Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: Robbie Williams - Love My Life

Robbie Williams a lansat videoclipul noului single ”Love My Life”. Melodia este compusă de Robbie pentru copiii săi, Charlie Valentine și Theodora Rose Williams.

După controversata piesă ”Party Like A Russian”, în care Putin era ținta versurilor sale, Robbie Williams revine cu o melodie dedicată copiilor săi. Noul single se numește ”Love My Life” și pornește, ca inspirație, din experiențele trăite de Robbie.

"Aceasta este o piesă despre copiii mei. Am un fiu pe nume Charlie Valentine și o fiică pe nume Theodora Rose Williams. Am fost internat de două ori la dezintoxicare și am făcut multă terapie. Am realizat că ceea ce ți se întâmplă atunci când ajungi la maturitate este o consecință a comportamentului tău din copilărie și adolescență. Așa că această piesă este despre ceea ce eu și soția mea sperăm că le oferim copiilor noștri, și anume siguranță și iubire", a declarat Robbie Williams într-un interviu acordat gazdei show-ului RTL Late Night.

Albumul ”The Heavy Entertainment Show”, ce include piesa ”Love My Life”, a fost lansat pe 4 noiembrie 2016. Pentru acest disc, Robbie Williams a lucrat cu Ed Sheeran, Brandon Flowers (de la The Killers), John Grant și bunul său prieten, producătorul Guy Chambers. Materialul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK, Scoția, Irlanda și Olanda.

Robbie Williams - The Heavy Entertainment Show

Robbie Williams - ”The Heavy Entertainment Show” (copertă album)

Robbie Williams a concertat anul trecut pentru prima oară în România. Artistul britanic a fost întâmpinat pe 17 iulie de 65.000 de spectatori. Turneul desfășurat sub egida Let Me Entertain You i-a dat posibilitatea lui Robbie să facă un show antrenant, în care a interpretat atât compoziții proprii, cât și câteva preluări celebre, precum ”Bohemian Rhapsody” (Queen), ”My Way” (Frank Sinatra) și ”Freedom” (George Michael).

Citește mai multe despre Robbie Williams
Videoclipuri cu Robbie Williams
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE