Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Iron Maiden la Piața Constituției

Raportează erori Data: sâmbătă, 30 iulie 2016Ora de incepere: 19:20 Loc:
Piața Constituției,
București 27417
Organizator: D&D East Entertainment East European Production

După lansarea albumului "The Book Of Souls", trupa Iron Maiden a pornit într-un nou turneu de promovare. Având deja trei show-uri la activ în România dar și foarte mulți fani înfocați, formația lui Steve Harris, Bruce Dickinson, Dave Murray, Adrian Smith, Nicko McBrain și a lui Janick Gers va reveni la București cu acest prilej. Concertul Iron Maiden din 2016 face parte festivalul Rock The City 2016. Concertul va fi deschis de trupa The Raven Age.

Poți cumpăra deja abonamente pe două zile la Rock The City 2016 (inclusiv MUSE):

 • Diamond Circle: 464,4 lei
 • Golden Circle: 367,2 lei
 • General: 270 lei
 • Early Bird: 216 lei

Bilete concert Iron Maiden - România 2016

 • Diamond Circle: 291,6lei
 • Golden Circle: 226,8 lei
 • General: 172,8 lei
 • Early Bird: 145,8 lei

Program:

 • 17:30  - Deschiderea porților
 • 19:20 - 20:00 - The Raven Age
 • 20:30 - 22:30 - Iron Maiden

Producția evenimentului va fi o premieră pentru România, scena măsurând 20 de metri lungime, 15 metri adâncime și 18 metri înălțime, iar sistemul de sunet și lumini va uimi publicul prezent. "Fear Of The Dark", "The Trooper", "Powerslave", "The Number Of The Beast" și "Wasted Years", precum și hituri emblematice ale trupei din anii ’80 si ’90, vor face parte din setlist, împreun[ cu melodii de pe noul lor album de studio.

Turneul i-a purtat pe cei de la Iron Maiden în 6 continente și 36 de tari, incluzând concerte în premiera în China, El Salvador și Lituania. Totodată, albumul "The Book Of Souls" a ocupat primul loc în topurile muzicale din peste 40 de țări.

Cu peste 90 de milioane de albume vândute, peste 2000 de concerte live susținute în 59 de țări, zeci de milioane de fani și 16 albume de studio de o calitate infailibila, garantată prin puterea numelui trupei, Iron Maiden și-a câștigat statutul de cea mai influentă și venerată trupă rock din toate timpurile.

Reguli de acces la Rock The City 2016:

 • Accesul în spațiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.
 • Intrarea publicului se va face pe cele două intrări de pe Bulevardul Libertății (dinspre Izvor și dinspre 13 Septembrie).
 • La intrarea în locație, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Lista obiectelor interzise la concert:

 • binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete/IPad-uri.
 • În caz de ploaie, vă rugăm să folosiţi pelerine de ploaie deoarece accesul cu umbrele nu este permis.
 • Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente.
 • Accesul cu alimente și băuturi din afara locației nu este permis. Vor fi suficiente puncte de vânzare în perimetrul concertului de la care se vor putea achiziționa băuturi răcoritoare și gustări. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi achiziționate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în incinta locației.

Accesul copiilor la Rock The City 2016:

 • Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 7 ani. Din acest motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă.
 • Copiii cu vârsta între 7 și 16 ani pot participa doar însoțiți de părinți, iar cei cu vârsta de peste 16 ani pot participa neînsoțiți. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.
 • Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice.

Bilete pentru Rock The City 2016:

 • Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Vezi mai multe știri și materiale despre Iron Maiden
Urmărește-ne pe
RECOMANDARE:Cumpără un disc Iron Maiden

album-iron-maiden-the-book-of-soulsalbum-iron-maiden-from-fear-to-eternity-bestof-1990-2010album-iron-maiden-somewhere-back-in-time-bestof-1980-1989album-iron-maiden-somewhere-in-timealbum-iron-maiden-maiden-england-88

Calendar concerte

<< feb. 2019 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE