Urmărește-ne în Social Media

Proconsul feat Uddi - Visele care nu dorm

Proconsul și Uddi ne vorbesc despre iubire și idealuri care nu-și pierd importanța odată cu înaintarea în vârstă. ”Visele care nu dorm” este un îndemn la perseverență, ce ni se aplică tuturor, indiferent dacă suntem copii, tineri sau adulți.

Înveți, iubești, pierzi, visezi, câștigi! Iubirea nu doare niciodată, ci mai degraba dor îndoielile și fricile venite din trecut. Toate aceste lucruri sunt punctate în noul single Proconsul - ”Visele care nu dorm”, înregistrat în colaborare cu Uddi. Piesa este compusă de către Robert Anghelescu, Dragoș Dinca, Theea Miculescu, Roland Kiss, Serban Cazan, Lucian Nagy și Dragoș Udilă. Videoclipul este regizat de Raseth Wise și pune în imagini o poveste despre curaj, învățare, iubire, despre zilele copilăriei.

UDDI (Dragos Udilă) a reușit să cucerească topurile muzicale cu piese precum ''Ipotecat'' (Delia Matache featuring Uddi), ”Prietena ta” (Randi feat. Uddi & Nadir), ”Aseară ți-am luat basma” sau 'Vagabondul vieții mele' feat. Randi.

Prima experiență pe plan muzical a fost X Factor, care a reprezentat o provocare și un pas important pentru cariera sa. Acesta a fost locul unde a luat primele lecții de canto, unde a învățat de la oameni profesioniști și și-a făcut prieteni noi.

Cu 10 albume, zeci de single-uri lansate de-a lungul timpului, colaborări de succes și concerte memorabile, trupa Proconsuleste una dintre cele mai iubite proiecte de pop-rock din România. Piese ca "Cerul" și "Mi-ai luat inima" s-au aflat mult timp pe buzele tuturor românilor și în sufletul fanilor. "Cerul" este considerata printre cele mai frumoase și mai emoționante melodii din muzica românească, din toate timpurile .

În 2017, Proconsul a revenit cu single-ul "Ce daca mă doare", o colaborare inedită cu Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie. Anul 2018 vine cu noi proiecte, colaborări și multe surprize pentru fani. Trupa va cânta piese cunoscute precum "De la ruși", "Pentru tine", "Lângă mine", "Altceva", "Nu mi-e bine fără tine", "Mi-au luat inima", "Un om mai bun" și multe altele într-un concert special.

Comentarii