Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică

Videoclip oficial: Robbie Williams - H.E.S.

Robbie Williams a dezvăluit videoclipul noului single ”H.E.S. ”, de pe albumul "Under The Radar Vol 1". Discul, recent lansat, include 14 piese noi de colecție, selectate din arhiva de compoziții a artistului britanic.

Robbie Williams a renunțat la clasica promovare televizată în favoarea unui simplu, dar de efect, anunț video distribuit pe Facebook. În urmă cu câteva zile, artistul britanic a luat prin surprindere industria muzicală dând de știre în mediul online că noul lui album se numește "Under The Radar Vol 1" și că va fi lansat peste câteva zile de la data anunțului.

"Am un nou album care se numește "Under The Radar Vol 1" și include foarte multe piese compuse de mine. Piese de care sunt foarte mândru și care, din diferite motive, nu au ajuns pe niciun album. (...) Am să vă spun un secret: Guy Chambers (producătorul artistului) nu e deloc încântat de faptul că pun piesele astea pe un album. Crede că sunt un lunatic pentru faptul că le includ pe un material care nu va fi promovat....Dar eu sunt un încăpățânat iremediabil și le vreau lansate acum, acum, acum!", a anunțat Robbie Williams în clipul publicat pe pagina sa de Facebook.

Pe site-ul oficial al artistului sunt oferite informații suplimentare cu privire la noul material. "Under The Radar Vol 1" a fost lansat doar pe site-ul oficial Robbie Williams. Cei care doresc să achiziționeze discul au de ales între varianta CD și cea digitală, prețul variind între 7.5 lire și 4.99 lire.

Tracklist "Under The Radar Vol 1" - Robbie Williams:

 1. Bully
 2. Raver
 3. H.E.S.
 4. The Edge
 5. Climb On
 6. Surrender
 7. Love Is You
 8. The Cure
 9. The Pilot
 10. The Brits
 11. National Treasure
 12. Super Tony
 13. Greenlight
 14. Bullet
Robbie Williams - ”Under The Radad Vol. 1” (copertă album)

Robbie Williams - ”Under The Radad Vol. 1” (copertă album)

Citește mai multe despre Robbie Williams
Videoclipuri cu Robbie Williams
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
RECOMANDARE:Cumpără un disc Robbie Williams
CLOSE
CLOSE