Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Blacklist feat. UDDI - Pe Repeat

După colaborarea cu Carla's Dreams pentru piesa "Tequila", Blacklist revine cu un nou featuring. Trupa a înregistrat împreună cu UDDI piesa ”Pe Repeat”, melodie pe care o lansează împreună cu un videoclip în regia lui Roman Burlaca.

Piesa ”Pe Repeat” a fost compusă și produsă de Blacklist.

"Pe repeat, cu alt beat, cu multe shoturi de tequila și UDDI feat.", au spus Blacklist.

“Blacklist este un proiect fresh și funky care mi-a atras atenția de la prima lor piesă, “Tequila”. Sunt onorat să fiu vocea de pe a doua lor piesă care sper din tot sufletul să vă placă și să vă bucurați de ea. Mulțumesc echipei Global Records, băieților de la Blacklist și lui Carla’s Dreams pentru recomandare. Bless! Jah is love”, a declarat UDDI.

Videoclipul piesei "Pe repeat" a fost regizat și filmat de Roman Burlaca și George Secrieru de la BRFilms, echipă cu care colaborează Carla's Dreams, și produs de Loops Production. De styling s-a ocupat Anda Crăpătureanu.

UDDI (Dragos Udilă) a reușit să cucerească topurile muzicale cu piese precum ''Ipotecat'' (Delia Matache featuring Uddi), ”Prietena ta” (Randi feat. Uddi & Nadir), ”Aseară ți-am luat basma” sau 'Vagabondul vieții mele' feat. Randi.

Prima experiență pe plan muzical a fost X Factor, care a reprezentat o provocare și un pas important pentru cariera sa. Acesta a fost locul unde a luat primele lecții de canto, unde a învățat de la oameni profesioniști și și-a făcut prieteni noi.

În iunie, Uddi a lansat prima sa piesă ca artist independent. Single-ul se numește ”O nouă lume”.

Citește mai multe despre BlacklistUDDI (Dragoș Udilă)
Videoclipuri cu BlacklistUDDI (Dragoș Udilă)
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE