Urmărește-ne în Social Media

Uddi - Adam și Eva

"Prea multă violență aici în Rai", ne spune Uddi în videoclipul piesei "Adam și Eva". Tânărul artist vorbește în noul single despre relații, nepotriviri, violență și indiferență. Videoclipul este regizat de către Dan Petcan, filmările având loc la Buftea.

După ce a cucerit topurile muzicale alături de Delia, cu hitul “Ipotecat”, Uddi lansează un nou single solo, “Adam și Eva”, o piesa cu tentă socială, care vorbește despre relații, nepotriviri, violență și indiferență, o poveste de viață și, în același timp, un apel către latura bună din noi: “Întorc și celălalt obraz când dai, prea multă violență aici in Rai!“.

“Sunt bucuros pentru ca Adam si Eva este o piesa care mi se potriveste foarte bine ca stil muzical si pe care am simtit-o de la inceput. Sper ca cei care o ascultă vor aprecia mesajul ei și vor înțelege că violența nu rezolvă niciodată problemele, din contra, le amplifică. Peace!” - Uddi

Videoclipul este regizat de către Dan Petcan și filmat la Buftea și are la bază o temă socială în acord cu muzica și versurile tragicomice. În clip este ilustrată și antiteza dintre persoanele indiferente, care tratează cu nepăsare oamenii din jur și persoanele care încearcă să schimbe ceva și care se implică.

Uddi este un artist tânăr și talentat, care a colaborat cu artiști consacrați ai muzicii românesti, precum Delia (Ipotecat), What’s Up (Scumpa domnisoara) sau Randi (Prietena ta), iar muzica sa cu influențe reggae îi reflectă personalitatea amuzantă și electrizantă. Uddi este genul de artist care reușește să transmită publicului intensitatea și pasiunea cu care cântă.

Comentarii