Urmărește-ne în Social Media

Tove Lo - bitches ft. Charli XCX, Icona Pop, Elliphant, ALMA

Este sezonul colaborărilor Girl Power se pare, iar Tove Lo a reunit alte 4 artiste pentru imnul fetelor puternice "bitches". Artista suedeză a făcut teasing pentru acest release în ultima săptămână şi acum putem asculta piesa realizată în colaborare cu Charli XCX şi Icona Pop. Primeşte un videoclip ce poate fi vizionat mai jos.

"bitches" este o piesă care sună familiar, amintind de epoca Spice Girls, doar că având o tonalitate mai lascivă şi în acelaşi timp mai elegantă. Totul este despre girl power, cu macsculul în lesă şi cantităţii uriaşe de alcool băute de fete. Tove Lo este profesoara care predă lecţii de viaţă protagonistelor, care îşi etalează un stil unic şi foarte sexy şi le impune ţinute BDSM celor "capturaţi".

Masculul imită femeia, iar răspunsul e pavlovian. Toate acestea între ţinute electrice, neoane disco, alternate cu scenete în care doi prizonieri suferă de un veritabil sindrom Stockholm. Nu ştim de ce aceste fete rele au prins un cuplu inocent, dar câtă vreme se lasa cu o piesă R&B-pop, cu un bas excelent spre final, publicul ar trebui să fie mulţumit.

Artistele se sărută, purtând pisici egiptene pe umăr şi acest clip nu are o singură Harley Quinn ci vreo trei. Sunt şi destul de multe secţiuni vocale curate şi un bas singular, care lasă loc la multe remixuri. Regizorul videoclipului este Lucia Aniello, cunoscută ca producător al serialului Comedy Central "Broad City", dar şi al filmului cu burlăciţe "Rough Night".

Tove Lo, Charli XCX, Icona Pop, Elliphant şi Alma spun o poveste lungă cât un scurt metraj, la aproape 6 minute de clip. "Bitches" este un single extras de pe albumul "Blue Lips", care ne-a oferit marele hit "Disco Tits". Artista a avut următoarele de spus despre creaţia sa:

Piesa a fost compusă cu atitudine şi personalitate şi din acest motiv era necesar ca videoclipul să fie în direcţia aceasta.

Nu puteam să lucrez cu alt regizor decât cu Lucia, care a înţeles perfect ideea piesei. Nici nu mai este nevoie să spun cât de onorată sunt că am alături de mine 4 artiste cu voci mind-blowing.

Charli XCX s-a declarat la rândul său încântată de colaborare şi nu e deloc străină de compoziţii cu alte artiste din acest grupaj:

Am fost foarte entuziasmată când Tove m-a întrebat dacă vreau să fac parte de pe track-ul 'Bitches'. De altfel, am colaborat cu fiecare dintre celelalte artiste, de-a lungul timpului, fie că vorbim de sesiuni de compus, show-uri sau colaborări muzicale şi tocmai, datorită acestui fapt, a fost totul fun şi uşor. Asta este gaşca ideală.

Tove Lo va fi headliner la parada LGBT care are loc în această lună, începând cu 10 iunie. Pe 10 iunie are loc LA Pride, iar pe 23 iunie NY Pride. Muziciana în vârstă de 30 de ani este activă din anul 2006 şi a fost numită de Rolling Stone drept "cel mai întunecat produs pop de export din Suedia".

Muzica sa este influenţată de grunge şi are un sunet dur, în vreme ce versurile sunt autobiografice.

PUBLICITATE
Comentarii