou și Rezz nu au mai putut onora prezența de la Castelul Banffy.

În altă ordine de idei, cea de-a doua zi de EC 2023 a fost despre dragoste la prima vedere: artiști aflați pentru prima dată în România și publicul prezent pe domeniul Banffy au creat o conexiune pe viață.

Macklemore a depășit și cele mai mari așteptări. Ajuns de marți în România, artistul premiat cu Grammy s-a declarat cucerit de oameni, mâncare, atmosferă. "E imposibil să ai o zi proastă la Cluj! Mi-am cumpărat această ie și o să mă vedeți cu ea trei ani de acum încolo..", a spus artistul care și-a încheiat show-ul de aproape 2 ore declarând că Electric Castle este festivalul lui preferat din această vară.

În energia pozitivă creată de George Ezra, pe ritmuri de fanfară impuse de Meute sau în micul uragan asiatic stârnit de The HU, cei 50.000 de oameni prezenți în festival au ales să danseze până dimineață.

Trending