Urmărește-ne în Social Media

Robbie Williams - Mixed Signals

Nu în fiecare zi vezi un videoclip nou al lui Robbie Williams şi mai ales unul cu final alternativ. Robbie a lansat un videoclip pentru piesa "Mixed Signals", single de pe albumul "The Heavy Entertainment Show". Acesta debuta anul trecut. Discul a ajuns pe locul întâi în topurile din UK, fiind al doisprezecelea album al artistului cu această performanţă.

"Mixed Signals" este o poveste de dragoste complicată, văzută prin ochii iubitei lui Robbie. Personajul principal este un fotomodel, care joacă rolul soţiei lui Robbie Williams în acest clip. Ea iese în oraş cu fetele, în vreme ce iubitul ei celebru o bombardează cu mesaje. Scenariul sună tipic şi clişeic, dar ce e unic e faptul că la încheierea video-ului avem de ales între unul dintre cele 2 finaluri alternative.

După ce vedem fetele distrându-se la restaurant şi în cluburi şi soţul înnebunind de gelozie, putem accesa site-ul britanicului pentru a vedea finalurile alternative. În unul din finaluri apare chiar Ayda Field, soţia reală a lui Robbie, care se sărută cu iubita din clip. Într-o altă variantă soţia britanicului îl înşeală chiar cu Gary Barlow.

Acesta este un fost coleg de trupă cu Robbie în Take That şi i s-a părut amuzant să pună în scena acest cameo. "Mixed Signals" are o poveste interesantă, fiind iniţial compusă pentru formaţia "The Killers", dar Robbie Williams a adorat peisa din prima clipă şi a ţinut neapărat să o cânte el.

Cunoscutul britanic de 43 de ani ne-a vizitat în 2015, în cadrul unui concert torid deschis de Delia.

PUBLICITATE
Comentarii