Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Tove Lo - sadder badder cooler

Artista suedeză Tove Lo a lansat un videoclip de tip animație pentru piesa "sadder badder cooler". Piesa este extrasă de pe versiunea deluxe a albumului "Sunshine Kitty".

"sadder badder cooler" este scrisă de Tove Lo împreună cu Elvira Anderfjärd și vorbește despre modul în care fiecare despărție ia cu sine o bucățică din tine, aducându-ți totodată tristețe, furie, dar și o mare ușurare. Pentru videoclip, artista a colaborat cu Venturia Animation Studios, declarându-se încântată de rezultat.

"De abia aștept să vedeți acest videoclip! Am vrut să fac un video de animație bizar, ieșit din tipare și badass cu Sunshine Kitty de ceva timp și s-a potrivit perfect cu această piesă. Sunt extrem de impresionată de ce au reșit să facă Venturia Animation Studios și Dreambear productions, chiar au dus viziunea mea la următorul nivel!", a declarat Tove Lo.

"sadder badder cooler" se regăsește pe versiunea deluxe a noului album al lui Tove Lo, "Sunshine Kitty". LP-ul a fost înregistrat în Los Angeles și Suedia și marchează debutul unul nou capitol în cariera lui Tove, caracterizat de încredere și înțelepciune. Albumul include și single-urile anterioare "Glad He’s Gone" și "Bad As The Boys" featuring Alma.

Colaborările îi vin foarte bine artistei suedeze, Tove Lo având în portofoliu o lungă serie de featuring-uri. Vara trecută, Tove Lo a lansat piesa "bitches" în colaborare cu Charli XCX, Icona Pop și Elliphant. Artista a colaborat și cu Major Lazer pe melodia "Blow that Smoke", un single cu influențe reggaeton, pop și EDM.

Citește mai multe despre Tove Lo
Videoclipuri cu Tove Lo
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE