Urmărește-ne în Social Media

pop

Major Lazer - Blow that Smoke (feat. Tove Lo)

Publicat

pe

Major Lazer aniversează 10 ani de carieră în curând şi va lansa o compilaţie de 25 de hituri din discografia sa. Până atunci avem ocazia să ascultăm o nouă melodie, "Blow that Smoke", colaborare cu Tove Lo. Vă invităm să îi urmăriţi videoclipul cu versuri în articol.

"Blow that Smoke" continuă abordarea trendului afropop, pe care Major Lazer a mizat la ultimele sale release-uri. Este o piesă jucăuşă, cu acorduri vesele de chitară şi clape care au energia unui hit dancehall, dar mai temperat pentru un playlist ceva mai primăvăratic. Tove Lo lasă deoparte imaginea sa de prinţesă pop dură din Suedia şi abordează cu euforie acest track.

Este o infuzie de reggaeton cu pop şi ceva EDM. Tove Lo se alătura recent grupului de fete rele din muzica actuală pe piesa "Bitches". Pe melodie se mai auzeau Charli XCX, Icona Pop, ALMA şi Elliphant. Acela a fost primul release al artistei de la albumul "Blue Lips" din 2017.

Major Lazer şi al său creier Diplo au fost foarte prolifici în ultimul an. De la piese cu influenţe sud americane până la hituri cu vedete ale muzicii africane, grupul a abordat sound-uri noi şi prea puţin exploatate de mainstream. Am ascultat şi colaborări cu artişti de top, precum Rudimental şi Anne Marie pe piesa "Let Me Live". În primăvară auzeam chiar o asociere neobişnuită cu Sean Paul pe "Tip Pon It".

Pentru Major Lazer e momentul recapitulării şi aniversării, grupul împlinind 10 ani de existenţă. Cu această ocazie lansează "Major Lazer Essentials", o compilaţie care include colaborări cu Justin Bieber, MO, Travis Scott, Ariana Grande, Quavo sau Nicki Minaj. "Blow That Smoke" este de altfel un single extras de pe "Essentials". Unele piese sunt speciale prin nominalizarea lor la Grammy, recorduri de streaming pe Spotify sau vizualizări pe YouTube.

Dar Major Lazer nu se opreşte aici! Diplo, Walshy Fire şi Jillionaire lucrează la un al patrulea album de studio, mult aşteptat de fani. Acesta va sosi în 2019. Proiectul muzical debuta în 2009 cu LP-ul "Guns Don't Kill People... Lazer Do". Formaţia a făcut istorie cu un show în Havana cu 400.000 de oameni participanţi şi a avut turnee în Pakistan şi prin toată Africa.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Trending