Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: UDDI - O nouă lume

UDDI a lansat prima sa piesă ca artist independent. Single-ul se numește ”O nouă lume”, are un sound reggae, și vine acompaniat de videoclip.

”Aveți aici noua mea piesă și totodată primul meu single ca artist independent. „O nouă Lume”. Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor care au făcut acest lucru posibil: Alexandru Ioniță (Bru), Dan Cristian, Valentin Ion, Alexandru Cristian”, a scris Uddi pe pagina sa de Facebook.

Piesa ”O nouă lume” marchează, așadar, un nou început artistic pentru Uddi. În versurile noii sale melodii, acesta face referire la ”valori sociale” și ”repere morale”, anunțând că lumea se schimbă. Single-ul are un sound reggae, ce se mulează foarte bine pe timbrul artistului.

UDDI (Dragos Udilă) a reușit să cucerească topurile muzicale cu piese precum ''Ipotecat'' (Delia Matache featuring Uddi), ”Prietena ta” (Randi feat. Uddi & Nadir), ”Aseară ți-am luat basma” sau 'Vagabondul vieții mele' feat. Randi.

Prima experiență pe plan muzical a fost X Factor, care a reprezentat o provocare și un pas important pentru cariera sa. Acesta a fost locul unde a luat primele lecții de canto, unde a învățat de la oameni profesioniști și și-a făcut prieteni noi.

Citește mai multe despre UDDI (Dragoș Udilă)
Videoclipuri cu UDDI (Dragoș Udilă)
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE