Urmărește-ne în Social Media

Sayra feat. Uddi - Joc Murdar

Sayra și Uddi ne condimentează primăvara cu o piesă senzuală, intitulată ”Joc Murdar”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Bryan Leroy și produs de SuperFilmStudios.

Sayra și Uddi joacă rolul unor îndrăgostiți care se tatonează reciproc. Ea vrea pace, el război, dar până la înțelegere... e cale lungă! Pe terenul minat al iubirii, doar împreună pot găsi răspunsul. "Joc murdar" înseamnă mister, senzualitate și ritmuri pop, combinate cu influențe raggae marca Uddi.

"Proiectele cu echipa DeMoga au decurs din ce în ce mai bine și cu multă creativitate. Am ales ca această piesă să fie una de feat., așa am decis să-l aleg pe Uddi pentru vibe-ul și timbrul lui pe care îl consider fiind unul internațional.

Experiența în studio cu echipa DeMoga și cu Uddi a fost unică, am fost toți pe distracție, dar și pe productivitate, ne-am folosit timpul foarte eficient și am lucrat cu drag împreună. V-am promis că vă aduc un proiect muzical alături de rapperul Uddi, așa că m-am ținut de cuvânt. Este o colaborare specială pentru mine! Sper să vă placă și vouă piesa la fel de mult cum îmi place mie!", a declarat Sayra.

Artista are și alte proiecte în plan, mai ales că s-a întors recent dintr-o vacanță pe tărâmul însoritului Dubai, acolo unde și-a încărcat bateriile. La plecare nu a uitat să aducă în bagaje și... Inspirație pentru viitoarele piese. Sayra tocmai a împlinit frumoasa vârstă de 22 de ani și dintotdeauna a fost atrasă de domeniul artelor. Recent a absolvit Facultatea de Design Vestimentar din Marbella, Spania.

"Un proiect de care sunt mândru şi o echipă cu care am lucrat perfect, atât în studio la creaţie, alături de gaşca Demoga, cât şi la clip cu Bryan, restul echipei şi Sayra care este o artistă talentată şi un om frumos cu care am devenit prieteni buni!", a completat Uddi.

Comentarii