Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Andreea Bălan feat. Uddi - Îți mai aduci aminte

Andreea Bălan a colaborat cu Uddi pentru noul single ”Îți mai aduci aminte”. Melodia este compusă de Marius Moga și produsă în studio-urile DeMoga și conține un sample din hit-ul Krypton cu același nume.

“<Îți mai aduci aminte > vorbește despre toate luptele mele, despre evoluția mea emoțională. Fiind nevoită să mă maturizez când alții încă se bucurau de copilărie, am simțit încă de atunci că viața este ca un munte pe care trebuie să-l escaladez cu orice pret.

În drumul către “vârf" am cărat în spate un bagaj emoțional imens, în care am adunat toate rănile, experiențele negative și emoțiile reprimate, reușind câteodata să mă tragă și înapoi. Drumul a devenit mai ușor doar atunci când am început să conștientizez influența acestui bagaj asupra mea, când l-am acceptat ca parte din mine. Cele mai mari lupte sunt adesea cu propria persoană, iar eu pot să spun că sunt norocoasă, deoarece am câștigat-o pe a mea.” - Andreea Bălan

Simbolistica clipului a fost detaliată de Andreea în ultimele zile și pe retelele sociale, atingând subiecte precum singurătate, lupta cu sinele, traume emoționale și acceptarea sinelui.

“După cum v-am obișnuit, < the featman is back >, haha, si de data aceasta alături de Andreea Bălan, căreia îi mulțumesc frumos. Piesa este un remake după celebrul hit “Îți mai aduci aminte”, de la Krypton, la care am lucrat alături de Marius Moga și întreaga echipă DeMoga Music, cărora le și mulțumesc pentru profesionalism! Jah Bless!“ - UDDI

Videoclipul este regizat de Dima Dimov (Mihail - ”Who You Are”), iar melodia este compusă de Marius Moga și produsă în studio-urile DeMoga și conține un sample din hit-ul Krypton cu același nume.

Citește mai multe despre Andreea BalanUDDI (Dragoș Udilă)
Videoclipuri cu Andreea BalanUDDI (Dragoș Udilă)
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE