Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: Robbie Williams - My F**k You To You

Robbie Williams continuă promovarea albumului ”Under The Radar Volume 2” cu un videoclip filmat pentru piesa ”My F**k You To You”. Deși în versuri nu este menționat numele persoanei căreia îi este adresat mesajul, Robbie ne dă de înțeles că a avut în minte pe cineva anume.

”Acesta este videoclipul oficial pentru piesa cu numărul 11 de pe albumul ”Under The Radar Volume 2”. ”My F**k You To You” este dedicată unei persoane anume. Vă las pe voi să ghiciți despre cine este vorba!”, a scris Robbie Williams pe pagina sa de Facebook.

Under The Radar Volume 2” este un material ce adună sub o singură umbrelă piese compuse și înregistrate de-a lungul celor 20 de ani de carieră solo a artistului britanic. Discul a fost pus în vânzare pe 30 noiembrie 2017, putând fi achiziționat de pe site-ul artistului.

”E o colecție de piese de care mă simt foarte mândru, dar care nu au intrat pe niciunul dintre albumele lansate. Ar fi trebuit să intre, pentru că sunt foarte bune, dar s-au pierdut în cursa <<Trebuie să lansez un hit, altfel moare toată lumea!>>. Sunt multe piese frumoase”, a detaliat Robbie Williams.

Robbie Williams a concertat în România în 2015. Artistul britanic a fost întâmpinat pe 17 iulie de 65.000 de spectatori. Turneul desfășurat sub egida Let Me Entertain You i-a dat posibilitatea lui Robbie să facă un show antrenant, în care a interpretat atât compoziții proprii, cât și câteva preluări celebre, precum ”Bohemian Rhapsody” (Queen), ”My Way” (Frank Sinatra) și ”Freedom” (George Michael). Concertul s-a încheiat cu melodia ”Angels”, acompaniată de toți cei prezenți în Piața Constituției.

Citește mai multe despre Robbie Williams
Videoclipuri cu Robbie Williams
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE