Urmărește-ne în Social Media

Robbie Williams - I Just Want People To Like Me

Robbie Williams își exprimă deschis o dorință pe care o avem cu toții, într-o mică sau mai mare măsură, fie că recunoaștem, fie că nu. Cântărețul britanic își dorește să fie plăcut de cei din jur, așa cum aflăm chiar din titlul noului său single, ”I Just Want People To Like Me”.

Cunoscut pentru modul său direct de a-și expune emoțiile și opiniile în versurile pieselor sale, Robbie Williams lansează un single al cărui mesaj însumează cumva egocentrismul anumitor așa-zise ”vedete”. Robbie ne mărturisește în versurile piesei "I Just Want People To Like Me" că vrea să fie apreciat de cei din jur, chiar dacă nu o merită neapărat.

”I can't dance, I can't sing / But I made it this far you'd think they'd be happy for me / And I'm so loaded, I guess I could stop / 'Cause absolutely nothing about me loves pissing you off”, ne spune artistul britanic, fără a face o referire directă la cineva anume. Formulat fie la persoana întâi, pe un ton ironic, fie la persoana a treia, arătând cu degetul către anumiți colegi de breaslă, mesajul este cât se poate de pertinent. Soundul piesei, pe de altă parte, este ușor prăfuit, fiind un rock al anilor '90 pe vocea pop a lui Robbie.

"I Just Want People To Like Me" este extras de pe noul album "Under the Radar Vol. 3", cea de-a treia parte a unui proiect ce adună sub o singură umbrelă piese compuse și înregistrate de-a lungul celor 20 de ani de carieră solo a artistului britanic. Discul poate fi deja precomandat, urmând a fi lansat oficial pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

Tracklist "Under the Radar Vol. 3" - Robbie Williams:

 1. "The Impossible"
 2. "Gold"
 3. "Dirty Rotten"
 4. "Good People"
 5. "Indestructible"
 6. "Indestructible (Project Money Remix)"
 7. "No F**ks"
 8. "Underkill"
 9. "Bye Bye"
 10. "Reality Killed The Video Star"
 11. "I Just Want People To Like Me"
 12. "Hunting For You (Acoustic)"
 13. "Into The Silence (Ambient)"
 14. "The National Anthem Of Robbie"

Robbie Williams a concertat în România în 2015. Artistul britanic a fost întâmpinat pe 17 iulie de 65.000 de spectatori. Turneul desfășurat sub egida Let Me Entertain You i-a dat posibilitatea lui Robbie să facă un show antrenant, în care a interpretat atât compoziții proprii, cât și câteva preluări celebre, precum ”Bohemian Rhapsody” (Queen), ”My Way” (Frank Sinatra) și ”Freedom” (George Michael).

Comentarii