Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
List/Grid

Videoclipuri lansate de Robbie Williams

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015 Robbie Williams este un cântăreț și compozitor britanic. A devenit cunoscut din momentul formării trupei Take That în care a activat din 1990 până în 1995, iar mai apoi prin cariera sa solo fulminantă. Robert (Robbie) Peter Williams a vândut peste 55 de miloane de albume, “Live at Knebworth” (2003) a devenit cel mai titrat concert din istoria muzicală a Marii Britanii; trei ani mai târziu a reuşit să intre în Cartea Recordurilor datorită faptului că în doar o zi a vândut mai mult de 1.6 milioane de bilete pentru turneul său mondial (“Close Encounters Tour”). A fost desemnat cel mai mare / influent artist al anilor ’90, având la activ numeroase premii BRIT, ECHO, MTV şi Grammy.

Concerte Robbie Williams în România

Robbie Williams a concertat în România în 2015. Evenimentul a avut loc în Piața Constituției din București.

Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Robbie Williams pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Robbie Williams - Merry Xmas Everybody ft. Jamie Cullum

Robbie Williams | Merry Xmas Everybody ft. Jamie Cullum

Robbie Williams dă startul festivităților de Crăciun încă de la începutul lunii noiembrie lansând împreună cu Jamie Cullum videoclipul piesei ”Merry Xmas Everybody”. Îmbrăcat la patru ace, artistul britanic dansează dezinvolt, în vreme ce Cullum rămâne rezervat și fidel pianului său.

Videoclip nou:
Robbie Williams - Gold

Robbie Williams - Gold

Robbie Williams ne poartă înapoi în anii '80 cu o piesă inspirată de filmele populare în acea perioadă. Noul single al artistului se numește ”Gold”.

Videoclip nou:
Robbie Williams - I Just Want People To Like Me

Robbie Williams | I Just Want People To Like Me

Robbie Williams își exprimă deschis o dorință pe care o avem cu toții, într-o mică sau mai mare măsură, fie că recunoaștem, fie că nu. Cântărețul britanic își dorește să fie plăcut de cei din jur, așa cum aflăm chiar din titlul noului său single, ”I Just Want People To Like Me”.

Videoclip nou:
Robbie Williams - My F**k You To You

Robbie Williams - My F**k You To You

Robbie Williams continuă promovarea albumului ”Under The Radar Volume 2” cu un videoclip filmat pentru piesa ”My F**k You To You”. Deși în versuri nu este menționat numele persoanei căreia îi este adresat mesajul, Robbie ne dă de înțeles că a avut în minte pe cineva anume.

Videoclip nou:
Robbie Williams - Andy Warhol

Robbie Williams - Andy Warhol

Robbie Williams îmbrățișează nebunia anilor '80 într-un videoclip denumit după cea mai cunoscută personalitate a curentului pop art, Andy Warhol. Piesa este extrasă de pe albumul ”Under The Radar Volume 2”.

Videoclip nou:
Robbie Williams - Run It Wild

Robbie Williams - Run It Wild

Aflat în continuare ”Under The Radar”, Robbie Williams ne prezintă piesa care l-a inspirat să adune în aceeași colecție melodii adunate de-a lungul anilor în arhiva sa. Noul său single se numește ”Run It Wild” și datează din perioada înregistrării albumului ”Take The Crown”.

Videoclip nou:
Robbie Williams - Go Mental (ft. Big Narstie & Atlantic Horns)

Robbie Williams | Go Mental (ft. Big Narstie & Atlantic Horns)

Robbie Williams a lansat videoclipul noului single ”Go Mental” (ft. Big Narstie & Atlantic Horns). Piesa este inclusă pe albumul "Under the Radar Volume 2", cel de-al 12-lea material de studio al artistului.

Videoclip nou:
Robbie Williams - The Heavy Entertainment Show

Robbie Williams | The Heavy Entertainment Show

Robbie Williams a lansat videoclipul noului single "The Heavy Entertainment Show". Piesa denumește ultimul album al artistului, apărut pe piață anul trecut.

Videoclip nou:
Robbie Williams - Mixed Signals

Videoclip Robbie Williams Mixed Signals

Nu în fiecare zi vezi un videoclip nou al lui Robbie Williams şi mai ales unul cu final alternativ. Robbie a lansat un videoclip pentru piesa "Mixed Signals", single de pe albumul "The Heavy Entertainment Show". Acesta debuta anul trecut. Discul a ajuns pe locul întâi în topurile din UK, fiind al doisprezecelea album al artistului cu această performanţă.

Videoclip nou:
Robbie Williams - Love My Life

Robbie Williams - Love My Life

Robbie Williams a lansat videoclipul noului single ”Love My Life”. Melodia este compusă de Robbie pentru copiii săi, Charlie Valentine și Theodora Rose Williams.

Videoclip nou:
Robbie Williams - Party Like A Russian

Robbie Williams | Party Like A Russian

Robbie Williams a lansat videoclipul noului single ”Party Like A Russian”. Acesta este primul extras de pe noul album al artistului britanic, ”The Heavy Entertainment Show”.

Videoclip nou:
Robbie Williams - H.E.S.

Robbie Williams - H.E.S.

Robbie Williams a dezvăluit videoclipul noului single ”H.E.S. ”, de pe albumul "Under The Radar Vol 1". Discul, recent lansat, include 14 piese noi de colecție, selectate din arhiva de compoziții a artistului britanic.

CLOSE
CLOSE