Urmărește-ne în Social Media

Robbie Williams - Party Like A Russian

Robbie Williams a lansat videoclipul noului single ”Party Like A Russian”. Acesta este primul extras de pe noul album al artistului britanic, ”The Heavy Entertainment Show”.

Robbie Williams începe promovarea noului disc ”The Heavy Entertainment Show” cu o piesă - pamflet, ce pune la încercare un simț al umorului pe care mulți nu ar îndrăzni să-l testeze. Noul single al artistului britanic se numește ”Party Like A Russian”, iar versurile sale includ niște remarci indirecte mai mult decât curajoase la adresa lui Putin:

“It takes a certain kind of man with a certain reputation to alleviate the cash from a whole entire nation” (În traducere: ”E nevoie de un om cu o anume reputație pentru a ”ușura de bani” o întreagă națiune”)

I put a bank inside a car inside a plane inside a boat, it takes half the western world just to keep my ship afloat, and I never ever smile unless there’s  something  to  promote.” (În traducere: ”Pun o bancă într-un avion și avionul într-o barcă, e nevoie de jumătate din lumea occidentală pentru a-mi menține nava pe linia de plutire, și nu zâmbesc niciodată decât dacă am ceva de promovat”)

Conform declarațiilor artistului britanic, aceste versuri sunt versiunea ”light”, inițial piesa ”Party Like A Russian” având un ton sarcastic și mai accentuat.

”Sunt 147 de milioane de oameni în Rusia și nu vreau să supăr pe nimeni în niciun fel. Nu știu exact ce simț al umorului au oamenii de acolo. Nu vreau să iau peste picior pe nimeni, deci a trebuit să scot anumite lucruri ca să fac piesa mai difuzabilă - iar ceea ce lansez e versiunea difuzabilă”, a declarat Robbie Williams pentru The Sun UK.

Versiunea finală, ușor cenzurată a piesei, a fost lansată împreună cu un videoclip în același ton de pamflet. Anticipăm că un asemenea act artistic nu va trece neobservat, cu atât mai puțin cu cât videoclipul lui Robbie se încheie cu un gest ce ar putea fi interpretat ca ofensator la adresa oficialităților ruse.

Albumul ”The Heavy Entertainment Show”, ce include piesa ”Party Like A Russian”, va fi lansat pe 4 noiembrie 2016. Pentru acest disc, Robbie Williams a lucrat cu Ed Sheeran, Brandon Flowers (de la The Killers), John Grant și bunul său prieten, producătorul Guy Chambers.

Tracklist ”The Heavy Entertainment Show” - Robbie Williams:

 1. Heavy Entertainment Show
 2. Party Like a Russian
 3. Mixed Signals
 4. Love My Life
 5. M**********r (Explicit)
 6. Bruce Lee
 7. Sensitive
 8. David's Song
 9. Pretty Woman
 10. Hotel Crazy feat. Rufus Wainwright
 11. Sensational (Explicit)

Deluxe edition:

 1. When You Know
 2. Time On Earth
 3. I Don't Want to Hurt You feat. John Grant
 4. Best Intentions (Explicit)
 5. Marry Me
Comentarii