Urmărește-ne în Social Media

Robbie Williams - Can't Stop Christmas

Pandemia nu ne poate fura bucuria sărbătorilor de iarnă, ne spune Robbie Williams în noul său videoclip, ”Can't Stop Christmas”. Artistul britanic îmbină euforia cu umorul, parodiindu-l în acest video pe Boris Johnson, Prim-ministrul Marii Britanii.

Înregistrată împreună cu vechii lui prieteni, producătorii Guy Chambers și Richard Flack, piesa "Can't Stop Christmas" a fost lansată în format audio în urmă cu o lună și este extrasă de pe noul dublu album de sezon al lui Robbie Williams - "The Christmas Present". Pe acest material se regăsesc colaborări cu Rod Stewart, Bryan Adams, Jamie Cullum și Tyson Fury.

În ciuda firii sale ambițioase, Robbie Williams se îndoiește de faptul că va ajunge pe prima poziție în topuri cu noul său single de Crăciun, la fel cum nu crede nici că va mai avea vreun Number One, indiferent de sezon.

"Sunt un artist al albumelor în prezent, ceea ce este grozav. Dar nici măcar nu mă mai uit la clasamente acum. Și nici măcar nu aș mai lua în considerare posibilitatea de a ajunge undeva în vârful topurilor. Dar dacă s-ar întâmpla asta, ăsta ar fi un miracol de Crăciun și aș fi foarte recunoscător", a declarat Robbie.

În luna mai, Robbie Williams a susținut un concert online alături de foștii săi colegi din Take That. Evenimentul a fost unul caritabil, de strângere de fonduri pentru echipele de logistică din spatele concertelor pe perioada pandemiei de coronavirus.

Anterior acestui show, Robbie Williams a mai cântat alături de Take That la începutul anului 2017. Piesa "The Flood" s-a auzit în ultimul episod din show-ul BBC "Let it shine".

Fanii lui Robbie Williams din România l-au putut vedea pe artist în 2015, în cadrul show-ului ce a avut loc în Piața Constituției din București, și în 2019, la Cluj-Napoca, când a concertat în cadrul Untold Festival.

 

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Netflix va produce un documentar despre Robbie Williams

Muzicianul Robbie Williams devine subiectul unei serii documentare produse și găzduite de Netflix. Proiectul ar urma să fie lansat anul viitor. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015
Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Seria formată din mai multe părți promite să fie o examinare aprofundată și nefiltrată a unui artist emblematic și a unui adevărat entertainer ce s-a aflat în lumina reflectoarelor timp de mai bine de 30 de ani.

Serialul va aborda mai multe aspecte din viața cântărețului britanic, de la scrutarea făcută de-a lungul timpului de mass-media, la luptele cu dependențele, despărțirile profesionale și personale, reuniunile și impactul pe care toate acestea l-au avut asupra sănătății mintale a artistului.

Cu 25 de ani de arhive intime, nemaivăzute până acum și acces exclusiv la viața lui Williams, proiectul va fi un serial definitoriu despre muzician, ce va reuși să dezvăluie aspecte mai nuanțate și diversificate despre Robbie Williams.

Seria documentară este regizată de Joe Pearlman și produsă de Asif Kapadia și Dominic Crossley. Cumva paralel cu acest documentar, un alt proiect bazat pe viața lui Williams se pregătește să fie lansat. Este vorba de "A Better Man", un musical satiric, ce reinterpretează și reanalizează unele dintre melodiile lui Williams.

Această peliculă este în lucru din 2021 și regizată de Michael Gracey. Filmată în Australia, pelicula îl va prezenta pe Williams interpretându-se pe el însuși, în timp ce actorul britanic Jonno Davies va juca o versiune mai tânără a cântărețului.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2