Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
List/Grid

Videoclipuri lansate de UDDI (Dragoș Udilă)

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu UDDI (Dragoș Udilă) pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Proconsul feat Uddi - Visele care nu dorm

Proconsul feat. Uddi - Visele care nu dorm

Proconsul și Uddi ne vorbesc despre iubire și idealuri care nu-și pierd importanța odată cu înaintarea în vârstă. ”Visele care nu dorm” este un îndemn la perseverență, ce ni se aplică tuturor, indiferent dacă suntem copii, tineri sau adulți.

Videoclip nou:
Blacklist feat. UDDI - Pe Repeat

Blacklist feat. UDDI - Pe Repeat

După colaborarea cu Carla's Dreams pentru piesa "Tequila", Blacklist revine cu un nou featuring. Trupa a înregistrat împreună cu UDDI piesa ”Pe Repeat”, melodie pe care o lansează împreună cu un videoclip în regia lui Roman Burlaca.

Videoclip nou:
UDDI - O nouă lume

UDDI - O nouă lume

UDDI a lansat prima sa piesă ca artist independent. Single-ul se numește ”O nouă lume”, are un sound reggae, și vine acompaniat de videoclip.

Videoclip nou:
Francisca feat Proconsul & Uddi - Arunci cu umbră

„Arunci cu umbră” este titlul colaborării dintre Francisca, Proconsul şi UDDI şi, totodată, un mesaj puternic pe care artiştii vor să-l transmită legat de un subiect, pe cât de sensibil şi delicat, pe atât de amplu şi marcant – violenţa domestică. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Videoclip nou:
Andreea Bălan feat. Uddi - Îți mai aduci aminte

Andreea Balan feat. Uddi - Iti mai aduci aminte (Official Video)

Andreea Bălan a colaborat cu Uddi pentru noul single ”Îți mai aduci aminte”. Melodia este compusă de Marius Moga și produsă în studio-urile DeMoga și conține un sample din hit-ul Krypton cu același nume.

Videoclip nou:
Uddi feat. Randi - Vagabondul vieţii mele

uddi feat randi - vagabondul vietii mele

După succesul obţinut cu "Aseară ţi-a luat basma", Uddi lansează un remake al piesei "Vagabondul vieţii mele", împreună cu Randi, pe care îl puteţi asculta în articol.

Videoclip nou:
UDDI - Aseară ți-am luat basma

UDDI a lansat noul videoclip al piesei UDDI - ''Aseară ți-am luat basma'', un remake al uneia dintre cele mai cunoscute și iubite piese ale Mariei Tănase.

Videoclip nou:
UDDI - Oameni (cover Aurelian Andreescu)

Uddi - Oameni

UDDI începe anul 2015 cu un cover după piesa ”Oameni” a lui Aurelian Andreescu. Noua versiune a melodiei include o strofă rap, partea instrumentală trecând și ea printr-un nou proces de producție.

Videoclip nou:
Elena Gheorghe & Adi Cristescu feat. Uddi - Polul Nord (Brrrrrr...)

Elena Gheorghe, Adi Cristescu și Uddi vor să aducă temperaturi de vară și la Polul Nord. Nu e vorba despre pericolul încălzirii globale, ci despre activitățile ce intră în linie dreaptă odată cu apropierea Crăciunului. Urmăriți videoclipul piesei "Polul Nord (Brrrrrr...)".

Videoclip nou:
Uddi - Adam și Eva

Uddi - Adam și Eva

"Prea multă violență aici în Rai", ne spune Uddi în videoclipul piesei "Adam și Eva". Tânărul artist vorbește în noul single despre relații, nepotriviri, violență și indiferență. Videoclipul este regizat de către Dan Petcan, filmările având loc la Buftea.

CLOSE
CLOSE