Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Videoclip oficial: UDDI - Să mă urmezi

Uddi își continuă parcursul ca artist independent și lansează piesa "Să mă urmezi". În videoclipul ce acompaniază melodia au fost distribuiți actori precum George Burcea, Magda Benea și Cojocaru Maria Ștefania.

"Să mă urmezi" este prima piesă pe care UDDI o lansează în 2021. Melodia a fost compusă de artist împreună cu Andy Horjea și Ștefan Marin, pentru versuri lucrând alături de Irina Kupko, Stefan Marin și Adrian Pittys. La trompetă îl putem asculta pe Cucu Cristian, narator fiind Mike Diamonds.

Videoclipul alb-negru, în nuanțele unui București interbelic, este regizat de UDDI, ce-și spune povestea prin intermediul actorilor George Burcea, Adi Gheo, Gabriel Lupu, Magda Benea, Cojocaru Maria Stefania, Angela Forero Diaz, Cristian Cucu, Balan Adrian și Claudiu Ștefan Caragata.

"Rup din mine tot ce e mai bun / Cu ochii închiși, cu mâinile legate / Eu te aleg pe tine din mii de păcate", cântă UDDI pe refren, piesa vorbind despre prietenie, loialitate, iubire și trădare.

UDDI (Dragos Udilă) a reușit să cucerească topurile muzicale cu piese precum ''Ipotecat'' (Delia Matache featuring Uddi), ''Prietena ta'' (Randi feat. Uddi & Nadir), ''Aseară ți-am luat basma'' sau ''Vagabondul vieții mele'' feat. Randi.

Prima experiență pe plan muzical a fost X Factor, care a reprezentat o provocare și un pas important pentru cariera sa. Acesta a fost locul unde a luat primele lecții de canto, unde a învățat de la oameni profesioniști și și-a făcut prieteni noi.

Citește mai multe despre UDDI (Dragoș Udilă)
Videoclipuri cu UDDI (Dragoș Udilă)
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE