Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Blacklist feat. UDDI - Pe Repeat

După colaborarea cu Carla's Dreams pentru piesa "Tequila", Blacklist revine cu un nou featuring. Trupa a înregistrat împreună cu UDDI piesa ”Pe Repeat”, melodie pe care o lansează împreună cu un videoclip în regia lui Roman Burlaca.

Piesa ”Pe Repeat” a fost compusă și produsă de Blacklist.

"Pe repeat, cu alt beat, cu multe shoturi de tequila și UDDI feat.", au spus Blacklist.

“Blacklist este un proiect fresh și funky care mi-a atras atenția de la prima lor piesă, “Tequila”. Sunt onorat să fiu vocea de pe a doua lor piesă care sper din tot sufletul să vă placă și să vă bucurați de ea. Mulțumesc echipei Global Records, băieților de la Blacklist și lui Carla’s Dreams pentru recomandare. Bless! Jah is love”, a declarat UDDI.

Videoclipul piesei "Pe repeat" a fost regizat și filmat de Roman Burlaca și George Secrieru de la BRFilms, echipă cu care colaborează Carla's Dreams, și produs de Loops Production. De styling s-a ocupat Anda Crăpătureanu.

UDDI (Dragos Udilă) a reușit să cucerească topurile muzicale cu piese precum ''Ipotecat'' (Delia Matache featuring Uddi), ”Prietena ta” (Randi feat. Uddi & Nadir), ”Aseară ți-am luat basma” sau 'Vagabondul vieții mele' feat. Randi.

Prima experiență pe plan muzical a fost X Factor, care a reprezentat o provocare și un pas important pentru cariera sa. Acesta a fost locul unde a luat primele lecții de canto, unde a învățat de la oameni profesioniști și și-a făcut prieteni noi.

În iunie, Uddi a lansat prima sa piesă ca artist independent. Single-ul se numește ”O nouă lume”.

Citește mai multe despre BlacklistUDDI (Dragoș Udilă)
Videoclipuri cu BlacklistUDDI (Dragoș Udilă)
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE