Urmărește-ne în Social Media

UDDI - Aseară ți-am luat basma

UDDI a lansat noul videoclip al piesei UDDI - ''Aseară ți-am luat basma'', un remake al uneia dintre cele mai cunoscute și iubite piese ale Mariei Tănase.

Vine vara și odată cu ea, un nou single marca UDDI: un remake al uneia dintre cele mai cunoscute și iubite piese din folclorul românesc: ''Aseara ți-am luat basma'' a Mariei Tănase.

UDDI este un artist versatil, care poate trece cu ușurință printr-o multitudine de genuri muzicale, de la reggae la pop și până la folclor.  Pentru că iubește muzica în toate formele ei și este inspirat de marii artiști ai României, UDDI ne oferă o altă versiune a piesei Mariei Tănase.

Piesa este compusă de către Randi, care a plecat de la refrenul melodiei originale, dar a adus versuri actuale, ce îmbină folclorul românesc cu ritmurile reggaeton.

Videoclipul este regizat de către Dan Petcan, care a reușit să transpună povestea piesei într-un bar american din anii 30. Surpriza clipului este scena de tango dintre UDDI și Ana Barnoschi, partenera sa din videoclip, o ipostază nouă și inedită pentru artist.'

''Vreau ca lumea să se distreze când ascultă -Aseară ți-am luat basma-, să danseze pe ea, iar dacă se întâmplă asta, mă declar mulțumit. Îmi place mult să experimentez, să cânt orice gen muzical, să mă joc și îmi doresc ca piesa mea să aducă un zâmbet pe fetele oamenilor.'' , spune UDDI.

UDDI este un artist care s-a remarcat grație prestației din cadrul concursului X Factor, în urma căruia s-a alăturat echipei Famous Production și casei de discuri Cat Music. De atunci, UDDI este prezent pe toate posturile de radio si TV cu piese proprii, dar și cu colaborari de succes precum Ipotecat (Delia Matache feat. UDDI), Prietena ta (Randi feat UDDI & Nadir). 

Comentarii