Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Robbie Williams - Run It Wild

Aflat în continuare ”Under The Radar”, Robbie Williams ne prezintă piesa care l-a inspirat să adune în aceeași colecție melodii adunate de-a lungul anilor în arhiva sa. Noul său single se numește ”Run It Wild” și datează din perioada înregistrării albumului ”Take The Crown”.
Urmărește-ne pe

"Run It Wild" este o piesă inspirată de power pop-ul anilor '80, fiind compusă de Robbie împreună cu Tim Metcalfe și Flynn Francis. Melodia a fost înregistrată în 2012, în perioada sesiunilor de înregistrări pentru albumul ”Take The Crown”.

“"Run It Wild" a fost una dintre piesele care m-au inspirat și m-au ajutat să creez seria ”Under The Radar”. Am vopsit în roz și albastru cu un spray artwork-ul piesei ”Run It Wild” pe peretele vechiului meu studio de acasă (Ayda <soția sa> nu a fost încântată). Am vrut să-mi tatuez asta pe gât, dar în final m-am hotărât să nu o mai fac“, a declarat Robbie Williams.

Noul single este acompaniat de un videoclip alb-negru - cu buget restrâns - în care Robbie Williams își face un tatuaj.

"Run It Wild" este cel de-al 3-lea extras de pe albumul ”Under The Radar Volume 2”, material ce adună sub o singură umbrelă piese compuse de-a lungul celor 20 de ani de carieră solo a artistului britanic. Aceste melodii nu au mai fost lansate până acum, Robbie hotărând să le prezinte publicului cu prilejul lansării acestui disc.

”E o colecție de piese de care mă simt foarte mândru, dar care nu au intrat pe niciunul dintre albumele lansate. Ar fi trebuit să intre, pentru că sunt foarte bune, dar s-au pierdut în cursa <<Trebuie să lansez un hit, altfel moare toată lumea!>>. Sunt multe piese frumoase”, a detaliat Robbie Williams.

”Under The Radar Volume 2” va fi pus în vânzare luna aceasta, data lansării nefiind încă dată publicității.

Robbie Williams a concertat în România în 2015. Artistul britanic a fost întâmpinat pe 17 iulie de 65.000 de spectatori. Turneul desfășurat sub egida Let Me Entertain You i-a dat posibilitatea lui Robbie să facă un show antrenant, în care a interpretat atât compoziții proprii, cât și câteva preluări celebre, precum ”Bohemian Rhapsody” (Queen), ”My Way” (Frank Sinatra) și ”Freedom” (George Michael). Concertul s-a încheiat cu melodia ”Angels”, acompaniată de toți cei prezenți în Piața Constituției.

Citește mai multe despre Robbie Williams
Videoclipuri cu Robbie Williams
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE