Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: UDDI - Oameni (cover Aurelian Andreescu)

UDDI începe anul 2015 cu un cover după piesa ”Oameni” a lui Aurelian Andreescu. Noua versiune a melodiei include o strofă rap, partea instrumentală trecând și ea printr-un nou proces de producție.

Anul 2014 a fost un an plin și încununat de succes pentru Uddi: două featuring-uri care au ținut primele locuri ale topurilor TV/Radio din țară (”Ipotecat”, ”Prietena ta”), concerte și apariții TV. Pentru 2015, Uddi a pregătit o abordare distinctă. Rapper-ul a înregistrat un cover prin care încearcă să aducă un tribut muzicii românești autentice. Este vorba de o reinterpretare a piesei ”Oameni”, a lui Aurelian Andreescu, prin care Uddi își manifestă aprecierea și respectul față de un mare artist al țării noastre.

“It’s all about connecting people. Pentru mine, piesa aceasta este un monument al muzicii ușoare românești și a fost o onoare și o plăcere să o interpretez. Am făcut piesa asta din suflet, pentru oameni. Jah is love! Să fim mai buni și mai frumoși în 2015!” - Uddi

Videoclipul care însoțeste piesa ”Oameni” este o producție simplă, prin care se încearcă surprinderea unor oameni în diverse ipostaze, precum și relațiile dintre ei - prieteni, iubiți, părinți, copii. Uddi aduce un suflu nou și personal piesei prin adăugarea unei strofe rap, prin interpretarea originală și prin instrumentalul actualizat.

Videoclipul piesei a fost filmat la ore de vârf în stația de metrou Unirii și într-un studio foto, cadrele surprinzând expresii si momente haioase ale trecătorilor, colegilor, prietenilor si invitaților speciali. Printre aceștia, îi amintim pe Cata Dum (Stand Up Comedian), Style The Kid, precum și pe Iosif Simon (Radio Zu), Mircea Valcu & Liza Sabau (Utv) și Vlad Parvulescu (Music Channel).

Citește mai multe despre UDDI (Dragoș Udilă)
Videoclipuri cu UDDI (Dragoș Udilă)
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE