Urmărește-ne în Social Media

Tove Lo - bitches ft. Charli XCX, Icona Pop, Elliphant, ALMA

Este sezonul colaborărilor Girl Power se pare, iar Tove Lo a reunit alte 4 artiste pentru imnul fetelor puternice "bitches". Artista suedeză a făcut teasing pentru acest release în ultima săptămână şi acum putem asculta piesa realizată în colaborare cu Charli XCX şi Icona Pop. Primeşte un videoclip ce poate fi vizionat mai jos.

"bitches" este o piesă care sună familiar, amintind de epoca Spice Girls, doar că având o tonalitate mai lascivă şi în acelaşi timp mai elegantă. Totul este despre girl power, cu macsculul în lesă şi cantităţii uriaşe de alcool băute de fete. Tove Lo este profesoara care predă lecţii de viaţă protagonistelor, care îşi etalează un stil unic şi foarte sexy şi le impune ţinute BDSM celor "capturaţi".

Masculul imită femeia, iar răspunsul e pavlovian. Toate acestea între ţinute electrice, neoane disco, alternate cu scenete în care doi prizonieri suferă de un veritabil sindrom Stockholm. Nu ştim de ce aceste fete rele au prins un cuplu inocent, dar câtă vreme se lasa cu o piesă R&B-pop, cu un bas excelent spre final, publicul ar trebui să fie mulţumit.

Artistele se sărută, purtând pisici egiptene pe umăr şi acest clip nu are o singură Harley Quinn ci vreo trei. Sunt şi destul de multe secţiuni vocale curate şi un bas singular, care lasă loc la multe remixuri. Regizorul videoclipului este Lucia Aniello, cunoscută ca producător al serialului Comedy Central "Broad City", dar şi al filmului cu burlăciţe "Rough Night".

Tove Lo, Charli XCX, Icona Pop, Elliphant şi Alma spun o poveste lungă cât un scurt metraj, la aproape 6 minute de clip. "Bitches" este un single extras de pe albumul "Blue Lips", care ne-a oferit marele hit "Disco Tits". Artista a avut următoarele de spus despre creaţia sa:

Piesa a fost compusă cu atitudine şi personalitate şi din acest motiv era necesar ca videoclipul să fie în direcţia aceasta.

Nu puteam să lucrez cu alt regizor decât cu Lucia, care a înţeles perfect ideea piesei. Nici nu mai este nevoie să spun cât de onorată sunt că am alături de mine 4 artiste cu voci mind-blowing.

Charli XCX s-a declarat la rândul său încântată de colaborare şi nu e deloc străină de compoziţii cu alte artiste din acest grupaj:

Am fost foarte entuziasmată când Tove m-a întrebat dacă vreau să fac parte de pe track-ul 'Bitches'. De altfel, am colaborat cu fiecare dintre celelalte artiste, de-a lungul timpului, fie că vorbim de sesiuni de compus, show-uri sau colaborări muzicale şi tocmai, datorită acestui fapt, a fost totul fun şi uşor. Asta este gaşca ideală.

Tove Lo va fi headliner la parada LGBT care are loc în această lună, începând cu 10 iunie. Pe 10 iunie are loc LA Pride, iar pe 23 iunie NY Pride. Muziciana în vârstă de 30 de ani este activă din anul 2006 şi a fost numită de Rolling Stone drept "cel mai întunecat produs pop de export din Suedia".

Muzica sa este influenţată de grunge şi are un sunet dur, în vreme ce versurile sunt autobiografice.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Tiesto şi Charli XCX au lansat imnul verii, "Hot In It" - AUDIO

Tiesto a lansat prima piesă după prezenţa la SAGA Festival 2022, "Hot In It", pe care apare artista Charlie XCX. Sună a melodie pe care să faci sport mai degrabă decât a hit de Ibiza, dar e destul de simplă şi golaşă ca sample-uri încât să poată primi remix-uri ceva mai pregătite de terasă şi club.

Publicat

pe

Coperta single Tiesto Charli XCX
Coperta single Tiesto Charli XCX │ FOTO: Tiesto

Tiesto a mai lansat în ultimul an piesa "The Motto", colaborare cu Ava Max, care s-a auzit la toate marile petreceri house şi trance. DJ Tiesto pregăteşte şi un album complet nou pentru anul 2022, succesorul LP-ului "The London Sessions" din 2020. Charli XCX a mai colaborat cu Tiesto, atunci când DJ-ul i-a remixat piesa "Break the Rules" din 2015.

Iată ce a declarat olandezul despre colaborarea cu Charlie XCX:

Ştiam din secunda când am auzit partea vocală a lui Charli că piesa urma să fie un hit şi a fost uimitor să văd cum toată lumea reacţionează la mesajul melodiei. Căldura de pe acest single este incredibilă, aşa că mă bucur că a văzut lumina zilei.

Charli XCX a vorbit la rândul său despre acest track:

Sunt foarte încântată să "devin fierbinte" în această vară. Simt că acest track este "foarte eu" şi am fost onorată atunci când am primit apelul pentru colaborare, deoarece simt că eram unul în eterul celuilalt de mulţi, mulţi ani, dar nu s-a întâmplat nimic, aşa că sunt fericită că am aşteptat această piesă pentru că este cu adevărat un Imn. Toată lumea vrea să petreacă pe această melodie. E o revenire la rădăcinile mele.

În mai Charlie a oferit un teaser pentru piesa "Hot In It" încă nefinalizată pe TikTok, în vreme ce se pregătea pentru o apariţie la premiile de la Cannes. Artista a organizat un concert în Metaverse în luna iunie, pe platforma Roblox. Charli XCX, pe numele său real Charlotte Emma Aitchison este o cântăreaţă britanică, în vârstă de 29 de ani, care este activă din anul 2007. A devenit celebră prin colaborarea cu Icona Pop pe piesa "I Love It", care s-a auzit obsesiv în jocul de curse Burnout. Albumul său de debut, "True Romance" a sosit în 2013. Charli a compus şi pentru alţi artişti, precum Iggy Azalea, Selena Gomez, Shawn Mendes şi Camila Cabello.

Tiesto se pregăteşte de o sumedenie de apariţii la festivaluri şi concerte în această vară, din Polonia până în Canada şi din Spania până în Ungaria. Va participa şi la festivalul Tomorrowland la final de iulie în Belgia, dar şi la Parken în Norvegia în august.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4